Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri
addikt
Üdv mindenkinek!
Lőttem én is egy defy-t a búcsúban és egy dolog nem hagy nyugodni. Olvastam valahol, hogy ha a hangszórója "rezonál", akkor az rövid időn meg fog makkanni.
Melyik hangszóró? A kihangosítós-zenelejátszós, vagy a telefonálós-fölső? Olyat produkál a készülékem, hogy főleg emberi hang (ének, beszéd) lejátszásakor fél hangerő felett "zizeg". Viszont vannak mp3-ak, amiknél nem jön elő a dolog.
Ez ilyen alapból, vagy gariztatnom kéne? Nincs itt egy szegedi defy-tulaj, akivel összemérhetném a zizegésemet?eladó Aromamizer RDTA V1
-
Beri
addikt
-
Beri
addikt
válasz Quent1n #38215 üzenetére
Ugyanúgy nem fogja tudni megmondani senki, hogy milyen fesz mellett mennyit megy majd a telefonod processzora (a gyári értékeken kívül persze), ahogy egy PC VGA-járól, vagy CPU-járól sem lehet. Ez ugyanaz a sport.
A mélyvizes topicban találsz egy táblázatot az idáig postolt eredményekről.eladó Aromamizer RDTA V1
-
Beri
addikt
-
Beri
addikt
válasz hodostamas #38520 üzenetére
Mert valamelyik füles majd nem működne a telefonnal
eladó Aromamizer RDTA V1
-
Beri
addikt
-
Beri
addikt
válasz hodostamas #38525 üzenetére
Kérdezz csak nyugodtan, azért linkeltem a milyenfülest topicot.
Heimdallr75: Félreérted. Nem azt mondtam, hogy minden füles egyformán szól a telefonnal. Erre reagáltam: "másképp szólnak különböző eszközön". Ha a füles adott, onnan már csak a telefon számít. Nem fog jobban szólni egy füles egy defy-ra dugva, mint egy denon erősítőről hajtva.
eladó Aromamizer RDTA V1
-
Beri
addikt
válasz Heimdallr75 #38528 üzenetére
csak hogy tényszerűen egy htc füles a htc-n szépen szól defyn meg használhatatlan. akkor?
Akkor szarul szól a defy.eladó Aromamizer RDTA V1
-
Beri
addikt
-
Beri
addikt
válasz Kroni1 #38990 üzenetére
A sygic és az igo is teljesen rendben van, csak a világnak ezen a felén nem csak az számít, hogy a szoftver milyen. Kisebb szlovák településeken sem az igo, sem a sygic nem ismerte az utcákat, míg a navigon térképei hibátlanok voltak. A nokia maps is azért volt jobb választás, mert navteq terképeket használt.
eladó Aromamizer RDTA V1
-
Beri
addikt
Nem volt időm játszani, hát sokáig bírta a difáj:
eladó Aromamizer RDTA V1
-
Beri
addikt
válasz Lacopapi #39399 üzenetére
Az okostelefon pedig mindenre való,amire fel van készítve.
Egyrészt nincs olyan hangja, hogy alternatíva legyen számomra a mindennapi életben. Fülessel az utcán sétálva meg nem hallgatok zenét, mert zavar.Csak arra próbáltam utalni,hogy ez az eredmény nem tükrözi a normál-vagy annál erőteljesebb használatot,ez egy nagyon kímélő mód eredménye.
Senki nem beszélt itt erőteljes használatról. Eleve azzal kezdtem, hogy nem volt időm játszadozni a telefonnal.eladó Aromamizer RDTA V1
-
Beri
addikt
válasz Lacopapi #39411 üzenetére
Valami bajod van?
Ugyan mért lenne?Ülj fel a zörgő buszra,menj le az üvöltő metróba és rájössz,hogy bármi jobb annál.
Annál nyilván jobb, de hetente 2-3 alkalommal 15-20 percet ülök buszon, ennyi időre egyszerűen nincs szükségem zenelejátszóra.Amellett pedig normális fülessel igenis jó alternatíva lehet.
Van egy 9853-as alpine fej az autóban. Annak teljesen biztosan jobb hangja van CD-ről, mint a defy-nak.A zenét egy Sokol rádión is lehet élvezni (már,ha tudod mi az),ha igazi és jó zene.
Lehet, de ha van jobb alternatíva, én azt választom.És nem játszadozásról,hanem mindennapi használatról beszélek,amiben mondjuk a telefonálás is benne van-merthogy telefon.
Telefonáltam a difájjal, csak nem órákat naponta. Egyszerűen nem beszélek annyit.Különben is azt is írtam,hogy szép eredmény,de ez úgy látszik elkerülte a figyelmedet.
Dehogy kerülte. Csak ez a 6 nap nem azért volt kímélő a telefonomnak, mert arra gyúrtam, hanem mert ezt adták ki a körülmények. Eleve nem használok 3G-t, mert nem kapok előfizus csomagot egyik szolgáltatótól sem (nem vagyok magyar állampolgár, nincs magyar bejelentett lakcímem), kártyással meg eléggé meredek a mobilnet. Előlapi kamera híján meg a videohívás sem jó semmire. Wifi csak addig van bekapcsolva, amíg használom is (napi ~1 óra ebben az esetben).
Oké, nem ez az általános a felhasználók körében egy okostelefonnal, de én arra használom, amire egy svájci bicskát. Mindig ott van a zsebemben és ha szükség van rá, van mihez nyúlni.[ Szerkesztve ]
eladó Aromamizer RDTA V1
-
Beri
addikt
-
Beri
addikt
Küldött/fogadott már bárki MMS-t? Csak mert ez a nyomorult még egy tisztességes hibaüzenetet sem képes produkálni, csak annyit, hogy most nem tölthető le az üzenet, próbáljam később.
CM7.2Más: baseband-ből melyik használatos?
[ Szerkesztve ]
eladó Aromamizer RDTA V1
-
Beri
addikt
-
-
Beri
addikt
tehát most olyan állapotban van mint amikor kibontottad a dobozt
Én úgy vettem, hogy már CM7 volt fennMost már csak az olyan dolgokat kell megoldanom, amik fel sem merültek eddig. Csak a szokásos. Lockscreen kikapcsolása van most soron (mind a két irányba, tehát amikor lezárok widgettel, akkor se jelenjen meg)...
eladó Aromamizer RDTA V1
-
Beri
addikt
-
Beri
addikt
Nemrég még valóban csak úgy volt sok szabad ram, ha korlátozta az ember a háttérben futó folyamatokat, de most már erre nincs szükség.
Nem direkt korlátozom én, leállnak azok maguktólMellesleg biztos azért használunk sokan már hónapok óta CM10-et, mert hulladék.
Nem. Azért, hogy elmondhassátok, hogy zselébab van a difájoneladó Aromamizer RDTA V1
-
Beri
addikt
válasz zho-lee #47320 üzenetére
Ha a Wajk féle MIUI romot feltetted volna a leírás szerint (1.hsz, vagy írd a keresőbe: logout szabof1) mér rég élveznéd a telefonod kiváló képességeit.
Annyit még, hogy a miui rom akkor a legtutibb, ha gyári 2.2-re teszed rá.
(a cm10-ről visszatéréshez muszály lesz rá, de szinte tovább tart ezt leírni, mint megcsinálni. szabóf1 leírásaiban szintén megleled )
Tegyek fel másik romot, blablabla... Hát, nem sok kedvem van hozzá azután, hogy nem volt custom rom, amivel MINDEN app és funkció működött volna, amit használok/használnék. De valószínű, hogy valamikor unalmamban felrakom, ha már ennyire reklámozzátok.
Egyébként nem tudom, figyeltél-e, de jelenlegi állapotában MINDEN működik a difájomon. Az, hogy én sikítófrászt kapok a zárképernyőtől, az úgy látszik, egyéni probléma, mert fel sem merült, hogy kikapcsolhatóvá tegyék.Nekem sem működött a cm10 a defy-omon, de felfogtam a telefon -de inkább a saját képességeimnek
Nem működött? Azt hogy? Az én képességeim semennyire sem befolyásolták a céemtizemet, hidd el
Bár legutóbb a 7.2 sem volt az igazi, bár azt még szerettem is.pl: etooo-t is nagyon régen ismerem, és sosem láttam még komolytalan dolgokat tőle.
Hogy jön ez ide?Mással akkor küzdj, ha megjön a türelmed, vagy az ismereted a romokkal kapcsolatban.
"Ismeretem"? Felflashelem, feltelepítem a lomjaimat, használom. Ha valami nem működik, hulladék a rom. Nálam ez így működik.[ Szerkesztve ]
eladó Aromamizer RDTA V1
-
Beri
addikt
válasz zho-lee #47334 üzenetére
Én simán ki tudom kapcsolni a záró képernyőt, ha ez a gond.
Eddig minden romban ki tudtam, ha akartam.
A gyáriban alapból csak az azonosítást tudod kivenni, attól még ugyanúgy "el kell húzni a lakatot". Mondjuk megoldható egy appal, de az is csak kifelé szedi ki, tehát ha widgettel zárok le, az csak a zárképernyőre visz.[ Szerkesztve ]
eladó Aromamizer RDTA V1
-
Beri
addikt
Nos, én meg most vettem észre, hogy ezzel a "gyári" rommal állandóan világítanak a funkciógombok. Nagyon halványan, de világítanak. Egy vicc az egész. A gyári szoftver ekkora kupac trágya? Mondjuk ezzel is sikerült hozni azt a bizonyos 6 napot akkuról, főleg ezért furcsa.
[ Szerkesztve ]
eladó Aromamizer RDTA V1
-
Beri
addikt
Akkor ott valami nem oké, nálam nem világít semmi ha kikapcsolom a képernyőt
Akkor nem ez a szoftver van fenn, esetleg nem nézted meg teljesen sötétben. Eddig nekem sem tűnt fel, pedig egy hete flasheltem fel ezt.Úgy érti CM7-ből is van egy csomóféle változat (CM7.2 Stable, CM7.2 RC3, CM7.2 RC2, CM7.2 RC1, CM7.1 Stable, Epsylon3, Quarx, Maniac103, FuZZ_ Euroskank KANG).
Nekem csak egy kéne, amiben MINDEN működik. Eddig nem sikerült ilyet találni.[ Szerkesztve ]
eladó Aromamizer RDTA V1
-
Beri
addikt
És mitől "deblur"? Az nem utólagos módosítás? Egyébként tényleg használható a telefon ezzel, csak hiányoznak funkciók, amik már egy CM7-ben is alapnak számítanak, itt meg megoldhatatlan problémát jelentenek, vagy appot kell telepíteni hozzájuk. A teljesen gyári szoftverre csak azért van szükségem, mert hátha a telefon leendő gazdája úgy kéri majd. Most hirdettem meg.
eladó Aromamizer RDTA V1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest