Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Locutus

veterán

válasz gretzky77 #245 üzenetére

Azért nálam most eléggé afelé billen a mérleg, hogy visszamegy :)

Ma délelőtt nekiállt a melegedni. Nem csináltam semmit vele, nem futott rajta semmi, csak úgy melegedni kezdett. Bár ez ugye, hogy mi fut meg mi mennyit eszik elég érdekes dolog, ugyanis - lehet én vagyok vak vagy béna - de a 950XL egy darab app vagy rendszerbeállítás nincs arra, hogy megnézzem a futó alkalmazásokat pl.

Na a lényeg, hogy újraindítottam a telefont, hátha. Ez ugye microsoftéknál úgy működik, hogy ki kell kapcsolni, majd vissza, mert az újraindítás menüpontra nem maradt idejük. Ki még ki is kapcsolt, de be már nem. Akksi ki, vissza, telefon megy. De melegszik továbbra is. Valamivel nagyon el van foglalva. Mindegy, nem volt időm szarakodni vele, és amúgy is inkább gyorsan zsebre tettem mielőtt kibaszom az ablakon, bevágtam magam az autóba, és meglepődve láttam, hogy a kapcsolódott a bluetooth rendszerhez. Azzal a bluetooth-tal, amit 2 napja kikapcsoltam rajta. Hát dejó. Na mindegy, nem érdekelt, max lefagy ha hívnak, és akkor tényleg kihajítom az ablakon. De nem fagyott le. Azóta se :) Nemtom miért. Előtte 2 napig folyamatosan fagyott, ha BT be volt kapcsolva, most nem. Aztán a melegedést is befejezte, ki tudja miért.

Most lehet hogy csinálok egy resetet rajta, hogy végre talán lehúzza a rendszer frissítést ami másoknak már majdnem egy hete rendelkezésre áll, nálam meg fel se ajánlja.

Aztán péntek a deadline. Ha addig nem sikerül megbízhatóbb barátságot kötnünk, akkor nem fog tovább idegesíteni. Visszaköltözök szépen a Note3-ba, és várom az 5-öt.

Btw, az nemtom feltűnt e nektek, de csendes környezetben elég feltűnő, amikor a speakert kikapcsolja, kb fél perccel a képernyőlezárás után. Tisztán hallható egy pattanó hang. Éjszaka főleg felfigyelek erre, mikor a fejem mellett van az éjjeliszekrényen...

Új hozzászólás Aktív témák