Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Mármint hogy hogy negativ iranyba? Szerintem eppenhogy jobb lett sokkal balancosabb lett 2010-11re de meg inkabb mostanra. A LOL meg hat..inkabb nem is mondok ra semmit.
-
FehérHolló
veterán
Ezt a válaszod után szerkesztettem bele az előzőbe:
Megjegyezném még azt is, hogy a fenti cikk elég régi, a DotA azóta rengeteget változott negatív irányba. A community nagy része nem játszik már vele, áttért a játék stand-alone (Warcraft 3 nélkül játszható) klónjaira. Ezek közül a League of Legends ingyenesen játszható és egész jó.
-
Gél
csendes tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
ohh köszi

-
DarkByte
addikt
-
twollah
nagyúr
-
xuldar
addikt
A jó öreg Black

Az én javaslatom az lenne, ha eldöntjük, ki kreálna legtöbbször, azt a többiek vegyék fel friendlistre a kanin, így azonnal látható, milyen játékban van az illető, és meg lehetne próbálni belépni hozzá.
Egyébként igazad van, a kanin régen jobb volt a színvonal. A gg-n viszont túl nagy arccal rendelkeznek egyesek a magyar szobában, és hát nincs mindenkinek ideje napi 5 dotára meg emellé 3 vb-meccs elemezgetésére, így aztán nem fejlődött egy ideje, mint pl. én. Aztán az is sokat számít, hogy a csapat ventrizik vagy sem. Csak ventrivel meg lehet nyerni egy meccset, még ha picit gyengébb játékosokból áll is a csapat. Sok dologtól függ ez. Én inkább kanizok a régi ismerősökkel, minthogy a nagypofájú gg-sek (gyenge és színvonaltalan) "oltásait" (=anyázás, csak ők így hívják) olvasgassam.szerk: gépelési hibáék javídsfgag!%=
-
Pocok256
veterán
Hát én meg Pro gamek többéségét is elég színvonaltalannak mondom (tapasztalom) sajnos kanin alig akad olyan játékos aki nemzetközileg is megálná a helyét. Immortal.Black néven megtaláltok amúgy.
-
MaciG
addikt
Ez is egy megoldás, de pl. olyat is lehetne hogy nézünk egy ventri (vagy ts) szobát és ha valakinek kedve van játszani felmegy oda, és ha többen is vannak akkor toljuk.

Én a noob gameket azért nem szeretem mert ott ált. sok a leaver
Viszont az is igaz hogy nem lehet bekategorizálni valakit, mert én pl jó vagyok a ranges hősökkel ,de a tankokkal meg szinte teljesen n00b
-
DarkByte
addikt
A játék saját topikját javaslom vegye fel mindenki email értesítőre. Ha valaki kreál oda írja be és személy szerint én úgy veszem észre a leghamarabb mert Google Talk egyből jelez. Én is így teszek majd ma később.
Egyébként nekem valószínűleg kisebbségi komplexusom van mert jó ideje játszom már a játékkal de mindig noob -ban játszom haverjaimmal és érdekes módon szinte sosem csak noob -ok vannak, sőt. Úgyhogy én nem tudom mennyire leszek jó, majd elválik; nem szeretem ezeket a kategorizálásokat mert eléggé szubjektívek és szituáció függőek.
-
DarkByte
addikt
A router -en nyitott port és a játékban beállított port stimmel? Illetve ha használsz a gépeden is tűzfal programot azon is kinyottad a portot amire a router -ről átirányítasz kívülről?
Egyébként olyan nekünk is van itt az albérletben és haveromnál is, hogy hiába kreálunk, nem látszik semmi. Sajnos ötletem sincs ez miért van, ilyenkor várni kell egy ideig és később megint lehet (mi ezt úgy hidaljuk át hogy ilyenkor a másik kreál).
Más: ma este egy PH! DotA a Kani -n? Én egy ap -t vagy apem -et javasolnék. Elméletileg kreálni is fogok tudni. Kíváncsi vagyok mennyien fogtok érdeklődni. Ha elég sokan akkor PH! only játék is lehet belőle
-
MaciG
addikt
üdv.
Valaki nem tudja az mitől lehet, hogy egyszerűen nem tudok szobát csinálni. SE hamachin se pedig a kanin
A routeren már nyitottam egy portot neki ,de akkor se jó. Nem látja senki a szobám. -
Pocok256
veterán
Megemlíteném ezt a honlapot is http://www.c00l.hu/ magyarországon az egyetlen komolyan dotával foglalkozó klán honlapja elég szép külföldi eredményekkel és sok érdekes dotás hírrel.
-
Gondar
tag
ha már pár hsz.-be említettétek, én például 3 éve tök egyedül nyomom a kanin és alig van ismerősöm, ha valami társaságnak lenne kedve egy új arcot megismerni akkor /f add Ghastly

-
Gondar
tag
A dota jó
, de aki most kezdené el annak rossz élete lesz főleg a kanin ahol tényleg rengeteg az anyázás, káromkodás, leavelés, laggolás, kokkozás(milyen szép szó -.-)
Akinek van egy kicsi ideje az menyen garenara valahogy a nyugati szobákban kulturaltabbak az ellenfelek .... -
Red_Bull
aktív tag
Ezt ismeritek?
[Bassunter- DotA] -
FehérHolló
veterán
Mostantól kezdve kb 40 percenként indul egy AR halado+ (=kanipro) Ptuhjee_ hostolásában.
-
trassher
addikt
Akinek ma este van kedved játszani az írjon és megdumáljuk.
-
xuldar
addikt
válasz
theartofdota
üzenetére
Én is sokáig gg-ztem, de pár hete megjavították a kanit, nincs már delay. A gg-n a magyar szobában csak a kinek nagyobb a farka meg az arca szövegelés megy, nagyon uncsi. az is, hogy kb félóránként indul egy menet. A kanin meg folyamatosan, és ha elég régi vagy, mindig találsz ismerősöket.
-
-kdM-
senior tag
válasz
theartofdota
üzenetére
hat nem tudom...nekem ma a kb 10 game-bol 4-ben leaver volt 3-ban pedig laggos host
de az biztos hogy bnet-hez es kani-hoz kepest itt a legjobb a helyzet -
theartofdota
tag
szerintem ha dota akkor csak itt: www.gg-game.com maximalis jatekelmeny szinte csak dotara kihegyezve. cod 4, cs + egyeb jatekok is vannak)
szerintem kani nem erhet a nyomaba foleg alap 2 seces delayel -.-
aki igazi pro gamet akar high level roomokba leaveles nem fordul elo(egybol ban).
magyar szobaban is vannak altalaban kb 40-en. -
]Phobos[
senior tag
Akkor ha lesz szoba vagy mi, szóljatok yetinek, bemoderálja a dota-s kezdő hszbe. És minél hamarabb pls, kezdem unni a gépeket
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
sztem az Razuel
-
Én StarCraft-al szoktam dotázni, ott ismertem meg, tetszett, de ha nem volt elég idő, hogy végigtoljam, akkor inkább be sem mentem, volt h 2 óra volt egy meccs. De jó volt
Meg ha meghaltál, újraéledtél egy bizonyos idő mulva, attól függött, hogy hányas szinten voltál 
-
surixxx
tag
nagyon kellemes emlékeket ébresztett bennem az írásod, gratulálok hozzá. a PH!-s dota nagyon jó ötlet, én benne lennék néha mikor időm engedi.
-
trassher
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Velem tegnap annyi történt Kanin egyik játékban hogy host így írta a játékmódot: -ápém

-
FehérHolló
veterán
Raziel azért beficcen a blen.

Jó kis mod, egyszer mindenképp érdemes kipróbálni.
Engem nem a leaverek idegesítenek. Ha menni akar, inkább menjen, legfeljebb új játékot kezdünk. Sokkal bosszantóbb a mh, vagy amikor egy kedves felhasználó végigflame-eli az egész játékot (és még akkor is folytatja, miután vesztésre állnak, vagy már veszítettek).
Szerencsére már kialakult a hosszú idők során az a kör, aki szívesen jár az általunk hostolt játékokba és akikkel jó játszani.Unalmas óráimban néha végigolvasom a notice-okat a bl-en és még mindig jókat tudok derülni. (Saját excel dokumentumba gyűjtöm némi makrós segítséggel a mentéshez és dátumozáshoz.) Például: egyik rikinek lothart vett; másik indításnál beírja, hogy no leave, majd pick után elköszön és kilép; 2v2-ben két ranges enemy, egyikük nerub weavernek vladimirt pakol (pro game), stb.
-
Siera
senior tag
Már régóta el akarom olvasni a dota FAQ-t de mindig olyan hosszúnak tűnik.
azt hittem a tied nem lesz annyira az
tévedtem 
1ébként ameddig eljutottan elég jó '"ki" írás
Respect -
Fooler89
őstag
Jó cikk lett!

Képeket leszedtem, nagyon királyosak.
A flash animáció pedig nagyon igaz

-
Hej, nem is tudtam hogy ilyen van.
Jó írás, grat!
-
p_milan
aktív tag
Kedvenc játékom a CS mellett! Szép Írás grat!
Megvan az eredeti is, így nem scak Kanin tolom, de sajna ott 100x több a leaver mint a hazai pályán. Itthon viszont a sok noobozó, lámázó, magát Istennek vélő embert nem lehet elviselni, és szerintem ez igencsak megrontja a játékélményt. Bár még 3év alatt se untam meg, és volt olyan, hogy heteken át csak ezzel játszottam (értd úgy, fürdés/evés/némi alvást leszámítva)
Mehet a PH Dota!

-
DarkByte
addikt
Épp azt akartam javasolni hogy akár lehetne csinálni esti PH! only játékokat Kani -n. Ha privát játékként kreáljuk akkor biztosan nem tudnak mások bejönni csak akik ismerik a játéknevet (azt pedig be lehet ide vagy a topikba írni). Sajna én most a héten nem nagyon érek rá játszani, mert magamra szedtem egy-két határidős feladatot, illetve kreálni sem tudok majd csak jövőhéten mert most mobilneten lógok.
-
trassher
addikt
Egyáltalán nem vészes a Kani, bár lehet én már csak az 5 év alatti megszokás miatt mondom. Aki még noob az úgysem fog máshova menni jóesetben és főleg nem arembe. Kipróbálgatja a hősöket apem-ben és utána mehet az arem ha úgy érzi.
Buildeket mindenki magának tapasztalja ki hogy mi jön be az ő stílusának. Jó példa erre Kardel. Van aki rak neki 2 basher-t meg egy hyper-t hogy hú de jú permastun és miegymás. Más meg rakja a lothart butterfly-al és burizával.Más: Van itt a PH!-n UT-s esti meccselés, dotában ilyet nem akarunk páran?
-
Elolvastam az írást,mert szinte az összes haverom dotázik.Az írás jó és igen jól értelmezhető lett sztem.Grat hozzá
Én valahogy soha nem játszottam ilyeneket,nem kötnek le.Ami nálam állandóan a gépen van az a FIFA vagy PES legújabb része és az épp trónkövetelő autós game. -
broaff
tag
Nagyon élvezetes játék, de Kani-n arra számítsanak a most kezdők, hogy 1 óra mire eltud kezdeni egy normális játékot. Állandóan kilépegetnek az emberek, pl. all randomban ha nem kapja meg a kedvenc hősét kilép, ha te ölted meg először és előnybe kerültél paff kilép, állandóan kilépnek az emberek ha valami nem tetszik nekik. A másik fele az meg a színvonal. Megölsz valakit, rögtön elküld a jó anyádba és olyan trágár ocsmányságokat írogatnak egyesek, hogy csak nézek néha. Komolyan mondom, tanultam egy pár új káromkodást kani-n. Nagyon nagy arányban játszik 15 év alatti egyed és ellehetetlenítik a normális játékot. Ha kezdő vagy akkor nehogy bemenj valami szerverre mert ha elkezdődik a játék és látják, hogy még nem nagyon tudod mit kezdj magaddal, rögtön anyáznak nooboznak, a különlegesen begyepesedett gyökerek a "kokk" szavakat óbégatják. Azt még a mai napig nem tudom mit jelent, valószínüleg valami nem magyarral játszottak és az a "cock" jelzővel illette meg őket és azóta ezt hajtogatják mindenkinek. Ha netalántán nem lépnek ki rögtön az elején, akkor az lesz, hogy ha esetleg nyerésre álltok de még kb. a játék felénél tartotok, elindulnátok az utolsó toronyra egykét játékos úgy gondolja, hogy hagyjuk az egészet és elköszön és kilép. És ez csak egy csipet. Még nem beszéltem a laggerekről, akik nem tudom milyen nettel rendelkeznek, amikor a warcraft 3-nak elég egy 512-es net bőven és amúgy ennél kisebbet nem is lehet rendelni ha jól tudom. Aztán lehet csak azt gondolják, hogy jó dolog torrentezni, vagy egyéb más letöltést végezni játék közben.
Következő iszonyatosan játékélmény romboló dolog azok stealerek, egyszerűen gusztustalan amikor harcolsz egy ellenfél hőssel, oda se megy segíteni, se semmi és a végén amikor már lenullhp-ztad az ellent, odafut és az utolsó ütést ő méri rá és ő kapja a pénzt, mindent. Ennek a durvább formája amikor még meg is halsz, ő meg aztán odamegy és learatja a babérokat. Ami engem személy szerint a legjobban idegesített, az az volt amikor a sok okoskodó tróger, akinek nem inge ne vegye magára persze ugat, hogy erre menjél arra menjél ezt csináld azt csináld, "jajj de én akarok oda menni gyere inkább ide" meg, hogy ezt vedd azt vedd. Jó én aláírom vannak olyan cuccok amik tényleg kötelező megvenni egy karinak, vagy vannak olyan cuccok amik abszolút nem illenek egy karihoz. De amikor kiakarok próbálni dolgokat, és egy pár embernek nincs kreativitása és amit a neten guideban olvasott az szent törvény és mindenkit leugatunk aki nem azt csinálja az már kicsit szánalmas.Nekem ezek a tapasztalataim kanival és a dotával, nemtudom, hogy ez officialon mennyire más. Jó az írásod amúgy, jól bemutatja a játékot és érdeklődést kelt fel szerintem.
-
DarkByte
addikt
A neten egymástnak ellent mondó információkról lehet olvasni, de ha lehet hinni a már 2x is linkelt írásnak akkor q1 alapú. Mindenesetre kiveszem a cikkből ezt mert nem ez lenne a topik fő témája.
Én is remélem hogy felpezsdül az élet a DotA topikban.

(a feles hsz -eidet pedig töröltetem) -
]Phobos[
senior tag
Hali!
Remek cikk, remélhetőleg most már kicsit felpörög a Dota topik! Mint már említették, a HL Q2 motor, amúgy csak annyit jeleznék, hogy én úgy emlékszem a legújabb verzióban már nem jár arany a tower deny-ért. Persze lehet, hogy rosszul emlékszem! Egy PH!-s dota közösség jó lenne, mint a topikban látni fogod, nem csak én találtam rá erre a gyöngyszemre, mint kezdő!
Amúgy maximális

-
Kephamos
addikt
A Half-Life az szerintem Quake 2 engine-re épül. Ezt leszámítva elég jó cikk.

-
trassher
addikt
Nekem tetszett az írás, akik most ismerkednek vele azoknak biztos jó alap lesz.
Még 2006-ban indítottam neki topikot de nem lett valami nagy siker, bár ez inkább a gyenge promós képességeimnek tudható be
. -
DarkByte
addikt
válasz
Kokkantas
üzenetére
Ha kicsit részletezed hogy mi a gondod a loader -el, mondjuk leírod milyen hibaüzenetet kapsz, lehet hogy lesz valaki aki tud itt neked segíteni. Nekem a múlt héten volt gondom a játékkal, akkor Access Violation -el indult, a loader pedig egy "bazz" felirattal elszállt
Újra telepítettem az egészet az alapoktól és akkor is ugyanezt csinálta. Aztán eszembe jutott hogy PS2 billentyűzetről USB -ésre váltottam mióta utoljára játszottam és bár elég hülye hiba de gondoltam egy próbát megér. A BIOS -ban átállítottam hogy az USB -s billentyűzetet ne az operációs rendszer hanem a BIOS kezelje, utána elindult. Nem tudom hogy tényleg ez volt-e a gond de talán másnak is segít. -
DarkByte
addikt
"Half-Life is often listed as being based on the Quake II engine. This is simply not true. It iis based on the engine of the original Quake, albeit a heavily modified one." [link]
Úgy látszik nem egyedi hiba, helyesbítem. Köszi!
#41: nincs mit. Ezek szerint akkor azóta is minden rendben működik.

#42: szerintem erre nagyon jó lenne a saját topic -ja ha arra minden érdeklődő beállítana egy email értesítőt.
#44: a híres Basshunter zene, amely azóta megért egy reinkarnációt All I Ever Wanted néven is (és természetesen köze sincs a DotA -hoz de így legalább el lehet adni). Egyébként nem tudom tudjátok-e, de a srác a dallamot egy az egyben lenyúlta Daddy DJ - Daddy DJ c. zenéjéből, az All I Ever Wanted erre még jobban rá is játszik, abban van egy plusz motívum belőle.
#45: milyen required tárgyra gondolsz? Mondj példákat és megpróbálunk segíteni.

-
Mi BTanks-ozni szoktunk esténként. De át lehetne szokni a DotA-ra. Csak kéne vmi jó mester
Én a tárgyak megszerzését sosem értettem, a legtöbb "required"-es tárgyet nem is láttam a pályán. -
Kokkantas
senior tag
-
Franklin
addikt
Szőrszálhasogatás: tudomásom szerint a Half-Life nem a Quake2, hanem a Quake1 motorjára épül... :-)
-
SystemRoot
őstag
Áh a jókis dota! Régi szép idők.

Amúgy miért nem szervezünk PH-s dotázásokat? Ha valaki rámír hogy pl ma este 8 dota a kanin, akkor mennék szívesen.
Üdv
-
stopperos
senior tag
Jó írás grat! Előhoztad belőlem a régi emlékeket. Jaés, kösz az üzletet mégegyszer.
-
DarkByte
addikt
Ajjaj.. elnézést! Máskor már volt a dupla enter -ekkel gondom, azt hittem most is én rontottam el valamit. Most már nem fogok nyúlni az íráshoz inkább, kérlek nézd át mégegyszer hogy minden rendben van-e. Köszönöm és mégegyszer bocsánat.
#37: megnéztem, nagyon korrekt lett.
Köszönöm még egyszer! -
DarkByte
addikt
Azóta a GamePod -on is kiemelt lett, remélem ez nem azért van, mert visszaraktam a pipát hanem mert Race is úgy akarta.
Elnézést a bénázásért; ez az első kiemelt írásom. 
Szerintem hasznos volna ha betennéd a linket a kapcsolódó topik első hozzászólásba. Előre is köszönöm a fáradozást!

-
7
addikt
A kiemelést Racecam végzi, ahogy a kategóriák utólagos menedzselését is. Ha ő kiszedett valamit, annak oka volt, ne tedd vissza.
Egyéni head-et írni csak a szerkesztőknek (HÁZIGAZDA) van lehetőségük, a többi felhasználónak nem.

Viszont, ha gondolod, a DotA topic első hozzászólásába be tudom illeszteni az írásod linkjét.
-
theartofdota
tag
nagyon jo lett az iras.gyertek garena-ra jatszani^^
-
DarkByte
addikt
Oops.. újabb hiba. Javítottam.
A kiemelést pedig köszönöm.
Remélem nem Te szedted ki a GamePod -ot az írás kategóriái közül mert azt most visszaraktam; valamiért a szöveg tagoltsága is szét volt esve a szerkesztőben, azt hittem én rontottam el valamit a délután javítgatások során. 
Egyébként hogyan lehet a felső barna hátterű sávba szöveget illeszteni (bevezető)? Bog írásában látom hogy ezt meg tudta oldani, én még mindig nem jöttem rá a titkára.
-
7
addikt
"total conversion", nem pedig "total conversation". Utóbbi kicsit mást jelent, mint amire te használtad.

-
DarkByte
addikt
válasz
CounterBoci
üzenetére
Igen, ez a másik jelenség ami még elő szokott fordulni. Ez ellen úgy lehet védekezni hogy a banlist -el felveszel mondjuk egy "pro" cimkét az ürgéhez mint infó és ha egy olyan noob játékba lép be amit te kreálsz vagy csak szimplán ott játszanál akkor szóvá teszed a témát.
Én elég sokszor játszom noob game -ben, mert vagy nem ismerek még minden hőst és azokkal talán itt a legjobb gyakorolni, vagy sd játékban játszom ahol megint csak előfordulhat hogy olyan hőst kényszerülök választani amit még nem tapasztaltam ki.
-
CounterBoci
senior tag
az ok, hogy a kezdő nem megy pro szerverre. de mikor egy f@sz, akinek más dolga sincs mint dota-zni egész nap, bejön egy noob játékba, ő már 999-es szintű, a többiek meg kb. 3. na ilyenek miatt ment el a kedvem tőle. az nem a mások játékának az elrontása?
inkább toltam a laddert sima wc3-al bneten. 100-ból 1 tahó aránnyal. -
DarkByte
addikt
Gyakorik okozója ennek - mármint amiért a vírusirtó vaklármázhat - a Gateway Editor. Ez egy nagyon régi program és nekem is a vírusirtóm egyik napról a másikra trójainak kezdte vélni a nélkül hogy bármi is változott volna rajta. Maga a játék loader -e nem használja így nyugodtan törölhető, valószínűleg csak korábbról maradt a telepítő csomagban. Az újabb 1.22 -es loader -el én már egyáltalán nem kaptam figyelmeztetést. Mindenkinek saját szíve joga dönteni; én már jó ideje játszom a Kani -n és eddig semmi gondom nem származott a loader telepítéséből se régebben, se most.
-
RexpecT
addikt
Én már Kani-n régen nem játszok,mert a telepítője trójais/vírusos.Inkább a Garena-t használom
. -
DarkByte
addikt
A Kani leginkább azért előnyös mert a játékosok magyarul beszélnek; a kezdeteknél ez szerintem azért fontos. Másrészt aki a Kani -ra jön az nagy valószínűséggel kis országunkban él, így a késleltetések is valamivel jobbak talán mint egy külföldi host esetében. A Kani szerverén továbbá van egy ingyenes Ventrilo szerver is, ahol könnyedén összehozhatunk a csapatot. Az is tény hogy nem jogtiszta játékkal is fel lehet menni a loader által szükségesen telepített NoCD miatt, de ezt már inkább nem keverném ide, mindenki maga döntse el mennyit ér meg neki az alap játék.
#23: ez a sig új dolog nekem. Köszi a linket.
-
törölt tag
én megvettem az eredeti w3at, de 2 nap után inkább visszamentem kanira, a már általam leírt okból: még több ott a leaver, lehetetlen kiszűrni a játékosok nagy száma miatt őket. kanin pár fokkal jobb a helyzet, de ott se sokat ér a bl, mert 2 sec alatt regel a paraszt egy másik acc-ot.
2 megoldás van: sig de nekem ezt túl komoly, a másik nevét nem tudom, wcg-hez hasonló neve van.
-
DarkByte
addikt
Köszönöm a meghatározást. Eddig még sosem találkoztam vele, de most már legalább ezt is tudom.

A hősök prioritásáról én anno a Magyar DotA portálon olvastam itt: [link] (2. bekezdés) Lehet kicsit félreérthetően fogalmaztam a cikkben, korrigálni fogom, akárcsak a tapasztalati pontokkal kapcsolatos dolgokat.
#20: a Kani sajnos ilyen szempontból tényleg kicsit egy állatkert; a legjobb ha az ember ismerősökkel tud felmenni gyakorolni, persze azért értelmes emberekkel is össze lehet futni. A nagyszájúak valószínűleg tényleg a fiatalabbak közül kerülnek ki. Mondjuk én amúgy sem szeretem vér komolyan venni ezt a játékot, sokkal inkább szórakozni ülök le vele mint az ePenis pontokat növelni.

-
-kdM-
senior tag
"rengeteg leaver lesz egy pár hétig kanin az írásodnak köszönhetően"
nem amiatt lesz (ha lesz) sok leaver, mert most tobbeknek megtetszik es elkezdenek jatszani es nem tudjak, hogy mi a rend...hanem azert mert a dotas kozzosseg (foleg a kanin) nem eppen a toleranciarol hires es ha mondjuk valaki az elso jatekaban 0/20-al zar nem az van, hogy megmondjak hogy mit csinaljon maskepp...inkabb csak leugatjak...csoda ha ezutan valaki lelep vagy fel is adja az egeszet?
ez azert a kanira a legjellemzobb mert boldog, boldogtalan fel tud menni (eredeti jatek nelkul) es meg csak angolul sem kell tudnia hogy b*szogassa a masikat
(megjegyzem ez a fiatalabb korcsoportra igaz) egyebkent remelem, hogy az iras miatt sokan kedvet kapnak hozza, nekik csak azt tudom javasolni, hogy a chat ablakot hagyjak inkabb figyelmen kivul
xuldar: creep-et, tower-t deny-olni nem csak az xp, de a penz miatt is erdemes
-
xuldar
addikt
Zsidó táplálék. Amikor a sivatagban mentek a Kánaán felé, ezt ették, tehát ez egy fizikailag megfogható "tárgy".
Egyébként az agilitys hősök a legerősebb "late hero-k", hogy én is szakszóval éljek, a nagy attack speed, armor, és a skillek miatt. Pl: Magina, Faceless Void, Troll Warlord, Yurnero, stb. Szinte az összes ilyen. Strengthes hősök közül hirtelen csak vagy hármat tudnék mondani, Skeleton King, Slithereen Guard, és talán a Chaos Knight, de már az sem annyira.
Creepeket 50%, tornyokat 10% hp alatt lehet denyolni.
Ha creepet deny-ol valaki, az ellen kap xp-t, csak sokkal kevesebbet (8-at normal módban). -
DarkByte
addikt
Csak egy helyen találtam meg hirtelen keresővel, de később még átfutom.
Tower Defense esetén javaslom az Element TD -t: [link] Ezzel egymagad is nagyon jól el tudsz szórakozni.
#16: köszönöm, az első hsz -be rakást rábízom inkább másra, nem szeretem csonkítani a saját munkámat.

-
_stick_
őstag
Jó cikk!
Kis vágás és javítás után sztem mehet is a topik első hozzászólásába.
-
Jó cikk lett, asszem kipróbálok egy AI mapot.

Amúgy a "féltelünkön" szórt nem kéne kicserélni "térfelünkre"? Többször is láttam ugyanezt a szót.
Ja, és valaki tudna belinkelni 1 játékosos tower defense mapokat?
-
xuldar
addikt
Engem a folyamatos "manna" szóhasználat zavar. 1 n-nel írják, még a játékban is. A manna teljesen mást jelent. Egyébként a cikk tetszetős, részletes, tetszett. Régebben többet, mostanság keveset dotázok, de néha jól esik még tolni pár menetet

További hibák:
-bootle helyett bottle
-haste rúna csak mozgási sebességet ad, kimaradt a regeneration rúna -
törölt tag
anno egy torrentnek köszönhetően 1-2 hónapig nem lehetett kanin 1 gamet se végigtolni, ebből kalkuláltam ki az 1-2hetet.
amúgy meg bneten is rengeteg a leaver, és ott sajna nem megy az ember semmire a bl-jével, mert sokkal több account van, és kicsi az eséllyel találkozol ugyanazzal az arcokkal.
a legjobb megoldás a sig, de ahhoz nagyon nagy gosunak kell lenni, és anyáznak ha nem deny-olsz(amihez én túl lusta vok
)mellesleg tényleg kani sajátosság, h fent van 1v1, középen logikusabb lenne, de én már megszoktam.
-
PMT
csendes tag
"rengeteg leaver lesz egy pár hétig kanin az írásodnak köszönhetően"
Kanin mindig is sok leaver volt és valószínűleg mindig is sok lesz, viszont nem hiszem, hogy emiatt az írás miatt érezhetően megnőne az új, kezdő dotások száma és ebből kifolyólag a leave-ek száma.
Átfutottam a cikket, kedvcsinálónak elég jó.
Aminek örültem, hogy nem találtam benne túlzott elmélkedést a különféle "game mechanics", "theorycraft" témakörökben és mindenféle egyéni elméletet is nélkülözött.
Volt egy apróság, amit nem írtam volna ilyen formában bele, mivel szerintem félreinformál.
"Mivel három frontvonal van, általánosságban az a felosztás szokott működni hogy a felső fronton 1 játékos játszik 1 ellen, a másik két frontvonalon pedig 2vs2 a felállás."
Ez egy olyan sajátosság, ami kb. csak a kanin működik így, de mindenhol máshol (Garena, versenyek, stb.) a fent 2, lent 2, középen solo felállás megy a játék elején.
-
DarkByte
addikt
Összevont banlist

Egyébként már 300 -an olvasták, nem semmi.
#8: a banlist használata erősen javasolt ahogyan te is írod. Másrészt ahogyan egyre többet játszik az ember, látni fogja ki az aki jó játékokat szokott kreálni és ügyel is a rend betartására. A friendlist -ünk is gyarapodni fog, nem csak a banlist.
Lehet egyébként az egyes játékosokról infót is felvenni, például "jozsika állandóan Crystal Maiden -el játszik". Illetve elvileg a banlist -el lehetne értékelni is a játékosokat, bár ennek azt hiszem nem sok haszna van olyan egyéni szervereken mint a Kani. -
DorianGray
csendes tag
Kanin amúgy is sok a leaver...
Pont erre jó a WC3Banlist... Ha sokat játszol, sok leaver, koknoob (aki halado/pro game-be joinol), és egyéb balf*sz kerül a banlistedre és egy idő után már elég sokat ki lehet szürni, főleg, ha valami commentet is írsz a ban mellé.
Nekem már több mint 200 account van rajta és egyre jobb százalékkal lehet olyan game-et tolni, amiben nem lépkednek ki az emberek.Amúgy köszi a cikket, nagyon jól megfogalmazott, színes és tartalmas!

-
DarkByte
addikt
Igazad van, attack speed -es rúna nincs, úgyhogy valószínűleg csak placebo -nak tűnt hogy a haste erre is hatással van. Javítom.
Köszönöm a gratulációt! (Leaver -ek pedig így is vannak, viszont ha a PH! -ról összeverődne egy jó kis társaság az sem lenne rossz
)#5: valószínűleg nem játszottam szeptember óta eleget hogy összefussunk.

-
törölt tag
most nézem nem vagyok fent a bl-eden, pedig chellom van xD
-
törölt tag
grat a cikkhez, viszont:
kanit sztem nem kellett volna reklámozni
nem elmékeszem attack speed-es rúnára
rengeteg leaver lesz egy pár hétig kanin az írásodnak köszönhetőenezeket leszámítva nagyon jó lett a cikk, ennél részletesebben nem lehetne leírni.
-
malwy
senior tag
Elképesztően jól sikerült számomra

Elragadott a nosztalgia, a hév...
Gratulálok! -
DarkByte
addikt
Rég óta ez az első újabb címlapos írásom. Igyekeztem megszüntetni minden hibát, de nagy valószínűséggel még mindig lesz benne egy-két helyen elgépelés vagy a jelenlegi formájában értelmetlen mondat. Remélem azért elnyeri tetszéseteket; elég sok munkám van benne. Ennél hosszabb volt, viszont annyira nem hogy két részben tálaljam elétek, így inkább beszabtam a 30k -s karakterkorlátba.
Nem tudom jól döntöttem-e hogy a Logout játékok rovatába és a GamePod PC részére is kitettem, majd a moderátorok eldöntik. Offkorz', annak örülnék a legjobban ha mindkét helyen kint maradhatna.

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sorozatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- További aktív témák...