- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Amiga A500 - A régi barátnő
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mate0314
aktív tag
válasz
Kobaljov #1033 üzenetére
Nem tűnt fel neked, hogy lkristobal-t egyáltalán nem érdekelte a defy strapabíró mivoltja? csak hogy ilyen kijelző, camera meg olyan desing . magyarul, nem kell neki strapamobil. És ha valakit a desing érdekel akkor nem rakja gumibugyiba. Valamint mindketten tudjuk, hogy a defy csak a strapaállóságában és a férfias megjelensésében jobb.
-
chab7
addikt
válasz
Kobaljov #948 üzenetére
Nem tudom, biztos így van. Nem követem ezeket a dolgokat napi szinten. Amit én tudok, hogy eddig olyan szabályozás volt, hogy a net legyen elérhető minden telefonon - forgalmi díj alapon - kérés nélkül. Lehet, hogy azóta változtattak ezen.
De tul.képp ez engem nem is érint, én csak reagáltam az esetre. Nekem van mobilnetem. Androidhoz kell is, és már nem tétel az előfizura rátenni. Az igencsak internetet igénylő mobil oprendszer esetén (ez ugye az android) így nincsenek ilyen kellemetlen pluszpénzek.
Net nélkül az android meg egy féllábú gladiátor. De ezt már sokszor kibeszéltük, hogy az android csak nettel együtt teljes. -
-
szezso15
addikt
válasz
Kobaljov #251 üzenetére
Én arra céloztam, hogy jobban bírja az ütést a gumírozott külső rész jótékony hatása miatt, mint a teljesen sima ilyenre egyáltalán nem felkészített Active!
(#252) Rav3n02: Ezt meg tudom erősíteni, apám Defy-ján is 2.2 futott (egy ideig
), és valahogy az jobban optimalizáltnak tűnt mint a videón ez a 2.3...
Aztán ki tudja, lehet, hogy a tesztkészülékkel nem volt valami rendben...(szívta valamelyik program a procit stb..)
Jajj, most látom csak!
Veled beszéltem Blade ügyben... Akkor a Defy lett a választott új mobil...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest