Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BladPussy
csendes tag
Számomra mindig visszatetszést keltenek azok a figurák, akik mindenre tudják a tuti választ.
-
BladPussy
csendes tag
mflex, 0.44, ... Fiúk, nagyon uncsik vagytok ám!
-
BladPussy
csendes tag
Beírtam néhány névjegyet az Outlook.com fiókomba PC-n. Hogyan kell frissíteni, hogy azonnal láthatóak (elérhetőek) legyenek az új névjegyek a telefonomon is?
-
BladPussy
csendes tag
buca84, starr
Köszönöm nektek! -
BladPussy
csendes tag
Hol lehet megtalálni a Glance screen beállításait? Vagy nincs, vagy csak béna vagyok?!
-
BladPussy
csendes tag
-
BladPussy
csendes tag
Javaslom, hogy állítsunk fel egy aránypárt:
A magyarországi WP felhasználók és a fórumokban a WP-re panaszkodók arányát.
Érdekes szám lehet!? -
BladPussy
csendes tag
válasz ssoobbrrii #14911 üzenetére
Vagy inkább valami ilyesmi szeretnél?
#1 Lock Screen -
BladPussy
csendes tag
A mai napig lehet Lumiákat (550-től 950-ig) vásárolni a szolgáltatóknál (pl.: Telekom) 2 év garanciával. Gondolom, ezen garanciaidő alatt valószínűleg működni fog a WP10 platform. Kb. két évente amúgy is cseréni szoktam a készüléket, akkorra már valószínűleg Surface lesz az új telefonom neve (most 640 LTE és nekem teljesen OK).
Kapásból tucatnyi dolgot tudnék felsorolni, amiért jobban aggódom, mint azért, hogy mivel fogok telefonálni 2018-ban.
[ Szerkesztve ]
-
BladPussy
csendes tag
válasz razzorr #16798 üzenetére
Én 5 éven át olvasgattam az Androidos fórumokon, hogy "milyen sz@r ez az op.rendszer és ezek a droidos telefonok". Mindenféle "főzött" ROM-okat is kipróbáltam, végül mégis váltottam.
Évek óta már Windows op.rendszeres telefonokat (is) használok (Nokia 625 majd 640LTE) a rendszer minden előnyével és hátrányával.
Az, hogy ki és melyik platform mellett köt ki végül, az nagyban függ a felhasználói szokásoktól, az elvárásoktól és szubjektív tényezőktől. Nincs kifogástalan op.rendszer és készülék, ahogyan autó vagy barát/barátnő sem. -
BladPussy
csendes tag
Szerintem - hangsúlyozom, hogy ez csak spekuláció - a Microsoft már a Surface Phone-ra gyúr. Nem lepne meg, ha abban jönne ki az iOS app-ok futtatásának lehetősége, egy brutálisabb hardver és más fejlesztések is. Sokkal egyszerűbb "elsorvasztani" valamit (WP10), mint hasonló piaci felháborodásokat "kezelni" mint a WP7 és WP8 között (a WP7 nem volt frissíthető WP8-ra).
Hangsúlyozom, ez csak spekuláció, de sok jel mutat arra, hogy akár ez is lehet a háttérben.[ Szerkesztve ]
-
BladPussy
csendes tag
válasz old rocker #18991 üzenetére
Ha szükséged van rá, tölts le egy ingyenes FM rádió alkalmazást az Áruházból és lépj túl a dolgon.
[ Szerkesztve ]
-
BladPussy
csendes tag
Ha érdekel, itt egy lényegesen újabb verziója a Interop Tools-nak (1.7 beta) amely sokkal több opcióval rendelkezik.
-
BladPussy
csendes tag
Itt már elérhető az Interop Tools 1.8 beta verziója is (néhány régebbi mellett). Örülök, hogy segíthettem.
-
BladPussy
csendes tag
válasz memoril #19784 üzenetére
A legtöbben a Radio FM Phone -t használják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- LEGO klub
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen monitort vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Sorozatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest