Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- weiss: Autó költségek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
No igen. Teljes mértékben igazad van. Csak ha ezt manapság ki merjük ejteni a szánkon, rögtön ránk sütik a szélsőjobbos nacionalista jelzőt. Trianon, ohh...
csabika25: Higul nemzetünk. A magyarok mennek szebb, jobb jövőt keresni idegen honba. Jönnek helyettük más nemzet gyermekei. És persze van rassz, faj, népcsoport, amelyet mi etetünk évszázadok óta, mégis követelőzik egyre hangosabban, egyre erőszakosabban. Itt meg is állok, nem folytatom, szeretnék a logout szerény tagja maradni továbbra is.
Te megteszel amit tudsz, én is, velünk együtt sokan mások is. De ha nemzetünk fiai-lányai (akik a dolgozó magyarság pénzén tanultak) elhagyják honunkat, kisebbségben maradunk.
Ó, a csábító szárazkolbász kerítés, a könnyű megélhetés legyőzhetetlen csáberő.
De könyörgöm, a szülők nem meséltek dicsőséges múltunkról a hűtleneknek? A történelem órák nem hagytak nyomot lelkükben?
Zrínyi Miklós Szigeti veszedelem című művében szerepel egy Solymosi, akit bizony levágott a török. Én viszont szaladgáltam a gimi folyosólyán, és mindenkinek mutogattam, hogy ősöm életét áldozta a hazáért. Korántsem biztos, hogy valóban tőle származom. Azonban ősömnek tekintem.
Meneküljünk az országból, hiszen itt minden olyan nem jó, keveset lehet keresni, meg sok más indok. A törökök 150 évig tartották uralmuk alatt ezt az országot, nemzetet. Nem győzhettek, mert a magyarság egy olyan hitvallás, amelyet nincs az a nép, náció, nemzet, rassz, amely megtörhetné. Ha akkor nem ürült ki az ország, akkor most is győzedelmeskedik a magyar érzelem.
Röghöz kötöttek vagyunk, szűk látókörűek. Ezt mondják ránk azok, akik szabadon csapongnak a világban a könnyű megélhetést keresve. Most mondjunk mi is róluk valamit? Ha önmaguktól nem tudják, vagy szüleiktől nem tanulták meg, hogy mi is az a hazaszeretet, akkor fölösleges.Az "ídes" haza számomra szent. A világon nincs annyi pénz, amelyért elhagynám. Ha korgó gyomorral is, de itt élem le hátra lévő életem, és magyar földben akarok végső nyugalomra térni.
Ámen! -
Vakegérke
félisten
"Nem lennék jó hazafi."
Nagyon remélem, hogy nem haragszol meg, ha igazat adok neked.
Már megkaptam azt, hogy röghöz kötött vagyok. Vállalom. De magyar vagyok, és a világ bármely országában csak "szines" lennék. Itthon talán korgó gyomorral, de büszkén emelhetem a fejem, és a világ leggazdagabb nyelvét használhatom.
Magyar vagyok.Megkaptam már azt, hogy mija f*szé rázom magam a nagy magyarságommal. Hogy mijé? Hát azé, mert az égvilágon semmi maradandóm nincs, mint hazaszeretetem, és gyönyörű anyanyelvem.
Magyar vagyok.Nem jártam sok idegen országban, és mind szomszédos volt. Ám ahogy elhagytam a határt, máris nyugtalan lettem, és bottal kergettem volna az időt, hogy újra itthon legyek.
Magyar vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest