Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolto
őstag
Hát, tényleg elég jó most nekem, ne félj, körül is jártam, hogy mibe fájna valami értelmes kompromisszummal belépni a wp8-ba. A 625 nem tűnik rossznak, de azért fílingre nagyon nem ugyanaz. Úgyhogy asszem lehiggadok majd, most élvezem, gyűjtöm az anyagot, pár dolgot megírok majd róla (ld. aláírásom), aztán visszaadom és kivárom, amíg elérhető árba kerül a 925. Addig meg azért csak "kihúzom" valahogy ezzel a vacak 4+1 magos LG-vel
Na befejeztem az offot, bár úgy látom, ez a topik már főleg inkább a baráti csevegésről, mint szigorúan az M2-ről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- IPhone 13 mini Pitaka tok hibátlan.
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- Teljesen új Honor 90 5G DS 5G 8/256GB Emerald Green eladó (bontatlan)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó megkímélt Samsung A71 6/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest