Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- New Game Blitz - 2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
Új Moto Mod - Moto Mico - február 5-től elérhető. Szolár panel 2200-as aksival.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
Még nincs, a soak test sem indult el. Amit a mobilarena is leközölt az Európai Z Play-ek 7.0-s frissítéséről az pedig butaság, mert a csatolt képeken Mexikói készülék képernyőmentései vannak, nem spanyol, vagy portugál.
laleeee: vékony és a hátulja cseppett gyűjti az ujjlenyomatokat, de az oldalain ahol a tenyereddel érintkezik egy-egy anyagában érdesebb toldat van benne, ami jó fogást biztosít, nem csúszik. Amúgy az imak cowboy sandstone a legjobb fogásra, csak ott megfelelő szögből nézve látod a tenyered nyomát, ami nem túl esztétikus - le lehet éppenséggel mosni, de na....
-
ghiottone
nagyúr
Megjött a Nillkin üvegfóliám - ennek is a szélein lemarad 2-2 mm - úgy, ahogy a termékképeken is van, de legalább nem buborékos. + a csomagban küldtek a hátoldalra védőfóliát, amit felraktam és szerintem nem fog rajta csúszkálni a hátlap (csak épp nincs nálam 1 sem most)
-
Gábor-KJ
őstag
Nem ő volt a hibás. Hanem éppen a screen filter.
Egy tragikomédia ez a mutatvány!
De most már rájöttem a megoldásra, na de naaa!
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
Gábor-KJ
őstag
A kurv@ édes @nyját annak a parasztnak aki ezt a képernyőfedvény baromságot rászabadította az android felhasználókra!
Hülye állatkert!!!
[ Szerkesztve ]
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
ghiottone
nagyúr
Decemberi security patch megérkezett:
Nougat-ot nem is várom még. Egy bugos alappal.... Amúgy a Sony Z5 és a kínai Galaxy S7 frissítéseit is visszavonták.
-
kelly416
veterán
Ez így nem teljesen igaz, általában azért elmondható, hogy a készülék megjelenése utáni első vagy második frissítés sikerül a legjobban (már ha nem alsó kategóriát nézünk, ahol sokszor frissítés sincs), aztán amikor a cégnek már nem "üzlet" kiadni rá az új szoftot, mert piacon az utódja, akkor általában már összecsapott (összeesküvés elmélettel élve szándékosan elbaltázott, hogy vedd meg az újabb telefont) frissítés jön ki.
De mostanában azért úgy veszem észre, inkább jól optimalizált frissítés jön ki vagy ki sem jön, már nem igazán adnak ki "szemetet" mostanában. Bár eléggé szűk a látóköröm a piac méretéhez képest.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz ghiottone #279 üzenetére
Razr i a 4.xx Kitkat altal konkretan hasznalhatatlan papirnehezek lett!
De legalabb elmondhatta valamelyik agyhalott barom, hogy: "ez a keszulek megkapta".
Persze ez a Z csalad biztosan mas tortenet lesz - es mar az X Play X Style X2 is korrektul volt kezelve - szerintem.
-
ghiottone
nagyúr
Ez azért nem igaz. Élő példa erre az X Play. Ott "hamar adták ki", nem volt megfelelően optimalizálva, nem volt teljesen kész a szoftver - legalábbis én így éreztem, majd jött a 6.0-s frissítés és már jobb lett a helyzet, kevesebb mikro laggal. Motorolánál eddig csak az 1. genes X-nél láttam visszaesést az újabb rendszerrel, mert ott ugye eltűnt az 5.1-el a jedi touch + kevesebb lett az aksiidő.
-
ghiottone
nagyúr
válasz Integrale #273 üzenetére
Érdekes amúgy, hogy a Z már Amerikában novemberben, az Indiaiak pedig a G4/G4 Plusra decemberben megkapták a 7.0-t. Amúgy a HTC és a Zenfone frissítéseket is leállították. Egy picit olyan most ez a frissítési mizéria, mint anno az 5.0-5.1-nél volt. Én nem bánom, ha 7.1.1-et csak márciusban kapjuk, de az legyen bugmentes. 1-2 hónap már nem számít.
-
ghiottone
nagyúr
Márciusban kapjuk a Nougat-ot.
Egy béta tesztben azért benne lennék Amúgy megnéztem a Motorola Feedback Network elérhetőségét a tesóm G4 Plusán, de ott is üres, nem lehet kiválasztani."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
laleeee
őstag
Unalmamban rendeltem egy ilyet[link]
Nagyon izgatottan várom -
Gábor-KJ
őstag
válasz kelly416 #269 üzenetére
Ha most van javítás alatt, akkor új 2016-os és már a jó alaplapot fogod kapni, szóval nincs értelme váltanod - szerintem.
Android 7.xx meg biztosan lesz rá.
-
kelly416
veterán
válasz Gábor-KJ #267 üzenetére
Igen, tudom. Le is térdelt az enyém. Most javítás alatt van. Azt akartam lecserélni Z Play-re, de akkor maradok a G4-el.
Integrale:
Én is meglepődtem, hogy nincs hivatalosan még nugát, de igaz ami igaz, két hónapja nem követem a G4 fórumot, így nem vagyok biztos benne, hogy még mindig nem kapta meg. -
Gábor-KJ
őstag
válasz kelly416 #265 üzenetére
Ha 2016 elötti gyártás - akkor majdnem biztos, hogy le fog térdelni az alaplap.
A kérdés csak az, hogy garis leszel e még akkor.(?)
[ Szerkesztve ]
-
-
gretzky77
veterán
válasz kelly416 #262 üzenetére
Szerintem mindkettő jó választás. Akkuban a Z Play sokkal sokkal jobb kamerában pedig a G4. A rendszer mindkettő alatt bőven jó a Z Play fog kapni nugátot a G4 nem valószínű ha neked számít! A Z Play ugye stock droid a G4 pedig sok plusszal van amit én szerettem pl a manuális kamera jobb,a távirányító is plusz számomra! A rendszerrel nekem soha nem volt gondom, a G4 bootlop pedig nem tudom minden G4-et érint e!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
-
törölt tag
A rootolás nem egyenlő a ROM -olással. Útálok ROM -ot cserélni. A mostani telómon két éve fut ugyanaz a ROM. A telepített alkalmazásaim közül néhány root jogot igényel. Pl:
E-Robot, Titanium Backup, Extreme Logcat, Android Terminal Emulator, Mirror OP Sender, Gravitybox, Servers Ultimate, stb. -
törölt tag
válasz ghiottone #250 üzenetére
Köszi! Azt hiszem, hogy inkább kivárom a Nugátot, és az akkori tapasztalatok alapján döntök. Root nélkül nálam nem játszik az Android, viszont alászaladni sem szeretnék. Ha megkérem a nyitókódot, és később, a frissítésnél valami gebasz lenne, akkor mehetnék Hitlerhez panaszra. Nem vagyok oda azért, hogy mindíg a legfrissebb rendszer fusson a telómon, de a Nugátban ott az a bizonyos többablakos mód, amire viszont nagyon kíváncsi vagyok.
-
ghiottone
nagyúr
válasz #79335424 #249 üzenetére
Igen, mert a recoveryt lecseréled, hogy tudd rootolni és már az elején nem fogja engedni a frissítést szerintem. Ilyenkor verzió váltásnál az új rendszernél visszarakni a korábbi gyárit, azt frissíteni és majd ott felrakni az új 7.x.x-hez való recoveryt majd azt rootolni, vagy ha már kint van akkor rögtön feltolni RSDLite-al az új firmwaret és utána rcovery, majd root.
Ami itt még fontos, hogy ha nyitottad a bootloaderét a tlódnak akkor az nem gond, mert gyári, nem cserélt recoverys rendszerre akkor is simán jönnek a frissítések.
-
törölt tag
Eszembe jutott még egy kérdés. Ha veszek most egy ilyen telót, és rootolom, az problémát jelenthet majd a Nugátra frissítésnél? Tudom, hogy a biztos válaszhoz kristálygömb kéne, ezért beérem a márkaismeretből adódó tapasztalatokon alapuló véleménnyel.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz kelly416 #247 üzenetére
Igen az jó úgy!
A te esetedre a legjobb megoldás!Telefont meg ... vedd meg az enyémet!
(Ajcsiba feltolatom neked a nano cuccot hátra - elől meg rajta az üveg)Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
kelly416
veterán
-
Gábor-KJ
őstag
válasz kelly416 #243 üzenetére
Ugye most viccelsz?
Akkor te ezek szerint lemondanál a finom hátlapokról?
(Kezdetnek arról ami a dobozban van.?)
Csak mert egy üvegfóliával el is búcsúzhatsz tőlük.Én ha megtartom, akkor kap egy nano shine-t hátra, védelem gyanánt és annyi.
Vagy ha nem hátlapozól, akkor dbrand és átlátszó Nillkin tok.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz #79335424 #236 üzenetére
Nem úgy tolom telefonnal kocsiban ahogy gondoljátok.
Egyrészt Motorola BT kihangosító van a kocsiban, másrészt ekkora méretnél egy telefonkönyvből előkeresés is macera számomra.
Nem telefonbambulok vezetés közben!
Igazából a kocsiban dőlt el, hogy mennie kell, de mindenhogyan nagy ... sajnos.
Viszont ha 1-2 alkudozó ma is felbosszant "4db Deákot adok érte" dumájával vagy kioktat Moto-ból, akkor inkább megtartom.
-
ghiottone
nagyúr
válasz kelly416 #238 üzenetére
Üveg úton van - kell rá előre, mert már sikerült 1 hónap alatt valamivel egy picit megkarcolnom. A fóliával az a bajom, hogy eddig csak dbrand-et gadgetshieldz-et találtam és hátoldalra felrakva a a hátlap mozog rajta - akkor így meg nem sok értelme van a fa hátlapnak...
-
kelly416
veterán
válasz ghiottone #237 üzenetére
Én tuti tennék egy üveget előre, egyet hátra, vagy ha hátra nincs, akkor fóliát, és nem bonyolítanám tovább, mert akkor e-mellett kitartanék egy-másfél-kettő évig. Ezért vacillálok most nagyon, mert a G4-et használtan venném, de sok garival, ugyanilyen megfontolással, meg is untam a telefoncserélgetést, meg most az anyagi keret is másfelé száll eléggé.
-
ghiottone
nagyúr
válasz kelly416 #234 üzenetére
Tok, vagy bumper nélkül nem merem használni. Most már párat ki is próbáltam -az imak nagyon jó, de kopik és fényesedik. A verizon bumper csúszik, cserébe a hátlapokat, modokat fel lehet pattintani. A kemény Nillkin sajna repedni szokott, a tpu verzió pedig még úton van, azt nem tudom milyen.
-
törölt tag
válasz Gábor-KJ #233 üzenetére
Osztom kelly416 véleményét. Engem zavar, ha a telefon van a kezemben vezetés közben, és kifejezetten balesetveszélyesnek tartom. Pedig, heti 2500Km -rel sztem gyakorlott, rutinos vezetőnek számítok. A telónak a tartóban van a helye. Kifejezetten örülök, hogy ehhez a telóhoz van autós Mod is, nem kell házibarkács módszerekkel kísérletezni. Ráadásul előlapi ujjnyomat szkenneres. Nem is tudom, hogy egy hátlapist hogyan lehet kezelni autóban.
-
kelly416
veterán
válasz gretzky77 #230 üzenetére
G4-ed volt-e? Véleményed van a kettőről összehasonlítva?
leslien:
Értelek.ghiottone:
Értem. Hát, a G4 után nekem nagyjából ugyanaz a méret, csak a a G4 kissé talán jobb fogású az íve miatt, viszont sokkal vastagabb. Ez nem bolygatna, csak a VR szemüvegbe éppenhogycsak belefér a G4.Zitta:
Kocsiban ne használj telefont kézben. Szerintem. De a Te életed, csak mást ne találj telibe emiatt, kérlek. -
Gábor-KJ
őstag
-
ghiottone
nagyúr
Gyenge lehetett a netjük - itt 80 mb/sec.
Nálam otthon a telekom csak 20 megás netet tud biztosítani, de abból wifin megvan a 23 mb/sec átviteli sebesség. - az már más kérdés, hogy mivel messze vagyunk, így csak 2,8 mega a tényleges letöltési sebesség.
laleeee: naponta uppold + a jófogáson, mintha olcsóbb lenne az az X
kelly416: Én kiváncsian várom február 26.át hogy a G5 mellett bemutatják-e az új X-et. Ha az kisebb lesz, ekkora akkuval akkor lehet cserélem, de amúgy marad, mert remek "kis" készülék.
-
gretzky77
veterán
válasz kelly416 #229 üzenetére
Szia mint írtam sűrűn cserélgetem a telefonjaimat, a Moto nagyon szép és jól összerakott telefon ráadásul elég egyedi is valamint az akksija tényleg el lett találva nagyon! Nekem egyedül a kamera volt kissé csalódás,de vállalható!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
kelly416
veterán
Ne csodálkozz, meg sem találtam a hirdetésed egyszer sem.
Amúgy miért adjátok el ennyire gyorsan? Vagy csak a topik indult be most, Nektek régebb óta van meg a teló? Én nem tudom eldönteni, hogy maradjon a G4 fele ennyiért, vagy vegyek egy ilyent. Az ára ellenében leginkább az akku tudása és a Moto szeretete áll. Tudom, az én döntésem, majd meghozom, csak irigyellek Titeket meg sajnálom azt a sok szép és jó telefont, amit már adtok is el.
-
gretzky77
veterán
-
Gábor-KJ
őstag
-
Gábor-KJ
őstag
válasz gretzky77 #221 üzenetére
Nah - ilyen hamar?
Mi lett helyette?
Engem ilyen ruppótlan f@szok rongálnak a hírdetésre, úgyhogy lehet marad második telefonnak.
-
gretzky77
veterán
Elköszönök elment a Z Play,nagyon korrekt kis készülék de most más lett helyette!
-
S-eye
senior tag
WiFi letöltés sebessége milyen? Youtube-on nem láttam 30Mbps-nél jobbat sajnos.
-
ghiottone
nagyúr
válasz #79335424 #217 üzenetére
1,5 éve - az X Play óta nem babrálok a bootloaderekkel Moto telókon, de nyitás nélküli root - mind a kingroot vagy más nem igazán jellemző. Esetleg még a Sunshune féle megoldás megy, de az fizetős + ott is nyitja a bootloadert - azt a Droid + más szolgáltatás verziós Motoroláknál (Droid Mini, Ultra, Maxx, stb.) volt jó, ahol hivatalosan nem volt támogatva a bootloader nyitás a Motorola oldalán keresztül.
-
Gábor-KJ
őstag
-
gretzky77
veterán
Kíváncsiságból én is feldobtam,meglátjuk mi lesz,elkótyavetyélni nem akarom nem mindenáron adom el,mert nagyon jó telefon és az akksi valami fenomenális!
Viszont bevallom hiányzik a V10 zenei tudása meg a kamerája! De hátha javul valamelyest a nugáttal,amúgy pedig most is teljesen vállalható csak a full maualis rész hiányzik,főleg a V10 manuális videó!iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
ghiottone
nagyúr
válasz #79335424 #214 üzenetére
Bootloader nyitàs jàrható út. A Motorolától kell kérni a kódot, de ha màr megkéred - függetlenül attól, hogy hasznalod-e a kódot - a tájékoztatásukat elolvasva, beleegyezve abba, önként lemondasz a garanciális jogaidról.
Utána mehet a twrp és a root."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
törölt tag
Új nekem a Lenovo/Motorola vonal. Mi a helyzet root, bootloader nyitás ügyben? Van hozzá gyári támogatás, vagy teljesen hekkelős mutatvány? Van hozzá valamilyen működő és dokumentált metódus? Garivesztéssel jár?
[ Szerkesztve ]
-
-
leslien
nagyúr
válasz ghiottone #205 üzenetére
hogy ott ahol látom a serialt, imeit rákattintsak a Motorola Feedback Network status alatti - click here to opt in the MFN lehetőségre
akármit csinálok nekem nem jelenik ott meg semmi... kész feladom...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
ghiottone
nagyúr
Már a legelején is írtam - nálam csak 1 eszköz van, de amikor több volt, akkor is adta a lehetőséget, hogy ott ahol látom a serialt, imeit rákattintsak a Motorola Feedback Network status alatti - click here to opt in the MFN lehetőségre. De ehhez kell ugye a Motorola ID fiók összekötése is.
kb. így lehet eljutni ide:
és itt ott van bal oldalt, hogy Help topics, ahol írja a szoftver updatet is.
-
törölt tag
válasz forandor #197 üzenetére
A Lenovo letette a siker alapjait, de ez önmagában kevés. Közösségi támogatás nélkül nem tud életben maradni. A Lenovonak sztem most kell nagyon odafigyelnie a közösségre, és rugalmasan, innovatívan hozzáállnia az új ötletekhez. Pl., ha már a Raspi irányvonalat vették célba, akkor én odafigyelnék a Tasker kompatibilitásra, mert ezzel kibővítenék a külső modul, és az alkalmazások közti kapcsolatok lehetőségeit. Az szép, hogy nyílt API -k vannak egyes funkciókhoz, de mi a helyzet a kernel támogatást igénylő lehetőségekkel? Mondjuk, terveznek egy Modot, Gigabites Lan csatival. Azt szoftveresen is le kell tudni kezelni. Vagy, hálózati meghajtó fájlrendszerbe csatolása. Sztem hasznos funkció, de OS, és kernel szintű támogatást is igényel. Ha a Lenovo nem lesz partner az ilyesmikben, akkor hiába a bíztató kezdet, úgy jár, mint a mobilos Windows.
-
ghiottone
nagyúr
+ gretzky77: próbálkozzatok, meg lesz az, lehet vackol a rendszer nálatok..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest