Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trabby
aktív tag
Köszi szépen! Átállítottam, sokkal könnyebb így irányítani
Azon én is csodálkoztam, hogy fénylik a fekete készülék.
Más:
Nektek a csavarokról nem kezd lejönni a festék? (nem ejtettem le a telefont, szerintem a tok kezdte ki) Nem mind, csak az egyik, azon is kb egy 1-2mmes részen.
Mikor még milestonet szerettem volna, annál láttam, hogy többen panaszkodtak, hogy kopik nagyon.. :S -
Aureal
senior tag
Na szépen állunk egyébként így túl a 7000-en. Van mit olvasni csak győzzük...
#ABE
Ahhoz képest hogy most nagyon ellent fogok mondani a no game-es attitűdömnek, a Gameloft mindig is tudta mitől döglik a légy! Szép, ízléses játékokat írtak már Java-ra is anno, nekem is tetszik így elsőre a cucc#Anysoft keyboard
Igen, sejtettem hogy valamit rosszul vagy sehogy sem állítottam be, így történt hogy maradt swipe üzemmódban a tela, az input method résznél is ki kellett választani az Anysoftot. Cserébe ronda fekete gombokkal "örvendeztet meg" az eredetihez képest, de legalább beszélni magyar.
Kösz mindenkinek!
(látjátok, erről beszélek, hogy marhára szoknom kell az Andrót! Nem vagyok egy vén kecske, meg ámítástechnikában is otthon vagyok kicsit, de gőzöm nincs egyesek milyen túlfejlett érzékekkel tapintanak rá a célhoz vezető helyes útirányra??? Gratula!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest