Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gyufaaa

veterán

válasz martinkeet #1406 üzenetére

Munkaeszközként használom. Nem akadtam bele én sem a te általad mondott hibákba. Ha ez nálad rendszeres, gyaluld le a telót és lakd be újra. Recoovery-vel.

Más:

Érdekes dolgok döntik el emberek napjait. Az rendben, hogyha nagy gáz van valamivel akkor körbejárom, de hogy bármilyen hír ami felröppen és koránt sem biztos, hogy úgy alakul eltántorítson attól amit szeretnek... Hát nem tudom. Persze mindenki másként éli meg ezeket. WP-nak már a 7-es verziónál temetést rendeztek, de megéltünk a 10-et is. Természetesen ez az én nézetem. Ne vegye senki magára... Vásárlás előtt megtapiztam a felsőkategóriás telókat. Samsung Galaxy S7-el kezdtem. A cégemtől kaptam androidos készüléket, amit sehogy sem tudtam megszokni. 1,5 év után eljutottam vele odáig, hogy váltanom kell, de semmiben nem győzött meg az S7, de főleg nem az android rendszer. Alternatíva volt az IOS, de dualSIM híjján ( tudom, hogy vannak rá külső kütyük, de nah. Ne kelljen már azt is töltögetni meg hurcibálni...)nem jött a képbe. Lumia 950XL kézbe fogva utolsóként a lumia 920-am jutott eszembe így nem is volt kétség, hogy mit válasszák. Vicc az volt számomra, hogy a másik két nagyágyú között dől el a választás, de csak a wp mellett döntöttem. Munkahelyemen windows-t használok, nekem ez a rendszer megfelelőbb.

Új hozzászólás Aktív témák