- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attas
aktív tag
-
oliverkiss32
aktív tag
válasz
tbajusz #6153 üzenetére
Nekem is ugyanez a problémám! :-) Idegesítő ,hogy beállítom az egyedi zárat de még pluszba a csúszkát is el kell húzni előtte... Szerintem ezt nem így akarták a moto szoftveresek. Azon is látszik ,hogy a többi egyedi zárnak is van saját design-ja pontos idővel ,dátummal ,így elég béna. Az ilyen hibáknál az jut eszembe ,hogy miután legurult a gyártósorrol a mobil valaki kipróbálta?
-
10-11
csendes tag
-
törölt tag
válasz
tbajusz #3065 üzenetére
A billentyűzár és a PIN kód (SIM lock) két különböző dolog, nem egymás helyett vannak, hanem egymástól függetlenül. A PIN kód kérést a SIM lock feloldásával tudod megszüntetni.
Az első problémádra is mondok egy nagyon okosat. Kikapcsolod a gyári billentyűzárat, és kialakítasz egy billentyűzár (display lock) pattern-t. "Eccerű" és használati utasítás szintű probléma, minden kérdésedre megtalálod a pontos eljárást a használati utasításban.Csatlakozván nortol-hoz, anélkül, hogy cseszegetni akarnálak, javaslom a helyes fogalmazást, akkor könnyebben adódik segítő ember. Három mondatba legalább öt nyelvtani és tartalmi (értelemzavaró) hibát "rejtettél el", ez megnehezíti a kérdésed dekódolását. Persze, ha akarom, értem, hogy mit írsz, de bele kell fektetni egy kis plusz energiát.
-
nortol
senior tag
válasz
tbajusz #3065 üzenetére
Nekem pl az is a problémám, hogy gőzöm sincs, hogy mi az a "pattern" :-)
Így válaszolni sem nagyon tudok a kérdésre...
Ezt is csak offban mondom :-)Valszeg ezért nem kaphattál mástól sem választ, vagy azért nem mert nem tudják...
De azt leírni egy csomó embernek válaszul neked, hogy nem tudják, az nem valami logikus :-) -
tibi-d
tag
válasz
tbajusz #2222 üzenetére
Akkor itt egy tipikus felsorolás:
Napi 5-6 5 percnél nem hosszabb telefonhívás, 1-2 SMS, emailok megnézése, a napi hírek elolvasása, kutyasétáltatás közben zene, vagy rádióhallgatás (kb 1/2 óra).
Beállítások: Eredeti ROM magyarítva, a fórumon ajánlott programok kilőve, akkumulátor kímélő mód bekapcsolva, zsebfelismerés bekapcsolva, 15 perc tétlenség után a felesleges programok leállítva, a szinkronizálások wifi használata esetén beállítva. stb. Ettől eltérő igények esetén csak az éppen szükséges funkciókat újra bekapcsolom a használat idejére. Ha ez nem elég részletes, akkor sajnos nem tudok segíteni. Jelenleg 4 nap 11 óra akkuhasználatot jelez, és még mindíg 20%-on áll a kijelző. Ha minden jól alakul estig kibírom vele. Üdv. -
Gerzson6875
tag
válasz
tbajusz #2174 üzenetére
Szia, szerintem nagyon jó telefon
Elöfordul egy két hibás darab, de szerintem nem csak a motorolánál, hanem akármelyik gyártónál
Nekem is ez az elsö Moto-m, de nem bántam meg, hogy ezt választottam
Egyszer sikerült eddig kiakasztanom, ez még simán belefér.más hibát nem tapasztaltam
Egyszer volt Htc-m, engem nem gyözött meg, de eza csak az én véleményem
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Oneplus 11 5g 8/128gb.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest