- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
Ez aztán útmutató a javából
Egyelőre csak átfutottam, hogy nagyjából mi van benne, majd este vagy valamikor neki állok jobban. Eddig csak 3db aranyat találtam(4et, de abból egyet tönkretettem, mert kőcsákánnyal álltam neki és csak aztán wikiztem...), de így már tudom merre keressem. Az iránytű, meg nagyon hasznos kütyü, egy métert sem megyek nélküle 
A lávát hogyan tudom odébb vinni? Vödörrel próbáltam, de semmi.
Amúgy csak azt sajnálom, hogy nem csináltam ilyen előtte-utána képeket, mert egy komplett hegyet faragtam át "ház"-nak (várnak
)Alpha multit próbálta már valaki? Én majd ma este próbálom meg beindítani, mert már van a környezetemben még egy ember, aki megvette a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Kolink Stronghold Seasonic 550W
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyelőre csak átfutottam, hogy nagyjából mi van benne, majd este vagy valamikor neki állok jobban. Eddig csak 3db aranyat találtam(4et, de abból egyet tönkretettem, mert kőcsákánnyal álltam neki és csak aztán wikiztem...), de így már tudom merre keressem. Az iránytű, meg nagyon hasznos kütyü, egy métert sem megyek nélküle 
)