Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rum-cajsz
őstag
Ez a cikk még azelőtt íródott, hogy bejelentették az Atrix támogatásának megszüntetését. A táblázat csak egy spekuláció, ami sajnos nem jött be.
Most hogy végre van nem Samsungos Nexus, én is bizakodom egy szebb jövőben.

Kíváncsi leszek, hogy ez az LG gyártmány hogy muzsikál, de igazán az 5-ös Nexus érdekel. -
nortol
senior tag
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy nagyon sokan abban a pillanatban kezdtek csak a motorola leváltásán gondolkozni, mikor egyértelmüvé vált az, hogy az atrix 4g-re eddig tartott a hivatalos fejlesztés.
A minap egyik ismerősöm által lehetővé vált, hogy eljátszadozzak egy sg III-as kütyüvel.
Azóta odafigyelek minden egyes infomorzsára, ami közelebb hozhat engem is egy ilyen telefon birtoklásához :-)
-
nortol
senior tag
Én nem tudom, hogy te hogyan következtetted ki ebből a cikkből azt, hogy lesz Jelly Bean az atrix 4g-re, merthogy az egész arról szól, hogy nem lesz azokra a telefonokra, amelyeket a képen is láthatsz...
Itt már hivatalosan is közölte a motorola a tényt, ráadásul a cikk is jó infórmációkat ad véleményem szerint.
Valamelyikőnk szövegértelmezésével lehet a baj :-)
Már csak azt remélem, hogy nem én öregszek :-)
-
stbtamas
aktív tag
Ez engem is érdekelne.. és látható módon én milyen különbséget veszek észre.. mert azt hiszem nekem sima atrixom van.. :-/
Van egy problémám is.
A telefon nem töltődik fel, csak 90%-ig, tovább, hiába tartom órákon keresztül a töltőn..
Mi lehet a probléma? Kb egy hete kezdődött ez a hiba..
Gyári 2.3.4 van rajta, nem volt babrálva, úgy van ahogy megvettem üzletből.
-
stbtamas
aktív tag
Szia!
Gyari allapot, 2.3.4-as androiddal.
Antutu: 5114 (ez volt tobb is, ha jol emlekszek 5200 valamennyi.. utolso futtatasnal elfelejetettem kiloni valamit.)
Quadrant 2.0: Total: 2665, CPU: 2863, MEM: 2671, I/O: 5412, 2D:333, 3D:2025
Smartbench 2012: Productivity index: 2122, Gaming index: 1761 (ezt most futtattam, eleg sokminden fut a hatterben)
Linpack: nincs telepitve. Ezt majd valaki mas lefuttatja remelhetoleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Metal topik
- Elektromos autók - motorok
- World of Tanks - MMO
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- EA Sports WRC '23
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi