Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Hogy használd a PH aprót szerintem……….
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaller1
veterán
A szűrés valószinüleg nem lesz része a rendszernek
Nagy hiba, de ha lesz is, olyan profi módon úgy sem fogják megcsinálni, mint ahogy most elérhető külső alkalmazásokkal.
a rögzítést el tudom képzelni, mint default funkció.
Dettó, mint fentebb írtam.
Nálam ezek napi használatban vannak, ezek mellett még használok néha gps trackert, operát, mail klienst, stb. Na már most akkor mindezek EGYSZERRE futtatásáról le is lehet mondani, vagy már eleve nem is lesznek ilyen alkalmazások wp7-re.
Ilyen egy jó rendszer? Nekem nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A24 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 128GB, Akku: 91%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -- 100% EREDETI AKKU, 1ÉV
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest