Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristo
tag
Sziasztok !!
Valakinek van tapasztalata a KOMEL céggel kapcsolatban ? Onnan készülök rendelni, de sokat nem találni róluk. -
Mokó
aktív tag
Köszönöm a tippeket srácok
-
MineFox54
őstag
Lec23.atw.hu
Ezt is egy fórumtárs csinálja, két ismerősömnek is innen vettük a gépet. -
törölt tag
pcx-Ipon-aqua-magicomp ahol szoktam venni.
Garancia sűrűn csak pcx nél és magicompnál volt, mindkettő helyen korrekten kezelik. Pcx en picit hosszabb az átfutás (mert nincs raktárkészlet gondolom), viszont ott az árak is némileg olcsóbbak (mint bárhol máshol komplett gép esetén) -
andris1602
aktív tag
Én a PCX-től szoktam, mert többnyire a legolcsóbb, és a garanciális ügyintézés is nagyon rugalmas.
Amúgy ami még bevált, de drágább, az az ebolt.hu illetve az edigital.hu
meglepően jó cuccokat lehet kifogni újan a hardverapro.hu -n is
-
vitya2
csendes tag
extreme digital????
Garis probléma még nem volt, így nem tudom megmondani, hogy kezelik az ilyeneket, de megnyugtató, hogy Sz.fehérváron is van üzletük. Így ha problémám van egy óra autózás után rájuk tudom rúgni az ajtót. -
szente
addikt
Esetleg nèzd meg a redgoat.hu-t. Elvileg az egyik fórumtárs csinálja sipi85 szemèlyèben. A weboldalról mèg semmit, ellenben sipitől már több mindent rendeltem nagy èrtèkben ès jó árai vannak. Volt egy garis ügyem, az is korrekt volt.
-
shteer
titán
Oázis, ipon, Aqua, magicomp
-
-
Szoszo94
őstag
PCX, olcsó, van minden és a garanciáztatásról is csak jót tudok mondani, erről volt is egy blogbejegyzésem.
-
törölt tag
Full gépnél pcx, nem vitás. Iponnál szinte az összes alkatrész 1-2 ruppóval drágább. Vga kari szokott néha kivétel lenni pl. Alaplap, hdd, ram, ház stb. minden drágább az iponnál szinte. Olcsóbb, Pár ruppós holmiknál meg még nagyobb lehet a különbség. pl egér, egérpad, venti, kábelek/átalakítók.
-
törölt tag
Mit?
Ha gép, akk pcx, ipon.
-
Én ipon-tól rendeltem. DHL és picpacpoint átvétellel. Eddig bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest