Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
0.44
tag
Hello, ha slow vagy fast ringen vagyok, akkor a Windows 10 final-nal a telefon automatikusan frissulni fog a vegleges verziora?
-
0.44
tag
Melyik a jobb kamera app, a Windows Camera vagy a Lumia Camera? Win 10.
-
0.44
tag
válasz GordonSamway #11493 üzenetére
Nekem most jelent meg.
-
0.44
tag
válasz GordonSamway #11578 üzenetére
En ugyan ezen vagyok, es nekem egybol frissitett erre a build-re (szoval fast ringesekkel egy idoben).
Egyebkent durvan sok a javulas ebben a build-ben. Sebesseg es akkumulator uzemido is. Most jott el az ideje kiadni.
-
0.44
tag
válasz ToniSoprano #11780 üzenetére
Igen, es ez egy 640 es topic, ahol a telefon a regi firmware-t hasznalja. Nem veletlen nem adtak meg ki. Ha kiadja hivatalosan az Ms, es ugyan ezek a hibak (vagy meg ilyenebbek) jelen lesznek, akkor teljesen jogos lesz a reklamacio, de addig nem, addig csak ures siras, ha a 8.1 Denim folott szidja valaki a rendszert. Nem veletlenul nem frissitem (azt se tudom elerheto-e ra a 10) anyam Lumia 635-et, mert neki stabil rendszer kell nem egy beta.
[ Szerkesztve ]
-
0.44
tag
válasz GordonSamway #11988 üzenetére
Nekem semmi, pedig fuggetlen vagyok es minden egybol megerkezett eddig.
-
0.44
tag
Mondjatok, hogy masnal is szar az edge. Idonkent (marha sokszor) elkezd vibralni (barmelyik oldalon kepes csinalni), eltunik az oldal, csak akkor javul meg, ha nyitok egy uj tabot, majd vissza lepek arra ami beszart. Szinte mindig gorgetes kozben jon elo ez a hiba
Evleaks “confirms” March 17 rollout of Windows 10 Mobile
Meglatjuk.
[ Szerkesztve ]
-
0.44
tag
Mi ertelme van vissza tenni a 8.1-et majd ketszer frissiteni? Nem egyszerubb a .164-et feltenni, majd nyomni egy hard reset-et?
-
0.44
tag
Hard reset-et ti gombokkal vagy a beallitasokbol csinaltok?
-
0.44
tag
Facebook messenger csipogasat hogy lehet kikapcsolni? A messenger beallitasaiban kikapcsoltam, de csipog.
-
0.44
tag
Meg mindig erdekel, hogy hogyan lehet kikapcsolni a messenger csipogasat es rezgeset ha uzenet jon
-
0.44
tag
válasz Sweet Lou 6 #13001 üzenetére
Valamit nem ertek, ha kiveszi a fuggetlen keszulekbol a kartyat, akkor meg fog frissiteni?
-
0.44
tag
Persze, ha vaspor van rajt ez az allitas meg igaz is. A tores tesztrol meg annyit, hogy a GG sosem volt es nem is lesz toresallo, nem is mondjak, hogy ok toresallok, a GG egy strapabiro uveg, amit sokan kevernek a toresalloval.
Defy-t, ami GG1 nem tudtam megkarcolni ugy, hogy majdnem 2 evig hasznaltam, pedig egyaltalan nem kimeltem a telefont. A hatlapja total karc volt, de az uvegen semmi.
-
0.44
tag
válasz lizakattila #13131 üzenetére
Milyen regiora van allitva a telefonotok, hogy mar ott a frissites?
-
0.44
tag
válasz lizakattila #13131 üzenetére
Ez most slow / fast vagy stabil kiadas?
-
0.44
tag
válasz lizakattila #13162 üzenetére
Koszi, akkor ezert nincs nalam semmi, mert stabil kiadason vagyok.
(#13181) Aethelstone: Ezert fast ring, reportold
[ Szerkesztve ]
-
0.44
tag
En ezt komolyan nem hiszem el, hogy egy beta, de inkabb alpha kiadas miatt megy egesz nap a reklamalas.
A fast ring lenyegeben egy teszteletlen alpha kiadas 80000 buggal, mivel erre van, a slow ring egy tesztelt beta 40000 buggal mivel erre van. -
0.44
tag
A fast ring annyira tesztelt, hogy el fog indulni a telefonod ha felrakod, es nem teglasit. Ha itt nem talalnak valami nagyon durva bugot, akkor kitoljak slow-ra, majd javitasok utan RP-re. Nem veletlenul nem volt fast ring 2014-ig, pont az ilyen reklamalasok elkerulese vegett, csak aztan rajottek, hogy tobb ingyen dolgozo full feedback-es "teszter", jobb mint csak a "sajat" belso koruk. Sosem ertettem ezt a verzio szam fetist, mert a fast ring semmi masra nem jo. Slow ringet meg megertem, de a fast...
[ Szerkesztve ]
-
0.44
tag
válasz Nooeca #13256 üzenetére
Az ide iro fast ringesek 90%-a nem tudja mi az a fast meg a slow ring, osszesen annyit fog fel, hogy a fast-on gyorsabban jon az update, es amugy szar a win10.
Az RP az meg developer ag, az RTM az ami mar nem, bar manapsag nem sok kulonbseg van az RP es az RTM kozt. Legalabbis szerintem, mert mig az RTM nem az insider tagja adddig az RP igen
[ Szerkesztve ]
-
0.44
tag
válasz Nooeca #13258 üzenetére
Hat igazabol a franc se tudja, en az insider wiki oldala alapjan meg developer agnak sorolnam az RP-t. De mondjuk ez lehet az en felre ertesem. De ettol fuggetlenul az itt fast / slow ringezok messze tulnyomo resze nincs tisztaban azzal, hogy o mit hasznal.
-
0.44
tag
Mi az, hogy "hiaba fast"? Azert ilyen boszen ne legyel buszke arra, hogy nem tudod(legalabbis felfogni) mi az a fast ring es miert van.
Komolyan a fast es a slow ring hasznalatat valamilyen 20 perces prezentacio vegig nezese, es egy teszt kitoltesehez kotnem. Az egesz insidert nem ajanlja az Ms, kizarolag teszteloknek, benn van az EULA-ba, amit Insider elso inditasakor "elolvasol"...
[ Szerkesztve ]
-
0.44
tag
Mar megbocsass, de az nem teszt, hogy "igy szar" "ugy szar" "fos a Win10M" "szar az egesz" "nevetseges Ms".
Itt az elmult 1000 hozzaszolas 90%-ban ez ment.Tudod mi a teszteles? Full feedback-en vagy, es folyamatosan reportolsz, erre van kitalalva a fast es a slow ring. Nem 20 percenkent HR-t nyomsz. Mint, ahogy az sem hackeles, hogy letoltod a LOIC-ot aztan ramesz a Start gombra.
En pedig mindent csinalok, csak nem ajnarozom az Ms-t (hol irtam egy ajnarozo hsz-t?), csak felfogom, hogy mit jelent a teszt kiadas, es mi is az az alpha es beta rls, mert attol, hogy fast meg slow a neve, ez nem mas mint az alpha es beta.[ Szerkesztve ]
-
0.44
tag
Ennyi a reakcio, hogy "ujreg"? Meg ne oktass ki se elotte se utana? Mondjuk csak be kene ismerni, hogy "igen, tenyleg csak egy alpha kiadas"
Jelenlegi 4. WP a 640 (kozben volt egy Huawei Honor 6), szoval nem erdekel a fel eves itt tartozkodasod, mivel meg Mango-val kezdtem, es ezt a siras hullamot mar parszor ateltem.
[ Szerkesztve ]
-
0.44
tag
Miert, milyennek kene lennie egy alpha kiadasnak? Komolyan kivancsi vagyok ra, mit fogadnal el alpha es mit fogadnal el beta es mit fogadnal el RTM-nek. Vagy eleg ha linkelsz egy wiki vagy akarmilyen oldalt, ahol kobe vesett szaballyal le van irva, hogy mi lehet alpha es mi lehet beta verzio. De sajnos nekem a wiki ezt irja (ja, ja tudom, a wiki nem hiteles forras..)
Alfa
"Valamely termék alfa változata még teljes körű hibakeresésre vagy a szolgáltatások teljes megvalósítására vár, azonban eleget tesz a legfontosabb követelményeknek. Gyakran hiányoznak belőle a végleges változatba ígért funkciók, azonban jól demonstrálja a szoftver megvalósíthatóságát és alapszerkezetét."
"A szoftver alfa kiadása általában a szoftvertesztelők számára átadott első build."
Ertelmezem neked: Elindul a telefon? El. Latod milyen a rendszer? Latod. Tudsz telefonalni vele? Tudsz. Tudod hasznalni az alap funkciokat? Tudod. Tele van hibaval? Igen. Ime itt a fast ring.
Beta:
"A béta verzió vagy a béta kiadás egy számítógépprogramnak általában azt az első kiadását jelenti, amiben kezdeti követelményelemzésben valósítják meg az összes funkciót. Nagyon hasznos lehet a belső bemutatókhoz és előnézetekhez a vásárlók kiválasztásában, azonban labilis, és még nem érett meg a kiadásra. Némely fejlesztő erre a szakaszra előnézetként, technikai előnézetként, vagy korai kiadásként hivatkozik. "
Ertelmezem neked: Jobban mukodik mint az alfa? Igen. Hasznalhato prezentacios celra? Igen. Lehet mar a mindennapokban megelegedessel (minimalis kompromiszummal) hasznalni? Nem. Ime itt a slow ring. ****
Kiadásra jelölt:
"A kiadásra jelölt (angolul: release candidate, rövidítve: RC) kifejezés olyan verzióra utal, aminek nagy esélye van arra, hogy az a végleges termék legyen, amelyik kiadásra kész, hacsak nem jelentkeznek súlyos hibák. "
Ertelmezem neked:
Meg mindig egyfajta teszt verzio, de itt mar kicsi az eselye annak, hogy komolyabb hibakat talalnak, azaz megindulhat a telefonok szallitasa ezzel a rendszerrel. Ime itt az RP.
*** Tippelj miert zart a legtobb beta?
(#13272) MrWhite: Gephaz - halozatok .... - adatforgalom
[ Szerkesztve ]
-
0.44
tag
válasz Nooeca #13275 üzenetére
Nem is irtam, hogy de csodas lett (mert ettol kurvara messze van, meg windows-os mercevel is, khm xp, nekem komolyan sp1 talan sp2-es xp hagulatom van, mert az volt ilyen csak "ideszart" kiadas) a final, en csak ezen a fast ringes folyamatos nyivakolason akadtam ki.
[ Szerkesztve ]
-
0.44
tag
Szoval, akkor a Windows Phone 8, az a 8.1 Denim-el indult, igaz? Hat nem, volt ott 8.0 (itt tartunk mi most), GDR1, GDR2, GDR3, majd a 8.1 es a 8.1 Denim. Azaz a Denim az 5. hivatalos kiadas, mondom hivatalos. Nem fast meg slow meg RP.
Nyugodtan olvassatok a Windows Phone 8 forumokat barhol (ajanlom a Windows Central os siras dompinget), mi ment ott 8.1-ig."hogy a pénzecskénkért működő cuccot kapjunk. "
Jogos is, DE: nekem errol meg mindig az a velemenyem, hogy ezt meg is kapta mindenki, neve 8.1 Denim. A Windows 10 csak egy extra, mivel nem Windows 10-el szallitott telefonrol van szo. Itt a szidas (persze ferditve) olyan, mintha egy 10 eves "Vista Ready" matricas gepre tennel Windows 10-et, majd reklamalnal, hogy de hat ez igy most kula, pedig fel volt ajanlva a frissites Vista-rol 10-re.
[ Szerkesztve ]
-
0.44
tag
Irtam is, hogy tulzas, mivel Windows desktop os-nel keptelenseg ugy bejelenteni egy valtozatott, hogy ehhez meg ehhez a gephez lesz, mivel kb mindenhez lesz. Osx-nel mar ilyen akadaly nincs, de ott nem is 432632427342347264278 hardverre irnak rendszert.
Az Upgrade Advisor valoszinuleg azert volt szukseges (amit mellesleg egy atlag felhasznalo sosem fog megtalalni, leven, hogy:
1. Windows frissiteseket hasznal, es ha nincs semmi var.
2. QR kod nelkul nem talalta meg az aruhaz, azaz ha nem olvas specifikus hireket sosem ertesul rola, pontosabban nem fogja tudni es erdekelni sem fogja, hogy kint van es miert nincs meg a mobiljan. Valljuk be, ez a userek 99%-a. ) mert egyes sim-lock os emberek a mai napig nem tudnak frissiteni. Ez a program ellenorizte, hogy rendelkezesre all-e a frissites az adott halozaton, avagy sem, szolgaltatot megkerulve. Biztos van benn valami Ms logika, hogy miert kellett kulon progam erre a celra.Here teljesen be van epitve a Windows Maps-be, kiveve a Here Transit-ot, amiert tenyleg kar, bar sok helyen nem volt hasznalhato mo-on. Gondolom majd a Here terkepek lesznek tovabbra is licencelve a Windows Maps-ben (bar Google Maps par milliardszor jobb lenne), csak az Ms hazon belul fogja megoldani, mivel a HERE-hez mar nincs kozuk..
Te Windows Phone 8.1 Denim-es keszuleket vettel (ez baromi nagy elonye a 640-nek, mert egy durvan kiforrott rendszert kapott, es a legtobb embernek 640 van, es kiesett a 8-as szeria szopas reszebol, amibol legalabb 3 kiadas az volt). Ha nem szedsz le extra alkalmazasokat a mai napig nem frissitett volna a telefonod 10-re (tenyleg volt olyan, akinek advisor nelkul frissitett?). Ha 650, 950 vagy 950 Xl-t veszel, akkor te Windows 10 Phone-t veszel, minden mas esetben csak egy frissitesre alkalmas keszuleket.Felre ne erts, szerintem is geciseg amit most az Ms csinalt "stabil" kiadas neven, de ugyan ezt eljatszotta az osszes elozo rendszeren, mind mobil mind desktop szferaban. Meg merem kockaztatni, hogy a 2db 640-re, meg a 735-re biztosan uj firmware-t is fognak idovel kiadni. De nekem meg mindig nem a mostani ugynevezett stabil kiadas szidasaval van a gondom, mert azt toljatok csak ezerrel, hanem az alfa meg a beta kiadason valo nyivakolassal.
(#13284) jksx: Ezekkel a hianyzo menukkel meg alkalmazasokkal en is szembesultem, de hagytam szepen a telefont, hogy frissitse az osszes alkalmazast (el pocsol vagy 1 orat), reboot, rendszer frissites, reboot, alkalmazas frissitesek ujboli keresese, frissites majd reboot. Voala, minden alkalmazas ott volt, nem volt hianyzo menu. De a tobbseg egybol neki esik a beallitasoknak, amikor az aruhaz pusztan 4 vagy 5 rendszerszintu alkalmazast fog meg frissiteni. Nem mernem kijelenteni, de megkockaztatom, hogy nagy esellyel user errorok tomkelege, tulnyomo reszt, mivel azonos hardverrel rendelkezunk
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs