Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
nortol
senior tag
válasz
alias3t #6141 üzenetére
Szerintem meg jó lenne ha soha többet nem bukkanna fel ez az agyament téma.
Szenvedjen mindenki a saját hite szerint, de ezt a hülyeséget Én örökre kiüzném a fórumról...Időközönként fellángol ez a vita.
Az elején Én is vitáztam, aztám már csak mosolyogtam rajta, de mostmár kezd nagyon idegesítő lenni.A dolog nagyon egyszerü pedig.
Vajon miért mondják, hogy a buherált romok sokkal gyorsabbak mint a gyáriak?
Talán átírják az androidos programokat?
Vagy csak ki vannak gyakva azok a programok, melyek állandóan futnának a háttérben, ezzel pedig foglalják a memóriát is?
Ha pedig egy olyan programot szeretnél indítani, amit régebben használtál, legyen ez akár egy játék után egy hívásfogadás is akár, akkor a hívásfogadás minden egyes dolgához első nekifutásra ramot kell, hogy felszabadítson a készülék miközben a processzor is megdolgozik rendesen az ürítés alatt, majd ezután betud tölteni maga az alkalmazás is. Ez a folyamat általában sokkal több időt igényel, mint egy "üres" ramba betölteni a nulláról az alkalmazást.Tehát a buherált romok gyorsasága pontosan azért van, mert általában a szabad memória és a folyamatosan a memóriában tárolt programok optimális arányban és számban vannak jelen, így a telefon mindennapi használata során a felhasználó csak azt tapasztalja, hogy "húdegyorswazze" a gyárihoz képest...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest