Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- New Game Blitz - 2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kelly416
veterán
válasz gretzky77 #230 üzenetére
G4-ed volt-e? Véleményed van a kettőről összehasonlítva?
leslien:
Értelek.ghiottone:
Értem. Hát, a G4 után nekem nagyjából ugyanaz a méret, csak a a G4 kissé talán jobb fogású az íve miatt, viszont sokkal vastagabb. Ez nem bolygatna, csak a VR szemüvegbe éppenhogycsak belefér a G4.Zitta:
Kocsiban ne használj telefont kézben. Szerintem. De a Te életed, csak mást ne találj telibe emiatt, kérlek. -
Gábor-KJ
őstag
-
Gábor-KJ
őstag
válasz gretzky77 #221 üzenetére
Nah - ilyen hamar?
Mi lett helyette?
Engem ilyen ruppótlan f@szok rongálnak a hírdetésre, úgyhogy lehet marad második telefonnak.
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
ghiottone
nagyúr
válasz gretzky77 #183 üzenetére
Nálam is volt ilyen régebben. Nem volt közben gyári visszaállítás? - Mikor még multilang csomagokat készítettem 1. genes X-en, és a G-ken, akkor mindig újra regisztrálta nálam ugyanazt a telót. 1xer, 2xer remove és előbb-utóbb eltünteti a rendszer.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
válasz gretzky77 #164 üzenetére
Nem vettem meg, de engedi a raw mentést és a hosszabb expozíciót az xda szerinti hozzászólás alapján.
-
-
-
ghiottone
nagyúr
válasz gretzky77 #155 üzenetére
Most leszedtem róla, mert egy bumper kellene hozzá, de az már nincs nálam, mert kolléga kitalált valamit, így most csak tok van rajta. Natúrba meg nem használom tok, vagy bumper nélkül a telót.
+ Jött egy frissítés.
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
válasz gretzky77 #127 üzenetére
a kamerán még remélem reszelnek kicsit
sajnos az S7E mellett nagyon nem rúghat labdába,de jelen pillanatban csak a Pixel.. én is remélem h reszelnek a kamerán mert a Nexus ban (Pixel) sincs OIS mégsem pattog a videó..
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
ghiottone
nagyúr
válasz gretzky77 #114 üzenetére
Van, de ahhoz kell maga a rom is. RSDLite-al lehet manuálisan felrakni a romot. Az EU romok itt megtalálhatóak - még csak 1 van fent, mert ugye erre csak 2 biztonsági update jött a megjelenése óta, de a Nougatig már új rom nem lesz. Amerikába meg a fentiek szerint elkezdik a frissítést.
[ Szerkesztve ]
-
Gábor-KJ
őstag
válasz gretzky77 #105 üzenetére
Bőven!
Ha sok napot megy, akkor 5-6 a kijelző - ha kevesebb a nap, akkor 8-10 is simán megy neki.
Viszont visszább az S7 Edge adatok egy nagy kamu!
S7 Edge ismerőseimnek mutattam és azt mondták:
"Nagyon óvatossan max a felét tudja" annak ami oda van írva, de ha nem óvatos akkor max a negyede.
[ Szerkesztve ]
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
Gábor-KJ
őstag
válasz gretzky77 #97 üzenetére
Azt mi is!
De picit varunk, hatha tavaszig merseklodik az ara.
200 euro kornyeken mar nalam is befuto.
Akkor majd rendelhetunk egyszerre a nemet Moto-tol is, mert el kint rokonom es idekuldi DHL-el.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz gretzky77 #55 üzenetére
Extremedigital-nál Nillkin kábel (lapos) vagy Sony és 2900- mindkettő.
Inkább ezeket javaslom.
Laleeee - egyik Moto sem C kábeles a Z-k elötti időszakból.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- World of Tanks - MMO
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Robotporszívók
- Milyen Android TV boxot vegyek?