- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Pont úgy.
-
- = Zk = -
félisten
-
Dr. Akula
félisten
Ennyi erővel a FIFA meg a PES közt se lehet...
TTomax:
Pedig jobban hasonlít, mint a Trabantra. -
TTomax
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
Dr. Akula
félisten
-
takessz
senior tag
Metro Last Light Gameplay egy kis gameplay a játékbol szerintem nem nagyzolták el a garikáját
de ugy amugy nem rosz -
Ghard
őstag
-
TTomax
félisten
-
E1even
senior tag
-
- = Zk = -
félisten
+1 URaaak...!

-
Physicist03
senior tag
-
Dr. Akula
félisten
Ennek közel sincs olyan jó hangulata mint a Stalkernek. Ingyen biztos jó lesz majd valamire, de pénzt nem ér.
-
kengyel
nagyúr
Jöhetne már, az előző része is ott volt

-
Low Noise
senior tag
Én most kezdtem neki nemrég a Metro 2033-nak, az nagyon jónak tűnik, de amit itt látni ízeltlábú inváziót hát... ezt kihagyom

-
Ed3r_X_
nagyúr
Várós már nagyon is

-
TTomax
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
falijja
őstag
Alaplapi videó kártyával metrót futtatni.....köszi de a mindenkori véget nem érő fejlesztgetést kihagyom....

-
zseko
veterán
-
- = Zk = -
félisten
-
falijja
őstag
Na akinek ez a fajta játék/játékmenet nem tetszik azzal gondok vannak...Kolnzol bemutatók jöjjenek csak pc-s verza amúgy sem érint...
-
glspeter1
őstag
Még soha nem vettem meg olyan játékot, aminek nincs multi része. De ez biztos vétel lesz! (2033 után meg pláne)
U.I.: Szerintem ez mindent elárul a játékról.
-
Anubiss
tag
Ahogy elnéztem, azok a bogarakat irritálja a fény. Később még kapóra jöhet.
-
Bazzzs
senior tag
Ejha, van ám hangulata
Nagyon várós, videók alapján jó játék lesz. -
TTomax
félisten
-
Dr. Romano
veterán
Ebben komolyan már a hard (ranger) nehézségi szintért külön kell fizetni? Mi lesz a következő? Save / Load funkció is DLC lesz?

-
Taposo
aktív tag
-
keIdor
titán
-
Manbal
senior tag
Hát ez igen csak elbújhat egy Crysis 3 mellett, ráadás képpen sokkal rosszabbul is fut...
-
zseko
veterán
Olyan óránk van/volt mint amit 5:00-nál látni a falon

-
Logen88
aktív tag
Azok a soklábú izék amikor futkorásztak mindenfelé, na attól a hangtól kirázott a hideg. Sötétebb helyeken amikor majd nem tudod honnan jönnek, csak hallod ahogy mászkálnak...
Lesz olyan jó a hangulata mint a 2033-nak. -
Apika
addikt
Nagyon hangulatos! Tetszett!

-
Physicist03
senior tag
-
Bandi995
aktív tag
Nagyon várós!
A 2033 is egy masterpiece volt (még a sok idióta bugot leszámítva is). Ez meg ahogy látom hatványozza minden téren az eredeti szintjét. -
->Raizen<-
veterán
Az a valami elhasal azt ott vergődik fejnehéz vagy mi?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ÁdiBá
veterán
Ez ütni fog megint!
-
TTomax
félisten
Huuu de várom már...
-
- = Zk = -
félisten
facom, hogy állandóan minden játéknak ha jön gameplay az konzolon van/volt futtatva
....am nagyon várom a gémet én is

-
Taposo
aktív tag
Én már tűkön ülök
a péntek szabad nap lesz
, de viszont még egy alkalommal sem mutattak pc-s játékmenetet kiváncsi vagyok 
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Spórolós topik
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GL.iNet OFF topik
- ASUS ROG Ally
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Revolut
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Macbook Pro 14" M1 Pro 2021 - 10 GPU, 14 CPU, 16 GB / 1 TERA - garancia (112)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás - 8/256GB, touchbar - 37 ciklus, garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 2020 - 8 GB / 512 GB, touchbar - garancia (29)
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Ryzen 7 9850X3D // Számla // Garancia //
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A sárkányrepülö meg az F16 is repül, de ritkán hasonlítják egymáshoz. . .
de ugy amugy nem rosz

A két játék nem igazán egy kategória...Nekem megvan mind a három rész,több száz órát öltem bele... ha egyszer tudnék olyan gépet összerakni amin nem akadozna...

....
a péntek szabad nap lesz