Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
Ez aztán útmutató a javából
Egyelőre csak átfutottam, hogy nagyjából mi van benne, majd este vagy valamikor neki állok jobban. Eddig csak 3db aranyat találtam(4et, de abból egyet tönkretettem, mert kőcsákánnyal álltam neki és csak aztán wikiztem...), de így már tudom merre keressem. Az iránytű, meg nagyon hasznos kütyü, egy métert sem megyek nélküle 
A lávát hogyan tudom odébb vinni? Vödörrel próbáltam, de semmi.
Amúgy csak azt sajnálom, hogy nem csináltam ilyen előtte-utána képeket, mert egy komplett hegyet faragtam át "ház"-nak (várnak
)Alpha multit próbálta már valaki? Én majd ma este próbálom meg beindítani, mert már van a környezetemben még egy ember, aki megvette a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Képregény topik
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- LEGO klub
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- nVidia tulajok OFF topikja
- Tesla topik
- Masszív akkumulátorral várható a Magic8 Pro Air
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyelőre csak átfutottam, hogy nagyjából mi van benne, majd este vagy valamikor neki állok jobban. Eddig csak 3db aranyat találtam(4et, de abból egyet tönkretettem, mert kőcsákánnyal álltam neki és csak aztán wikiztem...), de így már tudom merre keressem. Az iránytű, meg nagyon hasznos kütyü, egy métert sem megyek nélküle 
)