Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianni85
veterán
csak Wifi-t fogad. Manual-ban olvastam. Egy kő esett le a szívemről, mert majdnem vettem hozzá egy olyan SSD-t
(#34) antikomcsi
akkor nem szóltam a teljesítmény miatt. Laikusként kérdeztem, nem kritizálni akartam, nem ismertem a Soc-ot
A kevés Sata és USB hiánya sajnos nekem még mindig gáz, de egyébként szimpatikus a lap, főleg az ára -
gianni85
veterán
válasz
antikomcsi
üzenetére
megnéztem most rendesen ezt a lapot...azért picit sántít. 2 SATA port azért nem mindenkinek elég (nekem pl. SSD/RAID1 tömb/BluRay, kapásból kell 4db) alaplapi USB2/USB3 portok is hiányoznak. Így mondjuk nem csoda, hogy ennyibe kerül
(#30) Steve1207
Nekem is volt Brazos gépem, SSD-vel teljesen tűrhető volt általános feladatokra. Pötyögős gépnek most van egy Kabini subnotim, ezért a HTPC-nél mindenképp valami erősebb kellett. i5/i7 számomra felesleges, de valami 50/60W körüli 2/4magos APU kellett. Nálam a HTPC jelenleg a fő gép, a dual HDMI-nek hála egyszerre tudtam kikötni tv-re és monitorra is -
gianni85
veterán
válasz
antikomcsi
üzenetére
megbirkózik ez a Soc a 23,976 Hz lejátszással? Nem fekteti meg egy Firefox 10+ tabbal? Abban egyetértünk, hogy egy 25ezres lapot, meg még egy 25ezres APU-t én is soknak érzek HTPC-nek, de amit meg te linkeltél, azt meg kevésnek. Én mondjuk örülök, hogy jópár indie játék is elfut az erősebb mozizós gépemen, na meg egy Lightroom se fekteti meg nagyon...stbstb
-
gianni85
veterán
valaki hallott már infót, hogy mikor lesz kapható az A8-7600?
-
gianni85
veterán
persze, hogy nem rossz
Egyébként én a Gigát megjelenéskor, 3hónapja vettem 26ért. Azóta alig változott az ára. Egyébként mintha csak ikrek lennének...(#4) priti
ott van pl a Silverstone ML05B ház a konfigban, amit árulok... belefér RAID tömb (igaz csak 2.5es), BluRay meghajtó, normális táp. rendesen lehet hűteni is, de mégis megmarad a kis méret. Jól mutat egy AV-Rack ben. Vagyis nekem jobban tetszik, mint egy miniPC (Intel NUC és társai) -
gianni85
veterán
drága. Az én Gigabyte F2A88XN-WIFI-m 25-26ezerért ugyanezt tudja, és dupla HDMI kimenettel rendelkezik, és a wifi antennák is kábelesen ki vannak vezetve. Szerintem jobb vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Milyen videókártyát?
- Iqos cigaretta
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- MIUI / HyperOS topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Trollok komolyan
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A kevés Sata és USB hiánya sajnos nekem még mindig gáz, de egyébként szimpatikus a lap, főleg az ára
Egyébként én a Gigát megjelenéskor, 3hónapja vettem 26ért. Azóta alig változott az ára. Egyébként mintha csak