- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brutális eb
addikt
válasz
sing1ep1ayer #54 üzenetére
xtab 70 kb 42 ezredes valóban tripla és dupla ár.........Billenytűzetes tok van már hozzá kb 5 rugoért.
De lehet rá sima usb-s egeret bill.-t is rákötni az meg kb darabja 1000 forint...
Okoskodás elött nem árt tájékozódni. -
tvamos
nagyúr
válasz
Ha valaki megszeret valamit, akkor azzal elfogult lesz! Ez normalis.
Ha tudod igy olvasni a logoutos cikkeket, akkor
En nagyon szeretem ezert az itteni cikkeket!Sajnos, a tesztekben a megkozelites eleg egyoldalu.
Azon jo lenne, ha fejlesztenenek!
Nagyon hianyolom pl. a telefon tesztekbol a video telefonalas mikentjet.
Jo lenne, ha kicsit tobb idot tudnanak a sracok az uzemido tesztelesere forditani. -
DanielK
addikt
válasz
Mutass nekem egy olyan netbookot, ami 2 magos 1GHz-es procival rendelkezik, tudsz rajta érdemben játszani és az akksija bírja egyhuzamban 10 órát, mikor használod. Készenlétben 30 napot bír és 1mp belül már használhatod is. Ja és kérlek árat is írj mellé! Köszi!
Az elfogultságról meg annyit, hogy az elején leszögezem, hogy nem az iPad-ről akartam/akarok írni, de mivel csak ez van, így ebből van tapasztalatom. Ugyanennyiből egy Asus Transformer Prime-ot is vehettem volna (ha akkor már lett volna piacon) és arról is ilyen jó véleménnyel lennék, hiszen nálam kiváltja netbookot. (Ott mondjuk nincs meg minden társas, sajnos...
)
(#57) rakloo: sajnos a magyar store-ban még nem elérhető, így erről még nem tudok mit mondani, de már láttam, hogy mit tud. Várom, mert akkor még játszani sem ülnék a gép elé!
(#56) zolikaDB: Az akksija 10 órát bír egy huzamban, WiFi állandóan on és játék mellett is ennyi. Az univerzálisért nem kell fizetni, de sajnos vannak olyanok, amikből van külön HD (ami iPadre jó) és azért sajna külön kell fizetni.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Azért egy próémium kategóriás 2 magos netbook is simán belekerül egy 100-asba szerintem,tehát annyival nem drágább, viszont a használati értéke sokkal több...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- AMD AM5 Alaplapok
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!