Hirdetés

2022. augusztus 15., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8) mlaci54 válasza gjon (#7) üzenetére


mlaci54
újonc

Az ismerősöd jól tette, mert ez egy nagy hozamú IT tevékenység, egy nem ismeretlen - pld. szövetkezeti - gazdasági modell alapján.

Gilikter Ákos az ötlet kitalálója, aki szoftver fejlesztő. Ő rakta össze az első gépeket és fejlesztett rá olyan szoftvert, amivel sokkal gyorsabbak és energia hatékonyabbak a szerverek, mint a gyáriak.

A szerverterem címe nem véletlenül 930 05 Gabcikovo,Dunajska 1348/83, Szlovákia, mert itt a legolcsóbb az áram és a bérleti díj.

A modell lényege, hogy veszel egy vagy több szervert, - három féle kapacitású és árú van - azt bérbe adod a cégnek aki üzemelteti és szerződésben áll az amerikai ügynökséggel, amelyik eladja filmgyáraknak, tervező irodáknak, stb. a számítási kapacitást. (kvázi nagykereskedőnek). Te mint bérbeadó bérleti díjat kapsz 2 hetente, ami a költségek levonása utáni rész 70 %-a. Hozam tekintetében min. éves 24% a legkisebb gép, 20 havi átlagban pedig 75% a legnagyobb gép esetében.

A pénzt pedig oda és arra a számlára utalják, amire a bérbe adó kéri! Ugyanúgy, mint más cégek esetében.
Egyébként már csak azért se piramis, mert nem MLM rendszerben működik, hanem fix ügynöki hálózattal!

Már csak egy megjegyzés, ha nőgyógyászati problémád van, érdemes nőgyógyásszal konzultálni, mert az útkaparó nem egészen kompetens - a látszat ellenére se! :DD

Ha van még kérdésed, privátban is szívesen válaszolok. A gépedet gyári szám szerint megtalálod a szerver teremben, bármikor rendelkezhetsz vele, havonta egyszer van szerver terem látogatás tulajdonosoknak.

napkelepce.hu

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.