- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
válasz
cairojack #180 üzenetére
Uggyan, ne drámázz már itt (és főleg ne személyeskedj, mert az alapelvekbe ütközik). Csak simán megjegyeztem, hogy viccesen mondva éppenséggel én vagyok itt a góré, de egyáltalán nem akarlak zargatni, ami eddig itt elzajlott, az nálam még ingerküszöbön belül van, különösen így péntek este. Szóval további kellemeset, lehetőleg személyeskedés nélkül!
-
rudi
nagyúr
válasz
cairojack #176 üzenetére
Visszaolvasva, amit az első hozzászolásod után írtál és amit az enyémre reagáltál, márkezd összeálni a kép, hogy Te valamiért a Surface 2-vel kapcsolatos fórumtémában minden előzmény nélkül elővetted az eredeti Surface magyar árazását. Szerintem ezt nem sokan vették le egyből, nem volt egyértelmű.
Ami meg a pihenőt illeti, éppenséggel itt a fórumon akár én is parancsolhatok, sőt pihenőre is tehetlek, persze egyelőre még semmi olyat nem tettél amiért oda kellene hatni.
-
rudi
nagyúr
válasz
cairojack #169 üzenetére
Jobb is, ha nyomsz egy pihenőt, mert eléggé össze-vissza kommunikálsz.
Csak hogy tisztába tegyük a dolgokat: anno 2012-ben a Windows RT-s tablet Surface RT néven kezdett, majd valamikor, amikor senki nem figyelt oda levették az RT végződést.
Ha a magyar gazdaság behatásától mentes start árakat akarsz összevetni, itt vannak:
Surface RT 2012 őszén - 499 dollár
Surface (RT utótag nélkül, de ugyanaz a gép) 2013 őszén - 349 dollár
Surface 2 2013 őszén - 449 dollárMagyar árakról annyit tudok mondani, hogy most a Surface RT (odateszem az RT-t, hogy jobban látsszon, miről van szó) MS disztrinél 150 000 forint környékén kapható, a Surface 2 pedig 180 000 forint környékén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Samsung Galaxy Tab S7 T870 11" 128GB
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- APPLE iPad Mini 8,3" (6. generáció) 64 GB WiFi Lila - Újszerű
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 14 Pro Max 128GB AKCIÓ!!!// Akku 100% // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest