Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ijjájom
tag
válasz
moonlight115 #306 üzenetére
Húúúúú! Próbálok minél több információhoz jutni, miről is beszélgettek, nagyon jó ötletnek tartom ezt!
Mint írtam, nagyon szerettem olvasni, Steinbeck, Stendhal, Irwin Shaw, Merle, Eric Knight,
Remarque, Bronte, George Sand, ezek az írók akik most hirtelenjében eszembe jutnak a kedvenc könyveikkel, de Ken Follett is közéjük tartozik. De imádtam Rejtőt is, Mikszáth, Gárdonyi és sorolhatnám.
Ja persze és a Harry Pottert is olvastam, de volt egy könyv, talán a 4., ami valami tábori készülődés, valamilyen versenyre, az kicsit uncsi volt, addig jutottam. Harry Potter, illetve az írónő nagyon sok gyereket tanított meg olvasni. Volt egy-két vita, főleg egyházi téren, de szerintem az írónő csodálatosat alkotott, hisz a fiatalság, aki addig nem igazán olvasott, egyből falta a Potter könyveket. Az én lányom is vagy tízszer olvasta el!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Szia!Ha barátaid a könyvek, és szívesen megosztanád az irodalommal kapcsolatos gondolataidat, olvasmányélményeidet, írj...
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
- Kerékpársportok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tudományos Pandémia Klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sorozatok
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest