Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
válasz kraftxld #355 üzenetére
Az osszes szervert ujrainditottam, elmondtam kb 2 kurv@ any@d Blackberry-t, majd sikerult vegignyomkodni a varazslot. Ket telefon csont nelkul elkezdett sync-elni miutan megcsinaltam neki a jelszokat, a harmadik (egy 8310) telefonnal nem volt enterprise activation menu. Nemi google, majd a gsm service-re nyomtam egy update-t, akksi ki, malmozas 5 percig, akksi be, vegul megjelent az enterprise activation, ez is ment szepen. A negyedik egy 9000 Bold, itt se talaltam enterprise activationt, az elobbi restart moka se segitett rajta.
Nemi hajtepes es egyeb otleteles utan se sikerult semmi, feldobtam a gepemre a BB desktop cuccot, elkezdtem a FW frissitest, persze feluton elszallt a net, miutan visszajott nem folytatta tovabb, ugy kellett task managerrel kiloni. Masodjara sikerult, enterprise activation megjelent, aktivalt is szepen, holnap meg jon az utolso telefon.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
kraftxld
félisten
-
kraftxld
félisten
válasz kraftxld #353 üzenetére
Hol vannak a BB tudosok/fanboyok?
Probaltam elorol kezdeni teljesen, leszedtem minden komponenst, SQL express-t toroltem az usert, majd ujrakezdtem. Akkor az adatbazis resznel szallt el mindenfele lenyomozhatatlan hibaval. Kb 2 ora kutakodassal rajottem, hogy az MSSQL.5 mappabol nem szedte le az ldf meg mdf file-okat, manualis torles utan tovabbment a DB resznel, de a MAPI-nal meg mindig elhal.
Hiaba rakom fel a CDO-t meg istenharagjat, probaltam mar a legfrissebb telepitokeszlettel is, ugyanez a hiba.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
gTWELVE
tag
válasz kraftxld #202 üzenetére
Pár dologba 100%osan egyet értek veled, de valamit sajnos nem tudok szó nélkül hagyni.
Te most komolyan az activesyncel hasonlítod a bb-t? LOL
Látom, hogy foglalkoztál a témával és bizonyára nagy tapasztalatod van benne.. de azért nem ugyanaz a kettő. Teljesen egyetértek, hogy helyenként igen problémás a BES upgradje, plusz a patchek installja.. És ha egyből az éles rendszert rontjátok el akkor csak gratulálni tudok hozzá.. ebből csak az jön le hogy milyen nagy ívből tojtok az egészre.Tök felelőtlen.. Nem baj, nem számít.. és ha pl előbb olvasnátok mielőtt nekiálltok upgradelni az kimondottan hasznos tud ám lenni. ez meg.. "Véletlenül nem besadminként futtatuk," jó.. figyelj.. nincs tökéletes rendszer, és tökre megérteném ha habzik a szád miatta, de jelenleg egy olyan össszetett rendszer sincs ami BB-t megközelíthetné! értem a táv management, fejlett policy beállítások, biztonság..
Nálunk pl egy bb beállítás megvan kb 20perc alatt.. én nem tudom mi 3-4 óra nálatok..AD elérhető telefonról, a privát telefonkönyv pedig átmegy másodpercek alatt..Naptár taskok, és a kontaktokt amennyiben korábban rá volt dugva a gépre pedig wireless szinkronizáldnak.
User betanítás.. szerintem marha logikus a rendszer mindent el lehet érni 3 klikkeléssel. Kedves ismerős most váltott Nokiáról.. és csak nézi, hogy, jaaaa hát ez ilyen logikus? Semmi sincs eldugva minden kéznél van.
Természetesen szíved joga, hogy mi mellett teszed le a voksod..
Amibe viszont egyet értek, hogy a BES költségek iszonyat magasok.. sokan jogosan mondanak le a legtöbb vállalatnak felesleges funkciókról, és inkább más platformot választanak. -
<NewL>
addikt
válasz kraftxld #205 üzenetére
fent van
csináltam valami .ipd fileokat
próbáltam szinkronizálni a névjegyzéket outlook-al,írta is ,hogy csinált valami mappát valahova de nem találom
meg írtam is ki pár fontosabb számotde legközelebbre valahogy meg kell csinálnom normálisan a névjegyzékem
amúgy már nincs nálam a Bold,eladtam. kicsit sajnáltam mint minden telefonomat
There's an app for that
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest