Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaNaD
csendes tag
Nem haragszom.
Mint már modtam minden létező dolgot kipróbáltam már.
Volt update sőt eszköz csere is. Q5-nél és Q10 nél is fennállt ez a probléma, de nem csak itthon. Bárhol ahol jelszóval védett wifi volt, ugyanez volt a probléma. Miután megnéztük jelszó nélkül, minden más wifin is és itthon is hibátlanul működik a Q5 is és a Q10 is.
Ha olvasgatsz külföldi fórumokat is, látni fogod,hogy tömérdek ember jelzi ezt a problémát, kétlem, hogy mindenkinek rossz lenne a wifije. -
DaNaD
csendes tag
válasz Polarstar #14080 üzenetére
Nem tudom mennyire elfogadható de van még egy megoldás a wifi problémára.
Észrevettem, hogy melóban simán megy a wifi, mindig csak itthon panaszkodik arra hogy korlátozott a hozzáférés. A különbség csak annyi volt hogy itthon jelszavas volt a wifi a melóban nem. Levettem a jelszót itthonról és azóta tökéletesen működik, megállás nélkül. -
DaNaD
csendes tag
Sziasztok!
A legutóbbi frissítés telepítése után, az sms-eket nem mutatja a telóm. Vagyis csak a HUB-ban mutatja, de ha rábökök csak a szöveges üzenetekre akkor semmi, és ha hubon belül szűrök az sms-ekre.. úgy se mutatja. Mi lehet a baj? Valakinél volt már ilyen? Ujraindítottam a telót és a hubot is reseteltem de nem változott. -
DaNaD
csendes tag
Le tudjátok írni nekem röviden, hogy mi kell ahhoz, hogy droidos .apk-t tudjak telepíteni a telóra? Köszi
-
DaNaD
csendes tag
Ez az Advenced os and led érdekelne engem is mert a bebuzz nincs túl jóban a whatsapp-al.Viszont nem találom a World-ben.
A wifi problémára egyetlen egy megoldást találtam. Ha leszedem a jelszavas védelmet, akkor nem dobál.(legalábbis reggel óta ma még nem volt gubanc) -
DaNaD
csendes tag
válasz eventus #13203 üzenetére
Mindent próbáltam már, sajnos semmi se használ, rengetegen írták külföldi fórumokon is hogy a 10.2 után jelentkezett náluk is a hiba és senki se tudja mi a teendő.
Amikor megvettem a Q10-et 10.1 volt rajta és azzal nem volt semmi baj, csak azért gondoltam ,hogy arra kéne visszamenni. -
DaNaD
csendes tag
10.2.1 telepítése után nálam is jelentkezett a wifi probléma.
Megkérhetek valakit,hogy egy abszolút kezdő BB-snek , érthetően lépésről lépésre írja le,hogyan lehet visszatenni a 10.1-es verziót?
Hálásan köszönöm előre is! -
DaNaD
csendes tag
Notification csak akkor működik ha a háttérben fut az adott program?
Mert ha kilövöm akkor nem mindig kapok értesítést ( Facebook , Whatsapp) -
DaNaD
csendes tag
válasz eventus #13017 üzenetére
Töröltem őket és újratettem, most működnek.
Viszont a wifi problémától már a hajam tépem. Kapcsolódik, pár percig tökéletesen működik, aztán egyszercsak megszűnik működni és ezt az üzenetet kapom : "nem végezhető el a hálózatalapú hitelesítés Ellenőrizze a hálózat mentett biztonsági beállításait" illetve,hogy korlátozott kapcsolat áll rendelkezésre és kapcsolódjak másik hálózatra.
Próbáltam az ipv6ot engedélyezni a sávtípust 2,4 GHz-re állítani, utána megint működik pár percig és előről kezdődik az egész. Tudtok valami megoldást erre? ( Q5 készülék, T-mobile előfizu, és Digi-s net) -
DaNaD
csendes tag
Köszi
Még egy kérdés, a push notification mindenkinek jó? mert nekem néha nem jelez ha whatsappon vagy facebookon üzenetet kapok. -
DaNaD
csendes tag
BB10.2.1 -ben van olyan menüpont valahol, ahol látom az adatforgalmam jelenlegi állását, vagy erre külön appot kell letölteni? (Ha külön, akkor melyiket ajánljátok?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- Külpolitika
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bundle topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest