Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: A sor végén
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
"majd egyszer azert probalj ki egy androidos telefont"
Kb. 2 perc sétára lakok a Speedshop-tól...szerinted nem nyomkodtam végig az összes kiállított droidos telót többször is? Volt hogy 1,5h "buziztam" őket. Árban nem volt limitáló tényező, de így sem találtam szimpatikus modellt. Persze ez nem olyan mintha megvenném, és használnám, de azért első benyomás is van a világon.

"irtad, h 1/3 aron van az arena (az arba most nem mennek bele, de 120-ert GSM boltbol szerezheto a milestone, az arena meg kb 60K, tehat maradjunk csak a felenel"
Mivel gyári garival 60k körül van az Arena, ez meg a cikk szerint 170k környéke lesz, inkább 3x árban. Persze ezen felesleges vitázni, nem is értem miért emelted ki, mert az egyik bolti és gyári gari között max. 10k van, míg a másiknál 50-55k. Én a 2 gyári garra vonatkozóan írtam, te meg a bolti garit hasonlítottad össze.
A többire nem reagálok...én másképp gondolom.Pont.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 95% Akkumulátor
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest