Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
bordapapa
csendes tag
Valóban igen elmés megoldásokkal van teli a BB rendszer, olyan dolgokkal, amikkel amíg nem találkoztál, eszedbe sem jutott volna, hogy így is meg lehet oldani, és ennyire jól.
Én nagyon szeretem a BB-ket, mert hihetetlen praktikusak, szinte minden annyira adja magát. Vannak ugyan f@szságok, de sokkal könnyebben megbékélek a ezekkel a dolgokkal, mert van ami bőven ellensúlyozza.
S60 meg WinMO után valahogy megváltásnak tűnik a BB OS.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
igen, M8, jelenleg ez az egyetlen telefonjuk. mostmár van rá pár progi, lényegében ami kell, az mind megy (oké, voip nem, de az BB-n sem). elvileg a nimbuzz feltelepül, csak nem tesz ki ikont, fájlkezelőből meg nem próbáltam még indítani.
nem tudom, csak gondoltam hogyha nem kell még egy telefon, akkor logikus lenne a touch. de akkor miben jobb a szifon? mindkettőlve lehet játszani. mondjuk játékra ott a psp nekem, így nem nagyon érint egyik alma cosda sem. majd talán valami tegrás gép.
androidból nem az érintősökre gondoltam, hanem ott lesz az az olcsóbb darab, ilyen qwerty-s kialakítással, csak elfelejtettem a nevét.
-
törölt tag
azt nem értem, hogy miért nem egy ipod-ot veszel? a telefont leszámítva pont azt kéne tudja. amúgy szerintem technikailag nem megoldható, hogy egy számot használjon két kártya, valami ilyesmiről volt szó egyszer egy másik fórumon.
most így hirtelen én sem tudok ilyen készüléket mondani. wimo-t gondolom nem akarsz, azon kívül meg csak symbian van. illetve talán lesz majd android, de nem mostanában.
én egyelőre jól elvagyok a Meizuval... -
MODERÁTOR
-
-
Bobby G.
senior tag
Oké! SMS írásánál az EN jelölés volt, tehát eleve angol volt. Bementem a nyelvbe, ott is az volt kiválasztva. Gondoltam megnézem a magyart, de úgy is 70 volt, így visszaraktam angolra, és láss csodát 160 lett... Engem kicsit idegesít, hogy ki-be kell csúsztatni a tokba. Nem szeretném, ha közben karcolódna össze a kijelző.. Nektek is tökig kell benyomni a tokba, hogy lekapcsolja a világítást? Belrakom rendesen, de még rá kell nyomni, hogy kikapcsolja. Más. Mint írtam a felső némítás gomb nekem készenléti állapotba rakja a telefont. Nem lehetne ezt gyorsnémítónak használni valahogy. Ahol a két szélsőt lehet beállítani, ott nem találtam ezt a felsőt.
-
bigAA
csendes tag
Nekem eredetileg vodás volt és miután lecseréltem a vsm-et a 11697-001 -re, eltünt minden vodás cucc.
Az említett billentyűkombináció leütésére nekem alapból a beállító menü jött elő, időkorlát és "hókuszpókusz" nélkül.
A vodás bejelentkező képernyő helyet egy RIM-BB logo az "engineering use only" felirattal.
Amúgy az "end-cup" feliratot nem lehet eltüntetni, de a műanyagot lehet cserélni... csak nehéz szerezni. -
bigAA
csendes tag
az tartalmazza a szolgáltatói "plusz" dolgokat.
Nekem volt boldomon "engineering use only" vsm volt, egy bizonyos billentyű kombinációra olyan menü jött fel, a felét azt sem tudtam mi. mindenféle kalibrációkat és beállításokat lehetett elvégezni, pl, hangszóró, mikrofon kalibráció, monitorozni lehetett pl a rádió egységet, meg ki -be lehetett kapcsolni dolgokat, na ezeket nem is értettem ... -
törölt tag
a ráküldést most olvastam (ennek kapcsán) pár fórumban, hogy be kell lépni a BT menübe és "receive mode"-ba tenni a telót, akkor tud fogadni. csak most nincs semmi a közelben, amiről ki tudom próbálni.
még jó, hogy szinkronizáltam a kontaktjaimat rendszeresen gmail fiókkal, ott is megvan elvileg mindenki lényeges, mostmár csak azt kell kitalálni, hogy azóta pontosan mi változott -
gTWELVE
tag
nekem storm-om van, de az aksi ala a papir nekem is kell, hogy rendessen müködjön a kijelzo..
Best BB solution ;)Es ha mar irok, sajnos nincs a BB szolgaltatassal egyenertekű mobilrendszer. BB mar '99 ota foglalkozik es mar evek óta megkapja a legbiztonsagosabb mobiltechnologia cimet... kar barmin is vitatkozni a windows, symbian, unix alapu keszülekek meg nagyon sokat kell fejlodinuk ahoz, hogy ilyen komplex rendszereket kiszolgalhassanak mint a BB.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
- Samsung Galaxy S24/24 Ultra 5G 128 GB/ 256GB / 512GB /+ Ajándék - Bontatlan - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest