Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tibi666
senior tag
válasz
vendingo
üzenetére
a hero mellett egyedül a ház minősége szól, de szerintem a milestone is jó, sok videót néztem, mindenhol dicsérték. jobb hardver, jobb kijelző van a milestoneban.
de a legend is jó telefon, csak a motorolához képest drága szerintem. plusz nekem a sense ui nagyon nem tetszik, szóval nálam az ki lenne lőve, így meg elvesztené egyik ütőkockáját a htc gép.
beszéltem xxl-ékkel, holnap hozzák a telefonom, már nagyon várom.
ma este is a netet fogom túrni, köszi sheratan a linkeket, ahol böngészhetem az appokat. 2.1-es updatet honnan tudom leszedni hivatalosan? -
törölt tag
válasz
vendingo
üzenetére
igen, úgy persze megéri. egy 200 megás csomaggal én is kiegyeznék, mivel főleg IM-re használom, meg esetleg egy-két információ frissítésére. viszont nekem csak sima kártyás csomagom van, így nem éri meg. még telefonálni is marha drága.
tölt természetesen usb-ről, akár gépre dugod, akár konnektorba. igazából úgy van, hogy egy usb kábel van hozzá, meg egy olyan villásdugó, amibe azt bedughatod. bár nekem konkrétan egy samsung töltőm van hozzá, mert HK-ban vettem, és ott más csatlakozó, az eladó meg inkább adott egy ilyet, minthogy végigtúrja a boltot európai dugó után.tibi666: lehet a beállításoknál kapcsolni, hogy forgassa-e a kijelzőt. sőt, van erre widget is. bár én jobban szeretem általában kikapcsolva tartani, mert ha mondjuk ágyban az oldalamon fekve akarok valamit elolvasni, akkor idegesítő, hogy folyton forgat...
más: ma reggel ébresztett, igaz 10 perces késéssel...erre már tényleg nem nagyon van ötletem...
-
törölt tag
válasz
vendingo
üzenetére
azért élvezhető a rendszer offline is teljesen. oké, nem frissül a fészbuk meg az időjárás widget, de nem dől össze a világ azért
perszer mobilnettel egyszerűbb az élet, de anélkül is meg lehet lenni azért.tibi666: igen, ez a megoldás valamiért eszembe se jutott az android óta nagyon ilyen internetes, szinkronizálgatós módszerben gondolkodom...

-
törölt tag
válasz
vendingo
üzenetére
attól függ milyen zenét hallgatsz. én úgy általában heavy metal mellett simán elvagyok vele
igazából csndesebb környezetben zavaró lehet, de mondjuk az jó öreg Ikarusz busz többet fog "sisteregni" a füledbe, mint a Milestone...
az ébresztő nekem úgy volt, hogy az openalarm egyáltalán nem ébresztett, az alarmania sem, illetve az az új ébresztő, ami Clock néven szerepel a Nexus-ban, az sem. az Alarm Klock nevű cucc ébresztett, viszont egy este alatt leszívta az akksit (illetve rá gyanakszom, mert mióta repül ismét rendben van a készenléti időm). de továbbra is azon gondolkozom, hogy valami 3rd party alkalmazás rontotta el az ébresztést, csak lusta vagyok csinálni egy wipe-ot, és utána egyesével kipróbálni... nekem egyszerűbb volt fogni egy vekkert, és azt felhúzni.tibi666: milyen nokiát? ha tud gmail-lel szinkronizálni, akkor az a legegyszerűbb. az s60-os nokiák tudnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Robotporszívók
- Kuponkunyeráló
- Együttműködik az Infinix és a Pininfarina
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- ASUS 23" FULL HD Monitor VZ239HE
- Shure Podcast mikrofon
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
amint meglette a teló, rögtön elkezdtem pakolgatni rá cuccokat 
igazából csndesebb környezetben zavaró lehet, de mondjuk az jó öreg Ikarusz busz többet fog "sisteregni" a füledbe, mint a Milestone...