- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Amiga A500 - A régi barátnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskasza77
csendes tag
Hy!
Én is Sevenrock 01.17-es romját használom pár napja elsőre nagyon gáz volt ; eldobta a hívást stb de egy pár újra indítás, futó alkalmazások engedélyezése 2-re véve. Csak 2g hálózat. Így nekem szépen fut és persze sok marhaság nincs letöltve a play-ről. Játék egy ;Angrybirds.
Szerintem elég jó már amit kezdő defy+ tulajként látok. Ha véletlen valami gáz van akkor meg rádobom többek által javallott nyuszitIgen az biztos hogy nekem speciel sok fölösleges alkalmazás volt telepítve és lehet ezt nem csípte ez a rom nem tudom mert ennyire mélyen nem értek hozzá de most hogy csak a leg szükségesebbek vannak fent így FACCA
Egy kérdés lehet lerágott csont de nincs kedvem visszaolvasni száz oldalt; hol lehet rá szerezni valami kemény szilokon tokot aminek az alja kivan gyárilag vágva tehát nem süket telefon lesz belőle, mert én nem találtam itthon épkézlábat vagy csak nem jó helyen nézelődtem.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12/12 mini/12 Pro/12 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Apple iPhone 13/13 mini/13 Pro/13 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Lézeres hátlap csere VERHETELEN áron
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest