Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serricon
senior tag
-
föccer
nagyúr
Ha annyi sem fér bele, akkor meg lehet csinálni, hogy egy blokkal megállítod a kocsit, és a gombnyomásra egy sticky pistonnal áttolod a kocsit, vágányostul egy másik vonalra, és onnan időzítva indítod tovább. Csak ez egyirányú megoldás, és nem is működik minden esetben.
üdv, föccer
-
-
Ha szerkezetileg ugyan így akarod hagyni az állomást, akkor két dolgot tehetsz:
1. Még egy Powered Railt beraksz fölé és akkor mindenképp lejtőn áll meg.
2. Lassítasz a kocsin, és akkor nem akkora lendülettel érkezik majd a megállóhoz. Ezt úgy tudod megoldani, hogy távolabb rakod a legközelebbi Powered Rail-t. -
-
mttssz
senior tag
Gombbal nem próbálkoztál?
Első ránézésre neked egy RS NOR Latch kell, csak a resetelését kell megoldani valamilyen módon.
-
-
brd
nagyúr
Én a legtöbb gyémántot (ill. igazából minden mást, ahogy visszagondolok) nem bányászással találtam, hanem a dungeon-okban barangolva. Bár ez, mondjuk úgy, kalandosabb, mint a jól kivilágított bányában verni a követ.

Egyébként, ha lehet (és nem lassú úgy), én leginkább kő szerszámokat használok, mert kőből rengeteg van, így csak egy kis fa kell, és máris van új szerszám... -
X3B6O0X
aktív tag
Csak vas, vagy gyémántcsákánnyal lehet kiütni. Azaz mással is kilehet, de akkor nem ad gyémántot.
Apró érdekesség, hogy az aranyat nem érdemes eszközként felhasználni. Legtöbb értelme az aranynak jelen pillanatban az, hogy gyorsítósínt lehet belőle készíteni. Viszont, ha mégis veszed a merészséget, hogy csákányt csinálsz belőle, a puhább kőzeteket (homokkő, sima kő) még a gyémántnál is gyorsabban lehet vele kinyerni. Más kérdés, hogy mindössze 33-szor lehet felhasználni...
-
föccer
nagyúr
Mert az qúúl
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként megcsináltam a vasajtót. Beraktam a helyére, de nem bírom kinyitni

üdv, föccer
hehe, ezzel a vasajtóval egy picit megelőztem saját magamat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
üdv, föccer
mod2: pecázni akarok, és ahhoz fonalat kell szeretnem, ami a pók megöléséért kapok. De honnan szerzek pókót? Csinálni kellene valami mob spawnert?

üdv, föccer
-
X3B6O0X
aktív tag
Halálkomoly. Itt egy link.
föccer: Az nem gránit, hanem "zúzottkő". Textúrákat sajátot nem tudom, hogy kell készíteni. Miért, egy se tetszik a mások által csináltakból?
-
KisTopi95
aktív tag
Cukornádból meg még sokmindenből lehet csinálni tortát, ami robbant az a creeper, ilyen zöld cucc, és 4 lába van. A creeper és a pók marad meg nappal, de a pók nappal ártalmatlan. Lehet pecázni, abból is van húz, illetve majd most lesz az updateben csirke is. Itt vannak a kaják. Arany almát egy álom találni, nekem asszem december óta van meg, 1db az eddig teljesítmény.
-
KisTopi95
aktív tag
Egyszerű a megoldás. Rakj a földbe homokot, így: 1 kockányi távolságra. Lényeg az hogy 1 kocka legyen a kettőjük közt, és rakj rá kaktuszt. Nekem ez bevált, sőt én ezt egybeforrasztottam anno egy farmmal. Véd is és hozza a cactikat is. Azok ellen csak az van. Én ha vadászni szoktam, akkor ilyen csapdákba rohanok, és megölik magukat(persze ezt kaktuszból.):

-
Izee1233
csendes tag
Elsőnek tök meglepett, hogy beesteledik és jönnek a zombik. Gyorsan beástam magam a föld alá és befalaztam magam

Ez egyetlen baj az élve eltemetéssel az a gond, hogy nem tudod mikor lesz reggel.
Nekem például hamarabb elhallgattak, minthogy eltűntek volna.
Túl hamar kiástam magam és megettek 
Ezért a 2-3kocka magas fal köréd a legjobb megoldás, mert látod mikor lesz reggel
És ugye azt se kell számon tartani, hogy hol a házad, mert ott építed fel ahol akarod
-
törölt tag
wikiben keresd ki hogyan tudsz fáklyát csinálni. fa és szén kell hozzá. fa kockából csinálsz dobozt vagy mit, abból rudat. a tetejére kell egy szén, és máris kész. a szörnyek random jelennek meg ott, ahol nincs fény. ahol van oda bejöhetnek ha nincs lezárva ajtóval, eltorlaszolva, stb, de ha igen akkor biztonságban vagy. ergó házon belülre fáklya, bejáratnál egy kockát ha kihagysz amíg nincs ajtó akkor jó vagy és látod világos van e.
wiki, youtube, erősen ajánlott... van fent youtube-on egy srác aki a kezdetektől blogolja hol tart. érdemes megnézni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A slimeball arra jó ha csinálsz pistont, akkor tudsz csinálni ragadósat, nem mellesleg szerveren is kellene nekem 2 darab... Ők túlélik a fényt, rájuk nem hat. Igazából nézd meg minecraftwikin hogy mit írnak róla.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Túl hamar kiástam magam és megettek