- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
#13260800 #310 üzenetére
Akkor nincs gond, mert Te is elhiszed amit mondok, és én is elismerem az érvelésedet .
Hogy ne legyen a továbbiakban félreérthető kiszedem a listából a Vertex 2-őt, mert "igazi" GC hivatalosan tényleg nincs benne, így tényleg egyértelműbb lesz a dolog.
Hivatalosan nem is fogja elismerni az OCZ, hogy a Vertex plus-al gondok vannak, ezt ne is várd el, ellenben írtam is a " Milyen SSD-t vegyek ? " cikkben, hogy főleg felhasználói tapasztalatokra Flash SSD topik támaszkodtam, és nem gyártói adatokra!
Ezek alapján nem ajánlottam a Vertex Plus-t, megbízhatatlan és gyenge teljesítményű, a többi SSD-hez képest, ez tükröződik az alacsony árban is.
Viszont örülök, hogy neked nincs gondod vele, reméljük, hogy nem is lesz! Lehet, hogy újabb firmware segített a problémákon!
Üdv
Aktív témák
lo Hasznos információk és támpontok SSD vásárláshoz, felhasználói tapasztalatok alapján!Update 2016.05.16!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Ford topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- Politika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest