- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- Yézi: 10 év
- Met: Az elfeledett kerékpár.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Serricon #339 üzenetére
Hol szerezted be a mostani lapot ?
Ha több alhálózat, az megoldható egy kábelen is vlan segítségével, csak egy managelhető switch kell hozzá.Épp most csináltam próbából egy olyan vlan-t ami le van választva az egész hálóról, igaz kicsit kellet mászkálni a pfsense menűjében, de meglett !
Amúgy jobb is ha vlan on használjuk, mert ha még be is jönnének a pfsenséhez nem férnek hozzá (külön manage portot feltételezve a routeren, és a megfelelő szabályokat
Most épp 420 / 203 at mértem a pfsensen keresztül
feltöltésnél, speed test , 100 % ot jelzett a procira.Amúgy az a döbbenet, hogy a gyors PPPOE kapcsolatokat 500 és 1000 a legtöbb eszköz képtelen kezelni.
Még nagyválallati hardweres tűzfalak is csak max 100 Mbit környékén és elfogy a processzor belőlük, itt akár milliós eszközök is lehetnek.Gyakorlatilag csak a UBIQUITI EdgeRouter™ Lite és pro (HW nat bekapcsolása után), azokat nem néztem, amig nem tudnak vlan-t kezelni, mert azt gondolom, hogy ez alap egy valamire való eszköztől.
Az a baj, ezzek a PPPOE vel, hogy lassú dsl kapcsolathoz találták ki őket.
Nem tudom, hogy az optika hálózatokon miért nem tud menni DHCP vel, mindenkinek az életét megkönnyítenék a szolgáltatók.Dedikált HW ert hol, és mennyiért lehet venni a pfsense alá, érdemes-e ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest