- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dottore
addikt
Megérkezett a telefon és mint ahogy ígértem egy rövid beszámoló. Előre szeretném bocsájtani, hogy nálam kritikusabb felhasználó illetve vásárló nem nagyon van, úgy értem rengeteg apróság képes idegesíteni amit más (tudom mert teszteltem) észre sem vesz. Ennek fényében tessék olvasni amit írok.
Nem vagyok megelégedve az összeszerelés minőségével.
Ami rögtön szemet szúrt az a telefon alsó szélénél, a képernyő nem párhuzamos az aljával. Kinyitott állapotban nem feltűnő de összecsukva elég látványos. Az akkumulátor fedél és a hátlap sem az a kimondottan ellenálló műanyag, nekem elég vékonykának tűnik, ennek megfelelően viselkedik is. Itt is vannak (azon a részen ahol a levehető hátlap összeér a telefonnal) illesztési problémák. Egyenlőre ennyi. Összegezve egy hármast kapna rá tőlem, ami ennyi pénzért kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest