- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
watchfun
tag
Üdv! Nem tudom, hogy ez bug vagy feature... Ha 15-20 percnél hosszabb ideig netezek, a telefon nagyon felmelegszik és elkezd fagyni. Először csak a görgetés válik darabossá, aztán egyre hosszabb ideig laggol, majd nem reagál az érintésre/gombnyomásra. ilyenkor a kijelző a beállított idő után szépen elsötétül, majd ha nem nyúlok a készülékhez, 5-10 perc alatt szépen visszahűl és lehet tovább használni. Display Dock-ot használva nincs ez a tünet, bármennyire is felmelegszik a készülék, használható marad, még csak nem is lassul be. Már a szilikontokot is levettem róla mert arra gondoltam, hogy ront(hat)ja a hűtés hatásfokát, de nem javult. Másnál is előfordul ilyen?
Ha filmet nézek, még csak nem is langyos a hátulja, kizárólag netezéskor fordul elő és csak akkor, ha a készüléken netezek. Akár Display Dock, akár WiFi-n megosztott netkapcsolat, a hiba nem jön elő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest