- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
cairojack
aktív tag
Hát igen, ha azt írom, hogy "tavaly" akkor tényleg nehéz logikai ugrás kikövetkeztetni, hogy a "tavalyi modellről" beszélek. Lehet, hogy ezt kellett volna írnom, hogy mindenki megértse: "A 2012-es Surface Rt-hez képest az új modell 100 rugóval olcsóbb..."
Persze nem hittem volna, hogy ezt ilyen nehéz logikailag megugrani, valóban lehet, hogy az én hibám.Más: ha te tényleg akkora hatalommal bíró egyén vagy, mondjuk moderátor, akkor azért csodálkozom, hogy engem kezdesz el zargatni, mikor én semmi mást nem csináltam, mint bejöttem ide, és leírtam a véleményem. Erre NGA kolléga jön, és az első válasz kommentjében gusztustalanul személyeskedik.
Főleg úgy, hogy felfogni is képtelen egy olyan mondat értelmét, amit azért már egy általános iskolai szövegértéssel is meg kéne érteni.Jah, hogy a Win fanok akár milyen undorító stílusban beszélhetnek, de ha ilyen stílusban válaszolsz, akkor te leszel bannolva. Korrekt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Apple iPad Air 11 M3 2025 + Gyári fehér Mag tok + fólia + gyári töltő
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Update 08.19. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest