- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk100
őstag
Sziasztok!
Megírná valaki. hogy mi a száma a legújabb szoftvernek?
Köszi! -
kakuk100
őstag
Sziasztok!
Nem tud valaki egy olyan alkalmazást amivel a kártyára lehetne menteni az alkalmazásokat a HR előtt.
Köszi -
kakuk100
őstag
válasz
martinkeet #1100 üzenetére
Szia! Megírnád milyen a nyomógombos hard reset?
Köszi -
kakuk100
őstag
Szia! Szerintem meg kell nézni az újat jól. Ha nem lehet megnézni akkor meg kell kérdezni, hogy ha az újabb is recseg vagy van valamilyen hibája visszahozhatod e azt is. Ha igen akkor nincs gond ha nem akkor kérd vissza a pénzt. A MM-ba elég rendesek. Biztos vissza lehet vinni ha nem tökéletes. Annyi pénzért elvárhatod, hogy hibátlant kapjál.
-
kakuk100
őstag
Sziasztok!
A build 107-et feltette már valaki? Vélemény? -
kakuk100
őstag
Sziasztok!
Használ valaki Vibert? Attól kérdezném hogy működik e rendesen? Nálam a kimenő hívás megy, de a bejövőt nem fogadja. A beállításoknál be van állítva a bejövő hívás hogy be és még is kit mutat. Ez minek a hibája a szoftveré vagy a Viberé?
Köszi -
kakuk100
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a képekkel kapcsolatban amiket csináltam a telefonnal. Vannak olyanok amiket nem tudok megnézni. A képek WP formátumú és azt írja, hogy az áruházból töltsek le hozzá a megnyitáshoz alkalmazást.Nem tudjátok mi a neve az alkalmazásnak?
Ugyan ez vonatkozik a laptopra is. Ott se tudom megnyitni. W képnézegető kéne hozzá azt írja. W7 van a gépemen.
Köszönöm a segítséget. -
kakuk100
őstag
Szerintem minden márkában előfordul egy egy hibás készülék.Aki Androidhoz van szokva annak persze nem könnyű megszokni a Wp 10 et. Még a számítógépen se, nemhogy a telefonon ami állandóan nálunk van.
Biztos, hogy szoftverhibák ki lesznek javítva hamarosan.
Én szerencsére meg vagyok elégedve az én 950 XL.m el és ahogy olvasom többen is megvannak. Akinek nem tetszik nem kötelező megvenni vagy megtartani. Ízlés dolga.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest