- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gretzky77 #245 üzenetére
Azért nálam most eléggé afelé billen a mérleg, hogy visszamegy
Ma délelőtt nekiállt a melegedni. Nem csináltam semmit vele, nem futott rajta semmi, csak úgy melegedni kezdett. Bár ez ugye, hogy mi fut meg mi mennyit eszik elég érdekes dolog, ugyanis - lehet én vagyok vak vagy béna - de a 950XL egy darab app vagy rendszerbeállítás nincs arra, hogy megnézzem a futó alkalmazásokat pl.
Na a lényeg, hogy újraindítottam a telefont, hátha. Ez ugye microsoftéknál úgy működik, hogy ki kell kapcsolni, majd vissza, mert az újraindítás menüpontra nem maradt idejük. Ki még ki is kapcsolt, de be már nem. Akksi ki, vissza, telefon megy. De melegszik továbbra is. Valamivel nagyon el van foglalva. Mindegy, nem volt időm szarakodni vele, és amúgy is inkább gyorsan zsebre tettem mielőtt kibaszom az ablakon, bevágtam magam az autóba, és meglepődve láttam, hogy a kapcsolódott a bluetooth rendszerhez. Azzal a bluetooth-tal, amit 2 napja kikapcsoltam rajta. Hát dejó. Na mindegy, nem érdekelt, max lefagy ha hívnak, és akkor tényleg kihajítom az ablakon. De nem fagyott le. Azóta se
Nemtom miért. Előtte 2 napig folyamatosan fagyott, ha BT be volt kapcsolva, most nem. Aztán a melegedést is befejezte, ki tudja miért.
Most lehet hogy csinálok egy resetet rajta, hogy végre talán lehúzza a rendszer frissítést ami másoknak már majdnem egy hete rendelkezésre áll, nálam meg fel se ajánlja.
Aztán péntek a deadline. Ha addig nem sikerül megbízhatóbb barátságot kötnünk, akkor nem fog tovább idegesíteni. Visszaköltözök szépen a Note3-ba, és várom az 5-öt.
Btw, az nemtom feltűnt e nektek, de csendes környezetben elég feltűnő, amikor a speakert kikapcsolja, kb fél perccel a képernyőlezárás után. Tisztán hallható egy pattanó hang. Éjszaka főleg felfigyelek erre, mikor a fejem mellett van az éjjeliszekrényen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Opel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPad topik
- Autós topik
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest