Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Új hozzászólás Aktív témák
-
cairojack
aktív tag
Hát igen, ha azt írom, hogy "tavaly" akkor tényleg nehéz logikai ugrás kikövetkeztetni, hogy a "tavalyi modellről" beszélek. Lehet, hogy ezt kellett volna írnom, hogy mindenki megértse: "A 2012-es Surface Rt-hez képest az új modell 100 rugóval olcsóbb..."
Persze nem hittem volna, hogy ezt ilyen nehéz logikailag megugrani, valóban lehet, hogy az én hibám.Más: ha te tényleg akkora hatalommal bíró egyén vagy, mondjuk moderátor, akkor azért csodálkozom, hogy engem kezdesz el zargatni, mikor én semmi mást nem csináltam, mint bejöttem ide, és leírtam a véleményem. Erre NGA kolléga jön, és az első válasz kommentjében gusztustalanul személyeskedik.
Főleg úgy, hogy felfogni is képtelen egy olyan mondat értelmét, amit azért már egy általános iskolai szövegértéssel is meg kéne érteni.Jah, hogy a Win fanok akár milyen undorító stílusban beszélhetnek, de ha ilyen stílusban válaszolsz, akkor te leszel bannolva. Korrekt...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Mozilla Firefox
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch 2
- Energiaital topic
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi