- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobak 27
tag
válasz
zsoltzsolt #1202 üzenetére
Szerintem szoftveres sajnos. Bízom benne nagyon, hogy majd az Oreo megoldja, bár a fene tudja.
Külföldön találtam egy csomó hasonló hibás cuccot, nem nagyon volt rá megoldás, inkább csak próbálkozás.
Én az edigitalnál vettem, de nem nagyon akarom visszavinni, mert ahogy látom épp nem forgalmazzák, így tuti nem cserélnék, a pénzzel meg nem járok jól.
Ha budapesti vagy, találkozhatnánk egy próbára, bár szerintem ez eléggé pillanat függő. Ha egyszer elkezd működni, akkor utána amíg le nem választod, addig működik, legalábbis nekem így van.
Amúgy szerintem elég jó képeket csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASUS routerek
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest