Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- potyautas: Vágyak
Új hozzászólás Aktív témák
-
sohajda90
aktív tag
Azért mert tök más a két konstrukció. A régi mobilnak nem Kellett tapicskolnod a képernyőjét, cask a gombsort, ezért alúl fogtad és a súlyelosztása is olyan volt, hogy az also rész nehezebb volt, mint a felső, így kényelmesen tudtad tartani.
Ennél fontos szempont, hogy kényelmesen tudd kezelni a teljes kijelzőt, ezért az also és felső rész sokkal kiegyenlítetebb súlyban, hogy használat közben ne forduljon ki a kezedből. Valamint éppen ezért nem is lent fogod, mint a régi modellt, hanem kb. középtájt, mint bármely más, nem foldable okostelefont, ezért ha ott lenne a kamera, akkor folyamatosan azt tapicskolnád. Könnyű belátni, hogy egyik mobiltelefonnál sincs a kamera vertikálisan és horizontálisan is pont középen a hátlapon, mert nem lenne praktikus...
Amúgy nem értem ezt a sok fújjogást. Szerintem kifejezetten szép készülék, nekem az elődnél jobban bejön, főleg kinyitva néz ki sokkal jobban a sokkal kevésbé hangsúlyos chin. Egyedüli kritikám, hogy ha már így alakították ki a kamerát, akkor én a villanó helyére egy második optikát tettem volna, a villanó meg alájuk is elfért volna...
Az meg végképp röhejes, hogy olcsó másolatnak tituláltok egy olyan eszközt, ami technológiailag annyira előlre mutate, hogy jelenleg összesen 3 gyártó tudott ilyen konstrukciót felmutatni, ráadásul nem kevés mérnöki munka van abban, hogy ez normálisan működjön is...
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo L14 Ryzen 3 4450U
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest