- Graphics: Kingston A400 - SATAFIRM S11 probléma megoldása.
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
Ez aztán útmutató a javából
Egyelőre csak átfutottam, hogy nagyjából mi van benne, majd este vagy valamikor neki állok jobban. Eddig csak 3db aranyat találtam(4et, de abból egyet tönkretettem, mert kőcsákánnyal álltam neki és csak aztán wikiztem...), de így már tudom merre keressem. Az iránytű, meg nagyon hasznos kütyü, egy métert sem megyek nélküle 
A lávát hogyan tudom odébb vinni? Vödörrel próbáltam, de semmi.
Amúgy csak azt sajnálom, hogy nem csináltam ilyen előtte-utána képeket, mert egy komplett hegyet faragtam át "ház"-nak (várnak
)Alpha multit próbálta már valaki? Én majd ma este próbálom meg beindítani, mert már van a környezetemben még egy ember, aki megvette a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Spórolós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Warships
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- MacBook Air 15" M4 / 24 GB / 512 SSD / 100% akksi / gyári garis
- Ray-Ban Meta Headliner (Gen 2) - 1 hónapos
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB/512GB használt, szép állapot 100% akku , 8 ciklus
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyelőre csak átfutottam, hogy nagyjából mi van benne, majd este vagy valamikor neki állok jobban. Eddig csak 3db aranyat találtam(4et, de abból egyet tönkretettem, mert kőcsákánnyal álltam neki és csak aztán wikiztem...), de így már tudom merre keressem. Az iránytű, meg nagyon hasznos kütyü, egy métert sem megyek nélküle 
)