Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
Új hozzászólás Aktív témák
-
eduba
aktív tag
válasz VágniValó #8212 üzenetére
Jelenleg a 9790-et használom
Amig a 9900 volt a fő telóm, ezzel a szofttal egy napot simán kibírt (reggel 7-től este 8-ig).
BIS-em van 7 mail címmel, 3G, wifi, Bt folyamatosan megy minden telómon (nem szeretem kapcsolgatni)
Tapasztalataim szerint a 3G szívja legjobban az akksit, a wifi sokkal gazdaságosabb. A 9790 akár két napot is elmegy most.
@Tsa-bika: én a helyedben várnék egy kicsit, mert hamarosan lesz Q10 a T-nél. Most újonnan biztosan nem vennék már 9900-át. (nem lebeszélni akarlak róla, csak anyagilag gondold át) Persze ha nagyon jó áron kapnád a 9900-át, valami jó üzleti előfizuval, akkor megértem
[ Szerkesztve ]
-
eduba
aktív tag
válasz VágniValó #8174 üzenetére
Szerintem beszélj a T ügyfélszolgálattal, mert a csomagodban foglalt net-nek működnie kell akkor is ha pluszban megrendeled a BIS-t is.
Így a problémád már nem is probléma:
- van 750 mb neted a csomagodban
- van 1 gb neted a BIS-enAmihez BIS kell, használja az 1 gb-ot, amihez net kell, használja a 750 mb-ot.
Egyetlen hátulütő az, hogy ilyenkor nincs kedvezmény a BIS-re, tehát ki kell fizetned a 2100,-Ft/hó díjat.
Az én csomagomban nincs net. Rendeltem BIS-t, és rendeltem hozzá egy 100 mb-os csomagot. Így a BIS-t kapom kedvezményesen 1100,-Ft/hó plusz a 100 mb 1000,-Ft/hó. A BIS áráért van 1,1 gb netem ennyi.
És minden működik -
lezerpiramis
őstag
válasz VágniValó #8180 üzenetére
Így van, OS 5, 6 és 7 alatt csak így működik a hanghívás BBM-en. Szépen autentikál Wi-Fi-n a telefon aktív BIS mellett (a négy pötty átkerül a Wi-Fi-jel mellé, vagy - OS 5-nél - fehérre vált a szürke Wi-Fi-jel).
Egyébként ott a Viber is, amellyel OS 5 és 7 alatt működik a hanghívás mobilhálózaton is (OS 6-nál nincs hanghívás), de az nem BIS-en megy, ha jól tudom, hanem a mobilnetes csomag terhére, tehát be kell állítani az APN-t a megfelelő menüben (vagy a Viberen belül, vagy a TCP/IP-nél).
[ Szerkesztve ]
-
-
lezerpiramis
őstag
válasz VágniValó #8162 üzenetére
Igen, a YouTube-videók lejátszásakor a forgalom el van terelve a netes APN-re, mert egyrészt ezt az adatot felesleges titkosítani, másrészt így nem terheli a nagyobb forgalom a BB adathálózatát (ugyanez igaz a netmegosztásra is), harmadrészt pedig a netes csomagokban lévő adatmennyiség vagy ugyanannyi, vagy nagyobb, mint a BIS-hez kapott adatmennyiség. Összességében érthető és logikus a dolog, bár a user ettől még háboroghat - de ez szerintem inkább elsősorban a szolgáltatók kezdetleges BB-s csomagjainak szegénységi bizonyítványa...
-
readyz
tag
válasz VágniValó #8159 üzenetére
Pont pár napja beszéltük ezt itt a fórumon...
amikor én átváltottam sima bis-re, akkor nekem nem működött például a mobil hotspot funkció, valamint nem ment a you tube video lejátszás és a tunein netrádiós app sem.Visszaváltva bis+mobilnet-re mindezek elkezdtek ujra működni.
Lézerpiramis le is írta ezeket a szolgáltatáskönyv dolgokat, olvass vissza egy kicsit, pár napja volt...[ Szerkesztve ]
-
lezerpiramis
őstag
válasz VágniValó #8159 üzenetére
Ez is erőteljesen szolgáltatófüggő (főleg a 4. pont), de nagyjából ezt:
1. Normál internetes APN-t igénylő (külső) alkalmazások nem működnek.
2. Netmegosztás nem megy (hotspot, USB, Bluetooth).
3. YouTube és egyéb olyan webes médialejátszás nem megy, amelyeknél a beépített médialejátszót nyitja meg a telefon.
4. A szolgáltatói wapos/netes böngészőprofil nem használható. -
lezerpiramis
őstag
válasz VágniValó #6931 üzenetére
Ezt meg tudom erositeni Ellenben klasszisokkal gyorsabb, szebb es kezelhetobb, mint pl. a 9780-as, pedig az se volt rossz. Csak azt nem ertem, mi akadalyozta a mernokoket abban, hogy a 9900-as is kapjon legalabb egy 1500-as akksit. Tudom, karcsusitas mindenek felett...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest