- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Telefonjaim a kezdetektől máig, avagy: My phone's antology
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- V.Milán: ⭐DICSŐSÉGFALAM⭐
Új hozzászólás Aktív témák
-
szpali
addikt
Mennyi most a használt piaci értéke egy Defy+y-nak?
-
szpali
addikt
válasz
konigjanos #20071 üzenetére
b@sszus megtaláltam, hogy ez a tetű google hol tárolja a nagy felbontású profil fotókat
https://picasaweb.google.com
Profilfotók (vázlat) galéria -
szpali
addikt
válasz
konigjanos #20085 üzenetére
https://mail.google.com/mail/u/0/#contacts
képre kattintva megváltoztatás és Fotó kiválasztása a sz.gépről
-
szpali
addikt
válasz
konigjanos #20071 üzenetére
-
szpali
addikt
Sziasztok!
Azt vettem észre, hogy a Quarx alapú CM10 a Defy+-on letölti a nagy felbontású képeket a telefonkönyvben a kontaktokhoz, viszont a múlt héten vásárolt Huawei G500 U8836D alap 4.0.4-el nem.
Ez a nagy méretű kép letöltés JB feature, vagy ICS alatt is működik?
-
szpali
addikt
válasz
oliverkiss32 #18873 üzenetére
igen
-
szpali
addikt
válasz
belavagyokbp #18277 üzenetére
09.24-hez képest mennyire bugos/nem bugos a 10.xx?
-
szpali
addikt
Sziasztok!
2 érdekességgel találkoztam tegnap. CM10 0904 van fent.
- értesítési sávban megállt az óra, de az óra widget, vagy a záróképernyő óra meg jól ment.
- újraindítást követően elfelejti a telefon az alapértelmezett billentyűzetet, ami nálam a Swiftkey3 és beállítja az alap androidot.
Valakinek ötlet?
-
szpali
addikt
válasz
belavagyokbp #16449 üzenetére
na hétvégén lehet én is felteszem (vagy ha addig jön újabb, akkor azt), bár most elégedett vagyok a 0903-al
wiui ami nagyon foglalkoztat még, nem tudok dönteni...
jó lenne abból is JB alapokon nyugvó -
szpali
addikt
válasz
belavagyokbp #16446 üzenetére
ezt aláírom én is
ICS alatt nekem nem ment a wifi tethering, JB alatt pedig tökéletesen megy, és érezhetően gyorsabb is már a mostan JB (nekem 0903 van), mint a 2-3 héttel ezelőtti
-
-
szpali
addikt
igen, mert megfelelt a 0828 és 2 napig wiui-t próbálgattam
nem célom minden nap cserélgetni a ROM-okat (ezért is szimpatizálok a szifonnal), viszont most örömmel konstatáltam, hogy a 0903 már simán tudja a wifi tetheringet
ja, és a 0904 ha jól láttam csak 1 kísérleti build
-
szpali
addikt
(Lehet, hogy) láma kérdés
Mi a különbség MIUI és WIUI között?
-
szpali
addikt
Sziasztok!
Két napja feltettem a WIUI-t és olyan érdekességet tapasztaltam vele, hogy a google fiókomból nem szinkronizálja le az összes névjegyet (742 kontaktból csak 490-et)Valakinek ötlet?
-
szpali
addikt
hogy áll a quarx féle cm10?
láttam, hogy ma került fel egy 0817 verzió.
próbálta már valaki?jelenleg cm9 0716-ot hazsnálok
-
szpali
addikt
van olyan CM9 rom, amiben működik a hotspot?
-
szpali
addikt
válasz
trickymoon #13132 üzenetére
ezt elmentettem kedvencek közé
-
szpali
addikt
Mit javasoltok ROM csere esetén SMS/MMS/Call log mentés és visszaállításra?
eddig ezt használtam, de újabban nem tudja visszaállítani a mentéseket:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.BackMaster -
szpali
addikt
válasz
konigjanos #13039 üzenetére
ha jól látom a hátlapnak és a telefon gumi szigetelésének sok köze nincs egymáshoz
-
szpali
addikt
Enbyit bírt első blikkre a Quarx féle 07.09-ei ICS
-
szpali
addikt
feltettem a mai CM10-et
egyenlőre működik, még ismerkedem. néha késve reagál 1-1 érintésre (kb 0,5 mp), de amúgy kellemes, gördülékeny érzetet adbluetoot-on meg tudja osztani az internetet win7 felé
megnéztem a wireless tethereinget is, azóta a wifit sem tudom bekapcsolni
Ja, cs cm9-es a bootképernyője
-
szpali
addikt
válasz
konigjanos #12324 üzenetére
ez engem is foglalkoztat
-
szpali
addikt
válasz
laleeee #12206 üzenetére
esélyes, hogy azt mondja, mert azt kell mondania!!!
a beszélgetést rögzítik, és nekik nem lehet olyan információt kommunikálniuk az ügyfelek felé, hogy kártyafüggetlen
vagy
fingja sincs az egészről és mivel a legtöbb készülék nem kártyafüggetlen, erre is azt mondja.
akik eddig vásároltak ilyen készülék(ek)et itt a fórumon vagy ismertségi körömben, mind független volt
-
szpali
addikt
megoldódott...
-
szpali
addikt
válasz
trane08 #11725 üzenetére
és a német "fejlesztést" próbálta valaki?
-
szpali
addikt
válasz
belavagyokbp #11720 üzenetére
ma is tanultam valamit
(asszem megleszek ezek nélkül, de köszönöm a felvilágosítást) -
szpali
addikt
Sziasztok!
Pár kérdés merült fel bennem a különböző ROKM-okkal kapcsolatban.Eredetileg 2.3.5 volt a defy+ készülékemen.
Rootaoltam, magyarítottam és a 720p mod-ot is telepítettem.Majd összecsúnyázta magát a gmail, nem küldte el a leveleket.
Csináltam egy gyári beállítások visszaállítását, de ez sem segített (ráadásul a blur accountot sem tudtam újra felvenni)
Ekkor tettem fel a FBE v1.2-t (ami elsőre nem akarta az igazságot, de miután telepítettem a 2.0-s 2ndinit-et az 1.7-es helyett, már gond nélkül felment)
ha most szabof1 leírása alapján vissza szeretném tenni a gyáro ROM-ot, akkor 2.3.5 vagy 2.3.6-ost kell tennem?
És ha 2.3.6-ost teszem vissza akkor ezt a rootolást kell majd megcsinálnom, vagy eleve rootolt és CWM-es lesz a 2.3.6?Előre is köszönöm!
-
szpali
addikt
Sziasztok!
Fast Edition Black v1.2-nél hogy lehet "világításra" bírni alul az érintőgombokat?
-
szpali
addikt
(talán) naiv kérdés
Kell valami kölönlegeset beállítani, hogy a laptop lássa a Fast Edition Black wifi hotspotját?
Se titkosítva, sem pedig jelszóval nem látja a windows
-
szpali
addikt
Sziasztok!
Tegnap este feltettem ez: (#11048) bepken alapján a Fast Edition Black v1.2 ROM-ot.
(Előtte gyári 2.3.5 (ami 2.3.4-nek látszott) volt a telefonomon rootolva, magyarítva és 720p okosítással.)Így fél nap után tetszik
Egyenlőre még próbálom belakni meg ismerkedek vele, de úgy tűnik napi használatra ég akár jó is lehet. -
szpali
addikt
Sziasztok!
Gyári 2.3.5 ROM-al használom a Defy+-t November óta (root, HUN, 720p).
Ma reggel olyat dobott kis sárga háromszögben felkiáltójellel az értesítési sávban, hogy Bejelentkezési hiba a gmail accountommal.
Hiába adom meg neki a jelszavamat, csak nem akarja az igazságot. Már a Gail app adatait is töröltem, de megint ezzel fogad.Valakinek ötlet?
-
szpali
addikt
válasz
macskajancsi #6899 üzenetére
igen
-
szpali
addikt
válasz
sannyer #6885 üzenetére
Szia!
Én is hasonlón agyaltam, csak Neo vs. W vs. Defy+ volt nálam a szitu. (X8-ast cseréltem)
W első körben kiesett, mert megnéztem, nyomkodtam és nem győzött meg, anyaga sem tetszett, a TouhWiz meg végképp idegen volt a számomra.
Végül az ár és az izmosabb akksi miatt Defy+ lett (tavaly novemberben 10e körül tudtam elhozni a Trétől, a Neo 70e körül lett volna a kékeknél, így maradt pénzem SSD-re)
a lényeg, hogy menj be egy bemutató terembe és nyomkodd meg mind2 készüléket, hasonlítsd össze anyagra, fogásra, stb. és dönts amellett, amelyik szimpatikusabb -
szpali
addikt
Ezt a mai 2.3.6 ROOT-os hírt betudom születésnapi ajándéknak
-
szpali
addikt
-
szpali
addikt
válasz
1NST1G8R #6631 üzenetére
ROOT előnyei (nekem) gyári ROM mellett:
- le tudtam fagyasztani a számomra nélkülözhető alkalmazásokat
- meg tudtam szüntetni a kamera exponáló hangot (néha nagyon is hasznos)
- lecseréltem a Font-ot egy számomra szimpatikusabbra
- 720p videó
- magyar nyelvű UI
- szabályozni tudom, hogy melyik appok induljanak automatikusan, illetve mely widgetek legyenek elérhetőek (nagyon idegesített, h. pl a Jorte Calendar összes lérező widgete megjelent a listában, stb.)Folytassam a listát?
-
szpali
addikt
Azt meg tudja mondani valaki, hogy hova tölti le a készülék az OTA frisstést?
(nemrég jelezte, hogy frissítés elérhető, és véletlenül a letöltésre nyomtam. szerencsére a telepítés nem indult el azonnal, volt lehetőség "emlékeztessen később" opcióra. most viszont 3, 2, majd 1 óra elteltével felugrik az figyelmeztetés, hogy települni akar)
Járható út lehet az, hogy a letöltési mappából törlöm a frissítést?
-
szpali
addikt
Nekem is volt hasonló, én úgy oldottam meg, hogy elindult valami app automatikusan, HOME gombot hosszan nyomtam, bejött a legutóbbi alkalmazások és ott választható gyári ROM-nál az összes App.
Kiválasztottam a settings-et és a Home Screen alapértelmezéseit.Más...
ezzel kapcsolatban valami?
nortol (#5789)
szpali (#5801) -
szpali
addikt
válasz
Dark Archon #5820 üzenetére
Nem hiszem, hogy ez lenne a gond.
Vidéken csak ritkábban használom.
(bár ott mondhatni ideálisak a körülmények, mert a lakás ablaka pont az átjátszó állomásra néz, légvonalban kb 5-600m lehet)
Legtöbbször a belváros, XIII. kerület és T-mobil.
Nem a leterhelt sávszélesség a gond. Pesten általában stabil 2-3 Mbit/s
most épp ennyi:,
de Gyöngyösön kora hajnali időszakban mértem már 6,3-at (!) is.A bibi ott van, hogy felcsatlakozik a lapos a telefonra, az jelzi is, hogy csatlakoztatva, majd egyszer csak a telefon elveszti a jelet, tehát a laptop felé megszakad a wifi. Ilyenkor tölröm az értesítést, majd várok, hogy újra elinduljon a hotspot szolgáltatás és a lapos felcsatlakozzon.
-
szpali
addikt
Sziasztok!
Használja valaki wifi hotspotnak a telefont?
ha munkahelyen (vagy vidéken) vagyok, a laptopra így osztom meg a mobilnetet, USB megosztás nem alternatíva, mert egy wifi-s iPad is kér belőleNekem rendszeresen eljátssza azt, hogy 10-15-20 percig megy stabilan, majd egyszer csak elveszti a 3G jelet, az értesítési sávban meg is jeleni, hogy 3G link elveszett...
Ilyenkor értesítési sáv lehúz, értesítés töröl és kb. fél percen belül megint van net.És innentől kezdve random szerűen kb. 1-2 vagy épp 5 perc után megint eldobja és a procedúra kezdődik elölről.
A hálózattal nem lehet gond, mert ugyan azon a helyszínenm ha szifonnal osztom meg a mobilnetet, műxik.
Illetve a SIM kártyám más droidos készülékben (Ace, Defy és XPERIA Mini) is stabilan megy, minden gond nélkül.Ötlet valakinek?
-
szpali
addikt
az itt emgtalálható magyarított 2.3.6-ban már az új lockscreen van?
itt toporog a telefonomon az OTA frissítés (már le is töltődött, mert véletlenül rossz opciót választottam, amikor értesített), de nem akarom telepíteni, mert (ha jól tudom) akkor bukom a root-ot és a 720p-t
-
szpali
addikt
válasz
Dark Archon #5712 üzenetére
Jorte naptárt próbáltad már?
-
szpali
addikt
válasz
Dark Archon #5628 üzenetére
Okkéj, köszi.
Gondolom root még felejtős erre a verzióra (2.3.6)... -
szpali
addikt
válasz
Dark Archon #5621 üzenetére
Thx.
2.3.6ra frissítés nélkül megoldható ez valahogy? -
szpali
addikt
Egy kis érdekesség a gyári ROM-ot használóknak.
Ha megnyitom az alkalmazásokat, akkor jobb fent ott figyel egy hivatkozás a Market-ra.
A héten viszont Play lett a Marketből, ezáltal megváltozott az alkalmazás neve is. Sajnos mostantól nem műxik az a jól elhelyezett kis ikon...Valakinek ötlet, hogy hogyan lehetne meghekkelni?
-
szpali
addikt
válasz
Dark Archon #5275 üzenetére
sdcard/media/audio/notifications mappába kell bemásolni
(de látom már előttem is megválaszolták
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G DS 12/256GB Szürke, Gyártói Garancia!!! Esetleg szettbe is vihető!!!!
- Samsung Galaxy S24+ Plus 5G 256GB Dual SIM 5 hónapos Onyx Black Gyárilag független Csere/beszámítás!
- Lila IPhone 11 256GB 9 telefontok
- IPhone 14 PRO MAX 128gb
- iPhone 15 Pro Max tokok eladók (Caudabe, FineWoven, Clear Case)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest