Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Szerintem nem ők írják a firmware-t hanem a kínai cég akivel gyártatnak... a mindigtv matricás box-ok esetén úgy vettem ki a többféle fórumon olvasható belsős kommentekből, hogy jórészt a dizájnban van különbség a rendszer alapja ugyanaz (még a verziószámozást is egységesíteni fogják). Mivel ez nem matricás így talán kevesebb a nyomás rajtuk.
A sat.hu -s fórumot böngészve azon lepődtem meg, hogy egy-egy felhasználói visszajelzés alapján a mux-on is változtattak (pl. default nyelv megadása). Szóval, nekem úgy tűnik hogy a magyar cégek és az AH technikusai is egészen jól együttműködnek a lehető legjobb eredményért

A kínai fejlesztők/mérnökök kapcsán nem a nyelvi problémára utaltam elsősorban, hanem az affinitásra. Néha kicsit nehezen akarják megérteni probléma esetén a probléma létét. De azért jó arcok azok, csak nem annyira szorgosak, mint ahogy mi innen hisszük. Legalábbis azok akikkel dolgoztam ugyanolyan átlagos embereknek tűntek mint mi

-
azbest
félisten
Általában 5v-ot tudnak kiadni ezek a cuccok, de hogy valóban ad-e ki, azt szerintem kérdezd meg a gyártó/forgalmazó oldalán, mivel ott nem említik [link]
Szoktak válaszolni a kérdésekre. Alapvetően talán egy picit előny hogy magyar cég, mert így legalább könnyebb szótérteni velük.
Közvetlenül kínaiaktól rendelt kütyü esetén hiába volt support meg rendszeres szoftverfrissítés, ha többedik próbálkozásra sem igazán értették meg milyen problémáról beszélünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Majd megpróbáljuk nagyobb erősítővel.