Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Notepad++
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
Real_Necro #13638 üzenetére
akkor most tényleg legyünk paranoiásak?
csak a legegyszerűbb: visszakereshető, hogy kivel, mikor, hány másodpercig, és hol beszéltél mobilon (torony alapján, 100 méter pontossággal). és ez még a legalapabb engedéllyel kikérhető információ.
akkor...az sms-eket és az email-eket szűrik, tárolják, vissza tudják keresni seperc alatt.
azt kideríteni, hogy milyen oldalakat látogatsz, körülbelül ugyanennyi időt vesz igénybe.
és még rengeteg példát mondhatnék
ja és most azonnal kapcsold ki a telefonodat és töröld a google account-odat...hiszen oda is jó néhány információ megy Rólad nap mint nap! (már csak ha a telepített alkalmazásokra gondolunk vagy névjegy szinkronizációra)na üljünk le egy kicsit...gondoljuk át ezt a dolgot! tényleg van értelme, ha az ember homokba dugja a fejét?...főleg 2012-ben? amikor már annyi féle forrásból kering rólunk az információ. ha le akarnak valakit hallgatni, akkor bizisten ugyanúgy megteszik, mint 5 vagy 10 évvel ezelőtt...de nem hiszem, hogy emberek életének veszélyeztetésére szolgálnak ezek a technológiák. nem hallottam még olyanról, hogy valakit levadásztak, mert minden hülyeséget megoszt magáról.... (bár lehet csak jól titkolják
)
ez az egész a piacról szól! arról, hogy még hatékonyabban tudjanak igényt kielégíteni. najó...és sokszor igényt kialakítaniolyan termékekre, amikre nincs is szükségünk...dehát erről szól a világ, ez a marketing, mondhatni ez mozgatja a gazdaságot (sajnos, nem sajnos...mindenki döntse el magának)
én így gondolom! aztán ha nagy hülyeséget írtam, úgyis kapom majd az oltást
-
konigjanos
senior tag
válasz
egy nagy előnye van a google címtárnak és naptárnak: bármilyen androidos telefonod van, azonnal le lehet szinkronizálni, és semmi adat nem vész el. + bárhol, bármelyik pc-n eléred. de ez már így kettő
ingatlanközvetítő vagyok, a legtöbbet a naptárt használom, és ennél kényelmesebb megoldás nem létezik. előtte symbian volt,ott minden nap szinkronizálni kellett az outlook-ot a telefonnal, itt már ezt sem kell. de a mobilnet hiányát én egyáltalán nem érzem. -
eventus
veterán
válasz
Pontosan így gondolom, nekem sehol nincs
-
fil
őstag
válasz
Igazad van.
De akkor azért ügyelj arra, hogy e-mailt vagy sms-t se használj, mert azokat is tárolják valahol, valakik. Sőt, ez a helyzet a telefonokkal is. A törvény kötelezi a szolgáltatókat a beszélgetések - úgymond nemzetbiztonsági érdekekből történő - visszakereshetőségének biztosítására.
Tudomásul kell venni, hogy ez ezeknek a technológiáknak a "hozadéka". Ha biztosan tudnám ,hogy valaki rendszeresen olvasgatja az - interneten megforduló - ,amúgy személyes dolgaimat, engem is zavarna. De őszintén, egy vagyok a 7 milliárdból. A kutya sem fog velem foglalkozni...
Ezért aztán le sz.rom.
Ha valami meg tényleg annyira kényes, akkor azt meg nem bíznám a fent említettek közül egyikre sem.
Szóval: no para
Új hozzászólás Aktív témák
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- iPhone 13 Pro 128 GB grafitszürke - kártyafüggetlen
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Független Fekete/1 Év Apple Gar./p4249
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest