Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
compen
csendes tag
Sziasztok!
BB Bold 9900-as telefonon e-mail beállítással kapcsolatban kérdezlek benneteket. Van BIS előfizetésem. A következőket szeretném beállítani, illetve állítottam be:
- hotmail-es címem - OK.
- instantemail.t-mobile.hu címem - OK.Korábban be volt állítva egy céges xxx@xxx.hu cím, IMAP4 alappal. Én állítottam be, működött. Töröltem, mert nem kellett, de most újra szeretném beállítani és nem megy. Mindent jól töltök ki, ugyanúgy, ahogy korábban, illetve ahogy a notebookomon van és hosszas kommunikáció után azt mondja, "az e-mail fiók hitelesítése során hiba történt".
Minden beírt adat jó, az e-mail él, az IT-sok állítják, hogy semmi nem változott a levelező rendszerben.Mit javasoltok?
-
compen
csendes tag
válasz lezerpiramis #6854 üzenetére
Szia! Köszönöm a válaszodat. Megpróbáltam és "Unfortunately, we could not validate your account."
Következő lépés?
-
compen
csendes tag
válasz lezerpiramis #6854 üzenetére
Másodszorra sikerült. Annyit csináltam másképp, hogy manuálisan beállítottam az imap4, a 143 port és a no SSL lehetőségeket. Hogyan tovább?
-
compen
csendes tag
válasz lezerpiramis #6860 üzenetére
Köszönöm a segítséget! A megoldás a következő volt:
Amikor létrehoz egy fiókot, végigteszteli az összes pop3, imap stb lehetőséget. Portokat stb. A tűzfal ezt támadásként detektálja és letiltja. Amikor a tűzfal letiltottjai közül törölték, azonnal működött.
-
readyz
tag
-
fil
őstag
Sziasztok BB tulajok!
Ma szert tettem egy BB 9360-ra. Első gondom: minden contact-om a gmail-en van. Hogyan tudnám szinkronizálni a gmail contact-okat a BB-vel? Ha nem muszáj ezért nem telepítenék Outlookot a gépre, kivéve, ha más mód nincs.
-
fil
őstag
válasz lezerpiramis #6865 üzenetére
Rossz hír...
Más.
A billentyűzárat ki lehet kapcsolni, hogy ne kérjen kódot. -
THONIK
tag
A felső gomb ha megnyomom a 780 némítóját némítani kellene neki vagy csak ha csöng azt némítja?
BlackBerry® Mobile by RIM
-
hati
addikt
válasz lezerpiramis #6875 üzenetére
Ja, BIS-em nincsen.
-
fil
őstag
válasz lezerpiramis #6874 üzenetére
Köszönöm a választ. Időközben megtörtént.
-
hati
addikt
válasz lezerpiramis #6877 üzenetére
A szolgáltatónak ehhez semmi köze.
Raktam rá service book-ot és ment a gyári böngésző, gyári térkép mobil neten és wifin is. -
Coq
aktív tag
Nem tevedtel, azokat is elnemitja !! Minden hangot leallit, csengest, zenehallgatast stb.
De a csengest csak onnan tudom, hogy leallitja, hogy most az elobb kiprobaltam ket BB-vel. Nalam olyan a gyari beallitas, hogy az aktiv tokbol kiveve (ahol allandoan tartom a telefont) mindig abbahagyja a csengest, amig fel nem veszem.
-
lugosi
MODERÁTOR
Ő nem úgy érti. Iphone - on van egy kapcsoló oldalt, amivel átvált néma üzemre (ha be van állítva a rezgés onnantól rezeg). Nem az éppen bejövő hívásnál mint bb-n, hanem gyakorlatilag átvált ebbe a profilba. Bb-n csak az aktuális hangot némítja, tehát a gomb megnyomásakor bejövő hívást.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz lezerpiramis #6883 üzenetére
Ez igaz de ő a telefon tetején lévő gombot kérdezte, az pedig úgy működik ahogy én írtam. Pl az tokban is elérhető a Q meg nem.
Én ezt a funkciót rendszeresen használtam a bolddal, hogy zsebben volt a telefon tokban, és a bejövő hívást így némítottam, hogy megnyomtam a tetején a gombot. Mondjuk a szifonon az oldalsó kapcsolóval ez a profilváltás tényleg egyszerűbb. -
Kaji
tag
Sziasztok,
volt egy 9700-as készülékem, de sikeresen megáztattam. Gondolkozom egy új készülék beszerzésén. Három variácó között gondolkozom: 9360-9780-9790.Tudom árban nem egy kategória. Tud annyival többet a 9790, hogy megérje dupla árat kifizetni?
Ami fontos lenne, a gmail calendar szinkronizáció. Ez jól működik BIS alatt? Tudtommal a régi Google sync már nem működik.
Ti melyik készüléket vennétek meg? -
addikt
Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy ebben a témában ilyen aktivitás van. Szeretném a segítségeteket kérni, szerintem számotokra ezek olyan alapkérdések lesznek, hogy kisujjból válaszolni tudtok. A közeljövőben tervezem, hogy megveszem életem első Blackberry-ét (Eddig Qwertys Nokiákat használtam), ráadásul másik szolgáltatóra, a "Trémobilra" váltanék, természetesen BIS előfizetéssel együtt.
Mind a haverok, mind a kollégák nagy része 30-as és itt kapható a teló, amit kinéztem. Két email címet vinnék be alapvetően, a gmailes privátot és a munkahelyit, ezen felül, amire még a leginkább használnám az a Twitter.
1.: Ha megvan a készülék, mit kell beállítanom ahhoz, hogy semmiképp se vegye a szolgáltató a nethasználatomat WAP-ozásnak? (sok ilyen panaszos kommentet olvastam, függetlenül attól, hogy a szolgáltató a következő hónapban jóváírta az összeget a tévedés miatt)
2.: Mivel szolgáltatót készülök váltani, és előfizetés telefont veszek érdekelne, hogy a BIS-el járó 500 mega felhasználása után (amit szerintem rohadtul nem fogok egyébként túllépni), hogy működik a túlforgalmazási díj?
3. Ha pl. úgy gondolom, számomra a Mozaik S tökéletesen megfelel (5400 Ft) és ehhez a 3 email fiókos BIS (690 Ft), akkor a BIS-be való belépésnek van e még ezen felül bármi extra költsége, és tényleg csak 690 Forint havonta? Lehet csak én nem láttam a honlapon. Tényleg mindezt megkapnám 6090 Forintért havonta, vagy nagyon nem olvastam el valamit?
Mint a kommentemből az világosan kiolvasható, kicsit óckodok és szkeptikus vagyok a szolgáltatóváltást illetően. Az itteni fórumozókban pedig azért kicsit jobban megbízok, mint egy sales emberkében (pedig kedvesek és figyelmesek).
Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket!
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
THONIK
tag
Lehet körülményes vagyok de elgondolkodtam, a 9700-ast lehúztam a listáról a 9780 van még benne a 9790 amik nagyon drágán futnak így valószínű ők sem játszanak, és a 9900-ok.
Kérdésem az lenne, hogy a 9900 milyen készülék mik a tapasztalatok, jobban megéri egy 20 ezerrel drágábban megvenni egy szép darabot mint a 9780-at.
Mi a véleményetek, vagy a 9900 már elveszítette a BB érzetett? Milyen az OS7?
Köszönöm újra fiúk!
Niki
BlackBerry® Mobile by RIM
-
Cheesy
őstag
Mi a véleményetek a mobilflottákról? ITT A TOPIKJA
Ezeknél mennyire működőképes a BIS? Csatlakozott már ilyenhez valamelyikőtök? Lehet így új készüléket hűségidőre venni? (T-mobilnál 9900-t)
www.vakbelmutet.hu
-
Coq
aktív tag
válasz lezerpiramis #6893 üzenetére
Meg a fenykepezo meg a 9780-ban jobb - az a fixfokusz a 9900-ban nagyon fajo...
-
fil
őstag
Van még olyan google szolgáltatás ami megy BB-n? A gmail nem, a google talk sem, meg az addressbook szinkronizálás sem. A szinkronizálást megoldottam outlook beiktatásával, a mailt meglehet nézni a webmailen, a talkra nem tudtam még találni helyettesítést. Nem létkérdés, csak kíváncsiság, jó lenne. BIS/BES nem megoldás
-
partizan1982
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltam használtan egy BB bold 9000es készüléket. Mivel első BB-m, nem értek hozzá és sok óra netes olvasgatás után sem találtam megoldást. A problémám az, hogy a teló ugyebár 3G-s, de nekem csak az edge felirat jelenik meg a jobb felső sarokban a kijelzőn. A mobilhálózatoknál csak 2 funkciót választhatok a 2G vagy a 3G és 2G. Hiába állítom az utóbbira, akkor is csak az edge felirat van. Lefedetség tutira van Szegeden. Mi a megoldás erre a dologra, mert az edge elég lassú és a mobilnetemet nem tudom így kihasználni. Mellesleg vodafoneos vagyok.
Kérlek segítsetek a megoldásban!
Előre is köszönet a válaszokért!!!
Üdv -
readyz
tag
válasz lezerpiramis #6893 üzenetére
Erdekes hogy mindig ezen megy a dilemmazas... 9900 vagy 9780, esetleg meg a Torch... Ugy latszik ezek a legkedveltebb modellek es ezek szerint a legjobbak is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs