Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Langsam
aktív tag
Hát én továbbra is -nagyjából- Veled értek egyet.
Jó telefon, de számomra kicsit csalódás.
Miben is hozott akkora nagy áttörést ez a telefon ?
Abban gondolom nem, hogy használ egy nyílt forráskódú operációs rendszert, illetve annak a legújabb verzióját.
Más eget-verő dolgot én nem találtam, hacsak azt nem, hogy egy kicsit gyengülő márka hozott ki egy tényleg normális telefont, és talán ezért a kelleténél jobban örülünk ennek.
Az ár összehasonlítás khm. abban nincs igazad, maradjunk a felénél, cserébe az LG Arena sokkal jobb multimédiában. Sebességben és rugalmasságban meg gyengébb, azt is elismerem, de nem ez volt a kérdés.
Aztán kiderül hogy divx mégsem letölthető, csak fizetősen, de nem Magyarországról, de mégis megoldható, már elnézést megette a fene, ha itt is kezdődnek olyan kínlódások, mint az IPhone mms, video és fájlküldés témaköre.
Hatalmas pechje a Motorolának, hogy szinte egyidőben jön a Nexus, amelyik valószínűleg jobb és sikeresebb lesz nála, bár az árképzéstől is függ. Én inkább arra szavazok, legalábbis a specifikációk alapján. Aztán hogy az európai/magyar verzióba mi lesz benne, más kérdés, lehet hogy abban is lesz rendesen kihagyott ziccer.Üdv.
-
Konflikt
addikt
az arakra reagaltak elottem tobben is, igy en mar nem teszem.
amugy pont h nem a lenyegre valaszoltal: volt ott par kerdes is. (multimedia..)
maskepp gondolhatod, max. mert az megmarad velemenynek. csakhogy ezek tenyek, nem velemenyek, ez a kulonbseg.
btw a cikkhez, spec. oldalon van egy elutes:
Android 2.0 (Evclair) -
bwoay
nagyúr
nem szokásom trollokat etetni, de kimondottan tetszik, ahogy fél évvel ezelőtt megjelent telefonok jelenlegi árát hasonlítod össze a Milestone debütáló árával, és bölcsen megállapítod, hogy utóbbi milyen drága. A dolog pikantériája, hogy az általad egyik példaként lobogtatott i8910 is 170-es címkével indult anno.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest