- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
válasz
antikomcsi #108 üzenetére
CPU és memória is okozhat kékhalált. Lényegében bármi okozhat, ami bizonytalanságot visz a programvégrehajtásba.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
antikomcsi #105 üzenetére
Csinál ott a proci is kékhalált... Csak át kell állítani a winben, hogy hiba esetén ne induljon újra, akkor kinn hagyja a kéket is.
Volt egy új gyártmányú E6-hoz szerencsém, és tényleg jól bírta. A régi AX8-amban ~2950MHz. Csak sajna összerakott gép lett, low-end lappal.
De még szép, hogy jól bírja, hisz már az AMD megmutatta, mit is tud 90nm-en. (Ugye Oliverda?
)
#106 Bundás22: innen [link], vagy innen [link], esetleg innen [link], amelyik számodra érthetőbb / szimpatikusabb...
HGyu
-
Bundás22
őstag
válasz
antikomcsi #105 üzenetére
jó a kékhalál okát honnan lehet megtudni?
honnan tudjam hogy nem a proci volt?
te honnan tudod?oliverda: A8n-e hát egen olcsó húsnak híg a leve, de az alacsony FSB limitet leszámítva frankó cucc
-
Paqito
senior tag
válasz
antikomcsi #90 üzenetére
"Persze kivétel, ha valami asrock csodába ruház be, s754 foglalattal illetve s939-AM2-AM2+ és AM3 bővítő slottal rendelkezik, ami támogatja a ddr1-2-3-at."
Van rá egy hideg söröm, hogy megoldják
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
antikomcsi #90 üzenetére
Hát ez az!
Ugyan miért jó valakinek, ha a 6000-6400+ x2 prociját most lecseréli a majd megjelenő 9950-re? Amikor januárban nem tud majd lapot, váltani alatta, És megint vehet lapot, procit, memóriát, ha ez a vágya.Miért cseréli le? Mire nem elég a fenti proci? Miert nem varja meg? Raadasul olcsobb is lesz addigra. Ha meg megteheti, hogy most csereljen, megerdemli, ne itt sirjon.
Bon3ss: az a baj, a visszafelét szeretnék....
-
bnss
veterán
válasz
antikomcsi #90 üzenetére
AM3-as CPU elméletben megy AM2+-os lapban is, csak visszafelé nem igaz. [link]
-
válasz
antikomcsi #49 üzenetére
Ennyit arról, hogy 1 fél hadseregnyi hozzászólás volt anno a phenom védelmében, hogy az milyen kompatibilis lesz a régi lapokkal
#50 a 2180 mondjuk 3GHz körülre húzva simán kihajt egy mai felső-közép karit, a 2.8GHz-es x2 tartok tőle, h már nem egészen (teszt kéne).
#68: nem értelek, 640*480ban kb integrált graf esetén nincs CPU limit...
-
BITBOYS
addikt
válasz
antikomcsi #49 üzenetére
Totál igazad van, könnyen mennek a creditek a semmire, ha nem figyel oda az ember.
Mai szemmel nézve a 8800GT = Anno 6600GT, tehát megéri most inkább vga-ra költeni.Mondjuk nekem a 4000+ is megyeget 2.8GHz-re húzva, plusz beszereztem egy Asus 3850-et és egy 24"-es iiyamát is. 1920x1200-on szinte gond nélkül fut minden játék.
Persze az összes alkatrész a végsőkig van húzva
-
lsc
nagyúr
válasz
antikomcsi #50 üzenetére
Amennyiben elolvasod a hozzászólásomat és meg is érted , akkor nem kellene leírnom még egyszer , de megteszem . A phenomokhoz is lapot kellett volna cserélnem , és a teljesítményük nem igazán meggyőző .Az , hogy később mi lesz azt velem együtt Te sem tudod , viszont én nem igazán látok egy fél éven belül nagy teljesítmény növekedést .
Mint írtam , fél egy év múlva veszek bele egy 4 magosat ha kell , addigra használtan 30 körül lesznek , és ennyi .
"Persze, van aki megteheti, de én nem ugrálhatok gyerek, és feleség mellett!"
Ugyanezekkel a "paraméterekkel" rendelkezem , ezért cseréltem most , gondolom ha megjelennek a két és három magos phenomok , akkor az x2-esek ára nem felfelé fog menni .
Nem kell velem egyet érteni , én így látom és így döntöttem , ennyi .
Az offból meg szerintem elég ennyi .
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Milyen RAM-ot vegyek?
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali játékos kérdések órája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Elektromos cigaretta 🔞
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest