Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moddingboy
Modder
Nektek is nagyon köszönöm!

kiskaktusz - Örülök, hogy végül a végeredmény elnyerte a tetszésedet

Engineer086 - Akkor kvittek vagyunk, mert nekem is nagyon tetszik amit alkottál

-
Moddingboy
Modder
DJ. Ru$y - Szinte bármelyik ház lehet jó modding alap, csak kell hozzá találni egy megfelelő témát

Köszönöm Mindenkinek!

-
Moddingboy
Modder
Köszi!

Nekem is tetszett a narancs, de úgy éreztem, hogy a fekete jobban illik a képbe. Igaz ez olyan, hogy mindenkinek más tetszik.
A döntésben segített a kocsi is amiről másolom a designt. Ott is csak elenyészően jelenik meg a narancs szín és a nagy része fekete-fehér. Tehát ezért vetettem el a narancsot mint "uralkodó" színt.captainm - A Codemasters kontaktomnak mindenképp meg fogom mutatni az egeret

Ma mutattak egy kis ízelítő videót a GRID 2-ről aminek a témájára szintén lehetne valami frankó kis egeret készíteni. pl. vörös-grafitszürke színvilággal.*Helyzetjelentés: Vasárnap, de legkésőbb hétfőn (határidő vége) jelentkezni fogok a végleges képekkel.
-
Moddingboy
Modder
Nagyon szépen köszönöm Mindegyikőtöknek az újabb kommenteket!

Bari - Örülök, hogy nem csak én gondoltam így.

razorbenke92 -
Egy kicsit késlekedtem, de most belelendültem ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
captainm - Egy nagy nevű játék megjelenésekor azt én is el tudnám képzelni, hogy meglepik a rajongókat egy limitált szériás egér+billentyű kombóval. Ha esetleg autogram is kerül rá (pl. játékban is szereplő, valós személytől), akkor még eladhatóbb lehet a termék.
-
Moddingboy
Modder
Köszönöm Mindenkinek!
Örülök, hogy elnyerte a tetszéseteket a festés 
Engineer086 - Nagyon kényelmes vele dolgozni és az egy nagy pozitívuma, hogy a spray festékkel ellentétben lehet vele nagyon vékony rétegeket felhordani. Nem egyszer fordult már velem elő, hogy spray festékkel felhordtam két vékonyabb réteget és a maszkoló fólia mégis feltépte a festék szélét.

-
Moddingboy
Modder
Bari, Ramses07 - Köszönöm, igyekezni fogok!

*Még ma este érkezik egy kis update

-
Moddingboy
Modder
Köszönöm Mindenkinek!
A folytatással kicsit csúszni fogok, mert a további munkálatokhoz még be kell szereznem ezt-azt, de igyekszem.

OutsideR - Nem is rossz ötlet

-
Moddingboy
Modder
Köszönöm a hozzászólásokat!
albert8 - Úgy akartam csak megfeledkeztem róla. Köszi, hogy említetted

Új hozzászólás Aktív témák
- Thrustmaster tlc-m pedál
- LENOVO IDEAPAD 1 15 - Ryzen 5 5500U, 15.6FULL HD, 512 GB, 16GB, LENOVO Premium Care garis
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- HP EliteBook 640 G10 i5-1335U 16GB RAM 256GB SSD FHD Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD FHD+ gari.l 4g modem
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Huawei P30 Pro 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)