- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
-
LOGOUT
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronaldo
őstag
Jó hogy ez szóbakerült.
Mondtam már napja, hogy a go launcheres névjegyzék nem látja az új számokat, amiket hozzáadtam. Míg a beépített ugye igen. Ez azért fontos, mert én használnám ezt a launcherest, mert a gyári a leszinkronizált képekkel _iszonyú_ lassú.
Nem tudtam rájönni miért van ez, de most derült ki: gmail címtárat néztem a böngészőben és NINCSENEK ott azok a számok, amiket a telefonon adtam hozzá. WTF? Accounts -> gmail... résznél bizony be van kapcsolva, hogy minden nyamvadt dolgot szinkronizáljon, ráadásul utolsó dátumnál is mai (tegnapi szerepel) a contacts résznél.
Most nem tudom mi van... "Felfelé" nem szinkronizál.
-
canniball
nagyúr
Akkor mégiscsak jól értettem. Viszont amikor Market kéri a user-pass párost és megadom neki kb. 1 percig azt mondja Signing in.., majd közli hogy Can't establish a reliable data connection to the server. (A böngésző közben vígan futkos.)
Mod. Vagy az a baja hogy You don't have a network connection. Ha rábökök hogy Connect to Wi-Fi akkor behozza az elérhető wifit, ami connected állapotú...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Summer Game Fest 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch 2
- Router gondok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged