Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akybron
aktív tag
válasz
Locutus #1066 üzenetére
Mert nem tudok mit tenni. S4 Active-om még megvan (kell Android app fejlesztéshez, meg ez a WinPhone nem tud csatlakozni a Notes Traveler céges levelezéshez). Az nem csinált ilyesmiket. Nem indult újra az elmúlt 3 hónapban.
Jó, tudom, ne legyek insider, ha nem tetszik. De a production-nel se nagyon lennék előrébb.pzstm: 14267.1004, de a 107-es is tudta ezt.
Pozitívum, hogy az új firmware-vel nem hétvégén nem indult újra. (16025.39017 firmware, 14267.1004 SW)
-
Akybron
aktív tag
Valaki mondja már meg, hogy a lópikulába tudom megnézni a híváslistában, hogy egy több telefonszámmal rendelkező embert ténylegesen melyiken is hívtam?
-
Akybron
aktív tag
Közben nekem is eszembe jutott. 7 napra tettem, meg is lett a hely. Újraindítom az update-t, töltöget, majd közli, hogy 1,15 GByte hely kell... Az első kísérletnél még 600-at akart.
Viszont még egy érdekesség: nekem a rendszer 4 gigát foglal, kollégának több, mint 6-ot Mi az a + 2 GByte?. A 7,5 körüli összes tárhelynél gáz, hogy egy rendszerfrissítéshez nullára kell gyalulni a telefont. -
Akybron
aktív tag
Kicsit nem 950xl, de megkérdem: kollégám 640-es telefonján frissítenénk a rendszert, de ha az összes programot leszedem, akkor sincs meg az updater által kért 600 MByte, kb 400 MByte hely marad. A többi helyet a postafiókja foglalja. Több, mint 1 GByte. Rá lehet venni a postafiókot a helyi tartalom törlésére anélkül, hogy a szerverről is törlődne? (Aztán majd később visszaszinkronizálná)
-
Akybron
aktív tag
válasz
Plazmacucci #922 üzenetére
Alapból folyadék, nem gáz. Elforralod a meleg végén, majd kicsapódik a hidegebb részeken.
A cső anyaga belül bordázott vagy porózus, hogy hajszálcsövesség által visszaszivároghasson a meleg részekre. Egyébként csak függőlegesen működne. -
Akybron
aktív tag
a .63-as build felment nekem is.
Szerintem eltűnt egy beállítás. (Vagy csak béna vagyok és nem találom)
Volt egy olyan opció az SMS küldésre, hogy az ékezetes karaktereket cserélje automatikusan az SMS karakterkészletében szabványosakra, vagy küldje unicode szövegként. -
Akybron
aktív tag
Engem konkrétan nem zavarna az a plusz súly.
Ha valamelyik hátlap gyár csinál ilyesmit, akkor jó eséllyel benevezek egyre.
Más: Lotus Notes levelezést valaki állított már be? Jó lenne ha működne a céges levelezés és naptár.
Pop3 elérés ugyan lenne, de az is használhatatlan. A levelek foghíjasan töltődnek le, ha éppen sikerül bármit is leszednie (5-10 perc szinkronizálási szenvedés után). Pl. Január 7. utáni leveleimet nem tölti le. -
Akybron
aktív tag
El tudnék viselni egy 3 mm-rel vastagabb hátlapot, ami alá beférne egy 5-6000 mAh-ás akku. Akkor legalább tovább bírná, mint a halódó akksis S4 aktívom
Mellesleg védené az optikát is azáltal, hogy nem kiemelkedne, hanem besüppedne.
-
Akybron
aktív tag
Lenne 1-2 általánosabb kérdésem:
- Screenshotot anélkül lementeni, hogy az SD kártyát ki kelljen venni és kártyaolvasóban kiolvasni? Merthogy a ScreenShot mappa üresnek látszik USB-n keresztül
- Több csatolt névjegynél melyik képe látszódjon? melyik legyen az alapértelmezett? (Azt választanám amelyikhez van fénykép, a monogram helyett pl.) A híváslistában össze-vissza jelennek meg az amúgy egy névjegyhez tartozó avatarok.
- A névjegyen belül melyik telefonszám legyen az alapértelmezett híváshoz?
- A névjegyen belül melyik telefonszám legyen az alapértelmezett SMS-hez?
- Egy névjegyben másik számra küldenék SMS-t, mint ami az alapértelmezett (amúgy honnan tudom meg melyik is az alapértelmezett?) akkor hogyan tudom kiválasztani? (A névjegyből tudok híváshoz telefonszámot választani, de SMS-t nem)
- A már elküldött SMS-ről hogyan tudom meg, hogy milyen számra küldtem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos autók - motorok
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Plazma TV topic
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest